Libnet.ro
UNICEF

18:00

Unul din cei mai mari actori ai lumii: Ma gandesc la SINUCIDERE. Nu il voi lasa pe Dumnezeu sa aleaga pentru mine

Antena3 Antena3,
Unul din cei mai mari actori ai lumii: Ma gandesc la SINUCIDERE. Nu il voi lasa pe Dumnezeu sa aleaga pentru mine

In tinerete a fost unul din cei mai doriti si iubiti actori, iar filmele sale adunau in salile de cinematograf milioane de oameni. Acum, la batranete, Alain Delon se simte din ce in ce mai singur, chiar daca. continuă pe Antena3

Regizorul Catalin Naum, unul dintre cei mai apreciati pedagogi ai artei teatrale ...

Regizorul Catalin Naum, mentor al Teatrului studentesc Podul din Bucuresti, care a educat generatii intregi de mari actori romani, precum Claudiu Bleont si Oana Pellea, a murit joi, la varsta de 74 de ani, a declarat Adrian Titieni, rectorul UNATC Bucuresti, citat de Mediafax. Regizorul Catalin Naum a fost inmormantat sambata, la cimitirul din Giulesti. Nascut pe 1 aprilie 1939, in Bucuresti, regizorul Catalin Naum a educat mai multe generatii de mari actori romani, la Teatrul studentesc .

FOTO: Cum arata cei mai HIDOSI pesti din lume. Ce ati face daca i-ati vedea?.

Desi zombie si extraterestrii par sa detina monopolul in mintile tuturor celor obsedati de monstri si personaje hidoase, unele dintre cele mai inspaimantatoare creaturi traiesc pe fundul marilor si oceanelor si i-ar ingrozi pana si pe cei mai curajosi exploratori. Din galeria foto de mai sus veti afla cum arata cei mai urati pesti din lume. Dati click pe imagini pentru a citi toate informatiile! TOP 5 cele mai vizualizate galerii foto din luna mai: 1. Au ajuns americanii pe Luna? 10 DOVEZI .

increderea romanilor in biserica se clatina. Cei mai multi se bazeaza pe pompieri si armata

Romanii au incredere cel mai mult in pompieri, dupa care in armata. Potrivit unui sondaj de opinie efectuat in luna aprilie a acestui an, tot mai putini romani au incredere in presedintie si partidele.

Din 13 mai, va puteti lua rovinieta si prin SMS. Cum procedati si ce tarife platiti

Incepand de maine, de la ora 09. 00, va fi disponibil serviciul prin care incasarea tarifului de utilizare a retelei de drumuri nationale din Romania, pentru clientii Vodafone, se realizeaza prin intermediul serviciului de mesaje scurte SMS.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )