Libnet.ro
UNICEF

18:00

Unul dintre cei mai buni artisti 3D din lume pregateste la Bucuresti o pictura inspirata din show-ul Supravietuitorul: Arhitectura din Romania e fantastica!

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei mai buni artisti 3D din lume pregateste la Bucuresti o pictura inspirata din show-ul Supravietuitorul: Arhitectura din Romania e fantastica!

Joe Hill, unul dintre cei mai buni artisti 3D din lume, se afla in Romania si va pregati o pictura 3D inspirata din reality show-ul Supravietuitorul, ce va avea premiera pe 12 septembrie la Pro TV. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai faimosi infractori cibernetici romani, CONDAMNAT in SUA

Hackerul roman Guccifer a fost condamnat la 52 de luni de inchisoare de catre o instanta federala americana din Alexandria, Virginia.

Unul dintre cei mai faimosi infractori cibernetici romani va fi CONDAMNAT in SUA

Hackerul roman Guccifer afla maine sentinta la acuzatia ca a spart e-milurile mai multor personalitati americane, de la membrii familiei Bush la fostii secretari de stat Colin Powell si Hillary Clinton.

Schimbare majora la unul dintre cele mai cunoscute ziare din Romania

La aproape trei ani de la lansare, cel mai citit ziar regional din Romania face upgrade total si devine ziar cu acoperire nationala. Astfel, VoceaTransilvaniei. ro devine de luni, 5 septembrie 2016, VOCEA. biz,.

Ce se petrece in Domul Orgiei, cortul desfraului care atrage mii de oameni la unul dintre cele mai ciudate festivaluri din lume VIDEO

Festivalul de muzica Burning Man, care se desfasoara pana pe 5 septembrie la Black Rock City, un oras construit temporar in Nevada, SUA, este considerat unul dintre cele mai bizare astfel de evenimente din lume. Una dintre atractiile principale ale festivalului este Domul Orgiei, un loc unde sunt acceptate si incurajate relatiile sexuale de orice fel.

Unul dintre cei mai indragiti actori din seria Harry Potter se alatura echipei Game of Thrones

Unul dintre cei mai indragiti actori din seria Harry Potter, britanicul Jim Broadbent, premiat cu Oscar, va juca un rol important, in viitorul sezon al Game of Thrones, anunta nme. com Al.

TOP cele mai fericite tari din lume: iata de ce sa le vizitezi

Cele mai fericite tari din lume, potrivit raportului Happy Planet Index , sunt, paradoxal, cu mult mai sarace decat altele de pe glob, nu au armata sau chiar sunt izolate pe harta lumii, insa aici oamenii au cea mai buna stare de bine de pe planeta.

POZA ZILEI. Una dintre cele mai vechi fiesta din Spania

Calareti spanioli cu prajini mana o turma de tauri de lupta de la ferma Condessa del Sobral spre orasul Castilla y Leon, unde va avea loc Fiesta de Cuellar, una dintre cele mai vechi fiesta din Spania, datand din anul 1499.

Destinatie de avarie: Dacian Varga, candva printre cei mai buni mijlocasi din Liga I, a ajuns la o echipa de pluton

Fotbalistul care, in sezonul 2008-2009, a luat titlul cu Unirea Urziceni, pentru ca apoi sa joace sub comanda lui Dan Petrescu in Rusia, a fost nevoit sa faca o alegere grea.

FOTO. Cel mai mare zburator din lume a ajuns la Dino Parc Rasnov

Hatzegopteryx, cel mai mare animal zburator din lume, se afla, acum, la Dino Parc Rasnov. Giganticul zburator, descoperit chiar pe teritoriul Romaniei, a fost reconstituit de catre Dino Parc Rasnov pe baza descoperirilor realizate de profesorul Dan Grigorescu, de la Universitatea Bucuresti, cel care a gasit fosilele Hatzegopteryx-ului. Sosirea pterozaurului este insotita de o alta premiera: un cuib de 10 oua reale de dinozaur, descoperit la Tustea in Geoparcul dinozaurilor Tara Hategului! .

Povestile nestiute din istoria Romaniei. Cum a salvat un drum misterios din Botosani viata a doi dintre cei mai mari voievozi ai Moldovei

La Botosani, in localitatea Stancesti, s-au consumat doua episoade de cotitura in istoria Moldovei. Sub dealurile din aceasta localitate a fost decisa, printr-o coincidenta misterioasa, soarta a doi dintre cei mai mari voievozi ai Moldovei, Stefan cel Mare si Petru Rares. Tatal si fiul si-au salvat viata fugind pe acelasi drum.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )