Libnet.ro
UNICEF

18:30

Unul din cele mai urmarite seriale din SUA se destrama. Actorul principal: Serialul e o mizerie, un GUNOI

Antena3 Antena3,
Unul din cele mai urmarite seriale din SUA se destrama. Actorul principal: Serialul e o mizerie, un GUNOI

A debutat cu un succes neasteptat, iar milioane de oameni urmareau cu sufletul la gura fiecare episod din acest serial. Era amuzant, iar glumele facute si spuse de actori au devenit virale pe net. insa dupa zece. continuă pe Antena3

Una din cele mai populare bauturi poate face minuni impotriva cancerului. Beneficiile pe care nu le stiai pana acum

Beneficiile cafelei asupra organismului au fost mult dezbatute si documentate pana acum. S-a ajuns la concluzia ca antioxidantii, gasiti in boabele de cafea, si cofeina ne ajuta sa ne concentram mai bine, imbunatatesc.

VIDEO |906090: Despre protezele dentare cu unul dintre cei mai renumiti ortodonti din Germania.

Dr. Friedrich Ovidiu Widu, medic ortodont de origine romana, discuta despre necesitatea aparatelor dentare si despre modul in care sunt ele percepute mai ales in randul tinerilor. Ovidiu Widu a urmat studiile in Germania, fiind astazi unul din cei mai renumiti medici ortodonti din aceasta tara. El practica de curand aceasta meserie si in Romania. Emisiunea este prezentata de Alexandra Jeles si se difuzeaza joia intre orele 13. 00 pe radiolynx. ro si romanialibera. ro. Pentru editiile .

FOTO si TOP 10: Care sunt si cum arata cele mai RAPIDE TRENURI din lume.

Desi SUA pare, de multe ori, cu un pas inaintea Europei din punct de vedere tehnologic, lucrurile stau diferit atunci cand vine vorba despre trenurile de mare viteza. California avanseaza, cu pasi marunti, pe calea inceperii construirii unei retele de transport feroviar de mare viteza, capabila sa lege orasele San Francisco, Los Angeles si San Diego, conform businessinsider. com. Citeste si FOTO: Cum arata cele mai frumoase STEWARDESE de la marile companii aeriene Costul investitiei este .

Forbes: Dr. Dre, muzicianul cu cele mai mari venituri in 2012

Artistul hip-hop Dr. Dre a fost desemnat de revista Forbes cel mai bogat muzician in 2012, cu peste 100 de milioane de dolari. in varsta de 47 de ani, Dr. Dre este unul dintre cei mai apreciat artisti din.

Spectaculos: Top 10 cele mai frumoase lovituri din tenis in 2012 (VIDEO)

ATP le-a facut cadou fanilor tenisului un clip care aduna cele mai frumoase lovituri si schimburi de mingi din 2012. Din Top 10 nu lipsesc regii tenisului, Andy Murray, cu o aparitie, Rafa Nadal si Roger Federer,.

Una dintre cele mai cunoscute avocate din Bucuresti, retinuta de DIICOT

Una dintre cele mai cunoscute avocate din Bucuresti a fost retinuta de DIICOT. Violeta Oancea este acuzata ca a inscris in documente un imprumut fictiv de 50. 000 de euro. Banii ar fi provenit de fapt din trafic.

Business Report: Aveti datorii prea mari la Fisc? Vi le puteti esalona pe sapte ani; Topul ansamblurilor rezidentiale cu cele mai bune randamente din chirii; Mark Mobius: Bursa din Romania, prea mica pentru companiile private; Ce se intampla daca magazine

Traicu: Instanta a suspendat executarea silita a activelor Oltchim. Ieri, secretarul de stat in Ministerul Economiei, Rodin Traicu. Decizia va sosi in scris la. ePatrol, masina de politie din anul 2025. Salonul Auto de la Los Angeles nu este doar locul unde vor fi vazute cele mai noi modele ale companiilor auto. Pentru a noua.

Apple a prezentat o noua versiune a iTunes, una dintre cele mai importante de la lansare

Apple a prezentat o noua versiune a iTunes, cu un look modificat si cu o mai mare integrare cu serviciul iCloud de stocare a datelor pe Internet, aceasta fiind cea mai importanta modificare efectuata de la lansarea.

FIFA a decis: Top trei cele mai frumoase goluri din 2012 (VIDEO)

FIFA a anuntat care sunt cele trei reusite nominalizate la finala pentru cel mai frumos gol al anului 2012. in top trei au intrat reusita lui Falcao, de la Atletico Madrid, un gol marcat de brazilianul Neymar, dar .

Timisoara ramane printre cele mai atractive regiuni pentru investitori.

Judetul Timis are un potential neexploatat, mai ales in contextul actual. Investitiile sunt necesare in asigurarea locurilor de munca si in asigurarea stabilitatii economico-sociale, iar autoritatile locale fac tot posibilul pentru a le asigura. Recent, noi investitori precum producatorul de echipament medical Hamilton sau un producator american de componente pentru energia eoliana se vor stabili aici, sustine Marian Constantin Vasile, Vicepresedinte, Consiliul Judetean Timis. Vrem sa crestem .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )