Libnet.ro
UNICEF

23:45

Unul dintre cei mai bogati romani trebuie sa restituie statului roman 5 milioane de euro. Cum a ajuns Gruia Stoica sa-i fie impusa suma uriasa

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei mai bogati romani trebuie sa restituie statului roman 5 milioane de euro. Cum a ajuns Gruia Stoica sa-i fie impusa suma uriasa

Ministerul de Finante a emis o decizie de impunere impotriva firmei Electroputere VFU Pascani, societatea aflata sub controlul omului de afaceri Gruia Stoica. Potrivit documentului, firma a carei obiect de activitate este modernizarea de vagoane si locomotive ar trebui sa restituie aproximativ 21 de milioane de lei. continuă pe Adevărul

FOTO Simona Halep a intrat in All England Club, unul dintre cele mai exclusiviste din lume, cu doar 565 de membri

Simona Halep a intrat, sambata, in randul membrilor de onoare al All England Lawn Tennis and Croquet Club, unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din lume. Forbes scrie ca sunt doua posibilitati ca o persoana sa intre in randul membrilor, sa castige turneul de la Wimbledon sau sa se marite cu un print englez.

Ce castigi din cosmaruri: unii dintre cei mai creativi autori au suferit in somn

Prea putini oameni de stiinta inteleg sursa cosmarurilor, dar din ce in ce mai multi sunt de acord ca vin cu beneficii importante, trecand peste faptul ca nu le lasa sa te odihnesti. in cazul in care te-ai trezit din somn din cauza unui episod traumatizant pe care l-ai experimentat intr-un cosmar, pune repede mana .

Dupa trei incercari, PRO TV are un juriu oficial pentru MasterChef. Unul dintre jurati vine de la Antena 1

Dupa trei incercari, show-ul culinar MasterChef, de la Pro TV, are un juriu oficial. Surpriza este mare, caci unul dintre jurati vine de la Antena 1. Pro TV are un juriu oficial pentru MasterChef MasterChef Romania este versiunea romana a concursului de gatit MasterChef. Show-ul este destinat tuturor amatorilor in arta gatitului. Primul sezon al .

Cum e scoala in Japonia. Cum invata elevii intr-una dintre cele mai stricte tari din lume

Scoala in Japonia este diferita de restul lumii, chiar si fata de cea din statele nordice europene. Asia se remarca printr-un mozaic cultural deosebit, dar toate tarile din Extremul Orient au un lucru in comun: strictetea. Educatia in Japonia este extrem de importanta, asa ca toti copiii trebuie sa invete ce sunt responsabilitatea si respectul .

Unul dintre fratii lui Zinedine Zidane a murit

Clubul Real Madrid a anuntat sambata, intr-un comunicat, decesul lui Farid Zidane, unul dintre fratii antrenorului galacticilor, Zinedine Zidane, tehnicianul fiind nevoit sa plece din cantonamentul echipei.

Peste 100.000 de absolventi ai clasei a VIII-a au fost repartizati in prima etapa, cei mai multi in licee teoretice. De ce au ramas cateva miide elevi nerepartizati

Ministerul Educatiei Nationale MEN) a anuntat, vineri, ca 124. 308 absolventi ai clasei a VIII-a au fost repartizati in prima etapa, cei mai multi ajungand in licee teoretice iar peste 40. 000 de elevi, in licee tehnologice. Peste 4. 800 de elevi au ramas nerepartizati, urmand a intra in etapa a doua care va avea loc in perioada 31 iulie 1 august.

Franta, in top 5 tari care au investit cei mai multi bani in Romania in ultimii 10 ani

De la aderarea Romaniei la UE, Franta s-a situat constant in top 5 cei mai mari investitori straini directi din Romania, potrivit unei analize realizate de expertii KeysFin. Astfel, investitiile companiilor franceze in Romania au crescut cu aproximativ 26% in ultimii 10 ani perioada 2007-2017), ajungand la 4,7 miliarde de euro in 2017 conform metofologiei metodologiei Bancii Nationale a Romaniei.

Cutremur la Digi 24. Una dintre cele mai vechi prezentatoare TV paraseste postul

Una dintre cele mai vechi prezente de la Digi 24 paraseste postul de televiziune. Care este motivul pentru care prezentatoarea pleaca atat din TV cat si din Romania? Una dintre cele mai vechi prezentatoare de la Digi 24 paraseste trustul Digi 24 sufera acum pierderea uneia dintre cele mai vechi prezente din cadrul trustului. Este .

Cum a ajuns sa arate Anca Turcasiu la 49 de ani. Era una dintre cele mai suple artiste din Romania FOTO

Anca Turcasiu este o actrita si cantareata romana care a debutat la 12 ani in filmul De dragul tau, Anca!. Pe langa talentul incontestabil, artista este si o prezenta incantatoare oriunde paseste. Cum a ajuns sa arate Anca Turcasiu la 49 de ani Anca Turcasiu face ravagii pe unde se prezinta. Pe langa atitudinea sa .

DOLIU SOC in televiziune: Una dintre cele mai indragite prezentatoare A MURIT intr-un accident rutier!

Soc in mass media! Una dintre cele mai indragite aparitii de pe micul ecran ne-a parasit la doar 35 de ani. Tanara prezentatoare Emily Hartridge a murit intr-un accident auto produs in sudul Londrei. Anuntul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )