Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO: Cum arata cei mai HIDOSI pesti din lume. Ce ati face daca i-ati vedea?.

România Liberă România Liberă,
FOTO: Cum arata cei mai HIDOSI pesti din lume. Ce ati face daca i-ati vedea?.

Desi zombie si extraterestrii par sa detina monopolul in mintile tuturor celor obsedati de monstri si personaje hidoase, unele dintre cele mai inspaimantatoare creaturi traiesc pe fundul marilor si oceanelor si i-ar ingrozi pana si pe cei mai curajosi exploratori. Din galeria foto de mai sus veti afla cum arata cei mai urati pesti din lume. Dati click pe imagini pentru a citi toate informatiile! TOP 5 cele mai vizualizate galerii foto din luna mai: 1. Au ajuns americanii pe Luna? 10 DOVEZI . continuă pe România Liberă

Unul din cei mai mari actori ai lumii: Ma gandesc la SINUCIDERE. Nu il voi lasa pe Dumnezeu sa aleaga pentru mine

In tinerete a fost unul din cei mai doriti si iubiti actori, iar filmele sale adunau in salile de cinematograf milioane de oameni. Acum, la batranete, Alain Delon se simte din ce in ce mai singur, chiar daca.

Protest spontan la Posta Romana: Factorii postali de la mai multe oficii din Capitala au refuzat sa plece pe teren

Factorii postali de la mai multe oficii din Capitala au refuzat sa plece luni pe teren, nemultumiti ca si-ar putea pierde locurile de munca, acestia sustinand ca singurele solutii identificate de conducerea Companiei Posta Romana sunt disponibilizarile si neplata orelor suplimentare lucrate, transmite Mediafax.

Ultimele pregatiri pentru Cartea Recordurilor. Antena 3 ofera Romaniei cel mai mare steag din lume

La sfarsitul lunii mai, Romania va intra in Cartea Recordurilor. Dupa cum stiti, Antena 3, in parteneriat cu fabricadesteaguri. eu, a realizat cel mai mare steag din lume, iar acum se fac ultimele pregatiri.

Cel mai mare TRICOLOR din lume va flutura pentru prima oara pe aerodromul de la Clinceni

Cel mai mare drapel din lume va fi desfasurat pe aerodromul de la Clinceni pe 27 mai. Se va intinde pe o suprafata de 7 hectare si va cantari 5 tone. Este campania initiata de Antena 3 si Fabrica de.

Moment istoric in SUA: One World Trade Center, cea mai inalta cladire din Vest

One World Trade Center din New York a devenit, vineri, cea mai inalta cladire din Emisfera Vestica dupa ce, ultimul fragment al constructiei a fost amplasat in varful cladirii, la doisprezece ani de la atacul.

Cine e cea mai sexy femeie din lume.

Cea mai sexy femeie din lume este actrita Mila Kunis, conform topului alcatuit de revista pentru barbati FHM, informeaza Realitatea. net. Topul a fost realizat in urma votului a peste un milion de barbati din toata lumea. Jennifer Lawrence19. Beyonce Knowles18. Mollie King17. Megan Fox16. Katy Perry15. Rita Ora14. Rosie Jones13. Jorgie Porter12. Taylor Swift11. Tulisa Contostavlos10. Georgia Salpa9. Cheryl Cole8. Kate Upton7. Pixie Lott6. Kaley Cuoco5. Kelly Brook4. Michelle Keegan3.

FOTO Loredana si Radu Mazare lanseaza azi clipul Viva Mamaia!.

Loredana lanseaza astazi un nou clip, pentru piesa Viva Mamaia!, cantata impreuna cu Radu Mazare, primarul orasului Constanta, Cabron si Alex Velea. Melodia va fi imnul statiunii Mamaia si se va auzi vara aceasta atat la radio, cat si in toate cluburile de pe litoralul romanesc. Single-ul Viva Mamaia! este compus de Tonci Huljic, unul dintre cei mai mari compozitori din Croatia, iar varianta in limba romana este scrisa de Loredana. M-am indragostit de acest cantec inca .

Regizorul Catalin Naum, unul dintre cei mai apreciati pedagogi ai artei teatrale ...

Regizorul Catalin Naum, mentor al Teatrului studentesc Podul din Bucuresti, care a educat generatii intregi de mari actori romani, precum Claudiu Bleont si Oana Pellea, a murit joi, la varsta de 74 de ani, a declarat Adrian Titieni, rectorul UNATC Bucuresti, citat de Mediafax. Regizorul Catalin Naum a fost inmormantat sambata, la cimitirul din Giulesti. Nascut pe 1 aprilie 1939, in Bucuresti, regizorul Catalin Naum a educat mai multe generatii de mari actori romani, la Teatrul studentesc .

increderea romanilor in biserica se clatina. Cei mai multi se bazeaza pe pompieri si armata

Romanii au incredere cel mai mult in pompieri, dupa care in armata. Potrivit unui sondaj de opinie efectuat in luna aprilie a acestui an, tot mai putini romani au incredere in presedintie si partidele.

Protest spontan la Posta Romana. Peste 1.500 de factori postali de la mai multe oficii din Capitala au refuzat sa plece pe teren

Peste 1000 de angajati ai Companiei Nationale Posta Romana protesteaza in acest moment, refuzand sa mai lucreze. Oamenii sunt nemultumiti de diminuarea programului de lucru si implicit a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )