Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul din cei mai cunoscuti interlopi din Iasi s-a intors dupa gratii, dupa ce fusese eliberat prin legea recursului compensatoriu

Antena3 Antena3,
Unul din cei mai cunoscuti interlopi din Iasi s-a intors dupa gratii, dupa ce fusese eliberat prin legea recursului compensatoriu

Unul din cei mai cunoscuti interlopi ieseni s-a intors dupa gratii, la doar cateva luni de cand fusese eliberat in urma legii recursului compensatoriu. O mare parte din viata, Eugen Jan) Buliga a ispasit. continuă pe Antena3

RECURSUL COMPENSATORIU AL LUI TOADER face o noua victima: Fata de 16 ani, abuzata si sechestrata de unul din cei mai periculosi interlopi din Romania, eliberat recent

Caz socant in romania! Legea recursului compnesatoriu a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, duce la o noua tragedie. O fata de 16 ani din Iasi a fost abuzata si sechestrata de unul din cei mai peric.

Nasul stirilor false. Cum a ajuns un fost muncitor in constructii unul dintre cei mai prolifici scriitori ai dezinformarii globale

Fenomenul fake news nu este nou, dar el a luat amploare odata cu alegerile prezidentiale americane din 2016. Desi la inceput diseminarea de informatii false parea minora si fara consecinte, au existat oameni care au contribuit mai mult sau mai putin constient la anvergura pe care stirile false au capatat-o. BBC a prezentat intr-un articol amplu cum a ajuns un american promotor al dezinformarii.

Digi 24: CTP demonteaza miturile si minciunile din filmuletul de promovare a Romniei

Adevarul despre Traian Vuia si Nicolae Paulescu. A fost unul dintre cei mai sinistri antisemiti din lume, spune CTP despre cel considerat creatorul insulinei.

Tucudean critica programarea meciurilor din Liga 1 pana aproape de Craciun

George Tucudean, unul dintre cei mai buni jucatori ai momentului in Liga 1 Betano, nu vede cu ochi buni programarea facuta de LPF pentru finalul de an.

Retailerul german de imbracaminte KiK deschide al treilea magazin din Transilvania la Bistrita

KiK, unul dintre cei mai mari discounteri de imbracaminte din Germania, anunta deschiderea celui de-al treilea magazin din Transilvania la Bistrita. Situat in Galeriile Comerciale B1 Retail Park, primul magazin KiK de la Poarta Transilvaniei se intinde.

JAF la o casa de licitatii din Viena: A fost furat un tablou al unuia dintre cei mai celebri pictori. Autoritatile sunt in alerta (FOTO)

Un tablou al pictorului francez Pierre Auguste Renoir, a carui valoare se ridica la 160. 000 euro, a fost furat de la o casa de licitatii din Viena, informeaza Reuters. Totul s-a intamplat la casa Dorotheum din.

STUDIU De ce sunt romanii cei mai putin atenti europeni cu propria persoana

Romanii sunt pe ultimul loc intr-un clasament de 15 state din Uniunea Europeana, in ceea ce priveste timpul pe care il petrec la cumparaturi, coafor sau la medic arata cele mai recente date publicate de Biroul european de statistica Eurostat. Studiul a fost realizat in perioada 2008-2015 in 15 dintre cele 28 de state membre UE dar, a inclus si state precum Serbia si Turcia.

Cei mai dedicati voluntari se intrec in Gala Nationala a Crucii Rosii. Cine sunt tinerii care reprezinta Salajul

Crucea Rosie Romana a dat startul votului public din cadrul celei de-a doua editii a Galei Nationale a Voluntarilor Crucii Rosii Romane.

Top 10 cei mai buni angajatori in 2018. Industria ITC este fruntasa

Microsoft Romania este cel mai apreciat angajator din Romania, urmat de Oracle si Zitec. Fata de 2017, Microsoft Romania urca o pozitie si ajunge pe primul loc in clasament; Oracle coboara pe locul doi, iar Zitec cunoaste o ascensiune remarcabila.

Peste Ucraina se lasa LEGEA MARTIALA: Ce se intampla acum in regiunea cu cei mai multi ROMANI

Rada Suprema a aprobat impunerea de miercuri, 28 noiembrie, a starii militare, in 10 regiuni, majoritatea la frontiera cu Rusia, dar si doua regiuni din sud-vestul tarii Odesa si Vinita, invecinate cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )