Libnet.ro
UNICEF

08:30

Unul dintre cei mai buni dresori din Italia, ucis de proprii tigrii

B1 B1,
Unul dintre cei mai buni dresori din Italia, ucis de proprii tigrii

Patru tigri si-au ucis, joi, dresorul in timpul unei repetitii ce se desfasura intr-un circ de langa orasul italian Bari, informeaza BBC. Initial, dresorul a fost atacat de un singur tigru, pentru ca. continuă pe B1

AQUA Carpatica, reprezentata de Jean Valvis, a acordat unul dintre cele mai ravnite premii

AQUA Carpatica, reprezentata de Jean Valvis, a acordat unul dintre cele mai ravnite premii din indus.

Alerta alimentara la LIDL. Unul dintre cele mai apreciate produse, infestat cu Salmonella

Alerta alimentara la LIDL Romania. Unul dintre cele mai dorite si apreciate produse este infestat cu Salmonella. Alimentul a fost rechemat, iar lantul de magazine asigura ca niciun alt produs nu a fost afectat. Alerta alimentara la LIDL! Unul dintre cele mai apreciate produse a fost infestat cu Salmonella Alerta alimentara la LIDL dupa ce .

Primele imagini din Tenet, noua trilogie a lui Christopher Nolan, dupa The Dark Knight

Christopher Nolan este unul dintre cei mai buni regizori din toate timpurile, iar performanta sa dupa filme precum The Dark Knitght, Inception sau Dunkirk ii ofera o flexibilitate sporita, cand.

Traim cel mai fierbinte interval din istoria inregistrarilor meteorologice

Oamenii de stiinta nu au vesti bune in ceea ce priveste incalzirea globala. Anul 2019 este pe cale sa devina unul dintre cei mai caldurosi din toate timpurile, fapt care ar transforma perioada 2015-2019 in cel mai fierbinte interval de cinci ani din istoria inregistrarilor meteorologice, a precizat vineri Organizatia Meteorologica Mondiala OMM).

Unul dintre cele mai vizitate locuri din Atena a fost inchis din cauza unui val de caldura

Acropola de la Atena, unul dintre cele mai vizitate situri turistice din lume, a fost inchisa timp de cateva ore, joi, din cauza unui val de caldura in capitala elena, relateaza Reuters.

Alerta pe unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din lume: O suedeza a fost arestata pe Gatwick din Londra, fiind suspecta de terorism

O suedeza, in varsta de 40 de ani, a fost arestata pe Aeroportul Gatwick din capitala britanica Londra, fiind suspectata de acte de terorism, a anuntat politia din arhipelag, vineri, potrivit.

Tariceanu si Dancila s-au sucit dupa arestarea lui Dragnea: SUA, cei mai buni aliati - La fiecare 4 iulie ma gandesc la care sunt cele mai vechi legaturi ale noastre cu Lumea Noua

Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu si-au schimbat radical pozitia fata de Ambasada SUA, dupa arestarea lui Liviu Dragnea. Daca anul trecut nici nu au vrut sa auda de participarea la evenimentul.

Cei mai bogati oameni din istorie. Jeff Bezos nu intra in top 10

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, este cel mai bogat om din lume, dar averea sa de peste 130 de miliarde de dolari nu este indeajuns pentru a-l clasa in top zece al celor mai bogate persoane din.

FOTO Cum a aparut Ed Sheeran la concertul din Bucuresti. Fanii, emotionati pana la lacrimi

Ed Sheeran a facut senzatie la Bucuresti! Ieri seara, Arena Nationala a fost plina de emotie si lacrimi datorita melodiilor cunoscutului artist. Iata un video de la primul concert al interpretului sustinut in tara noastra! Ed Sheeran, in tricoul nationalei pe scena de la Arena Nationala Cantaretul britanic, unul dintre cei mai de succes muzicieni .

Policolor a finalizat constructia noii fabrici de vopsele din Capitala

Policolor S. , unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de lacuri si vopsele, anunta finalizarea constructiei noii fabrici din Bucuresti, dupa o investitie de 7 milioane de euro, care include si valoarea terenului, potrivit unui comunicat al companiei.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2771 seconds )