Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei mai bogati oameni din istorie. Jeff Bezos nu intra in top 10

Playtech Playtech,
Cei mai bogati oameni din istorie. Jeff Bezos nu intra in top 10

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, este cel mai bogat om din lume, dar averea sa de peste 130 de miliarde de dolari nu este indeajuns pentru a-l clasa in top zece al celor mai bogate persoane din. continuă pe Playtech

Mai multi oameni din Brasov au auzit zgomote ciudate care veneau dintr-o gura de canal. Ce au gasit atunci cand au reusit sa se uite in canalizare

Un pui de urs, care a cazut intr-un canal colector aflat in curtea unei societati comerciale din orasul Victoria, a fost salvat, reusind sa se catere pe un trunchi de brad introdus in canal in acest.

Luna iunie, cea mai calduroasa perioada din istorie. Cu cat a crescut temperatura medie din Romania si din Europa

Incalzirea globala este o problema din ce in ce mai grava, arata cercetatorii in domeniu. Dupa ce au analizat temperaturile medii din ultimul secol si jumatate, specialistii au ajuns la concluzia ca atmosfera s-a incalzit cu mai mult de 1 grad Celsius in ultimii 150 de ani, luna iunie 2019 fiind cea mai calduroasa din istorie.

Dotarile masinilor pe care cei mai multi soferi le utilizeaza gresit. Atentie! Pot provoca accidente

Numerosi soferi romani folosesc dotarile masinilor gresit. Cea mai mare problema este ca astfel de obiceiuri ii pun pe alti soferi si pe pietoni in pericol si pot provoca accidente. Asadar, ia aminte la ce se spune in articol si corecteaza-ti obiceiurile care te pun si in pericol, dar creeaza si defectiuni masinii. Masinile care .

Traim cel mai fierbinte interval din istoria inregistrarilor meteorologice

Oamenii de stiinta nu au vesti bune in ceea ce priveste incalzirea globala. Anul 2019 este pe cale sa devina unul dintre cei mai caldurosi din toate timpurile, fapt care ar transforma perioada 2015-2019 in cel mai fierbinte interval de cinci ani din istoria inregistrarilor meteorologice, a precizat vineri Organizatia Meteorologica Mondiala OMM).

Cel mai cunoscut criminal din Olanda, condamnat la inchisoare pe viata

Cel mai cunoscut criminal din Olanda, Willem Holleeder, a fost condamnat joi la inchisoare pe viata, scrie Agerpres, citand dpa. Victimele lui Holleeder - figura dominanta a crimei organizate din Olanda timp de peste 35 de ani - erau alti lideri ai crimei organizate, complici si chiar membri de familie.

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

Dacia 1300 este, probabil, cea mai cunoscuta masina din Romania care rareori mai poate fi vazuta in circulatie.

Facebook, WhatsApp si Instagram, indisponibile in mai multe zone din lume

Platformele Facebook, WhatsApp si Instagram sunt indisponibile miercuri, in mai multe zone din lume, anunta Downdetect.

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a dezvaluit marele secret. Cine e, de fapt, tatal Elizei

Adriana Iliescu este cea mai batrana mama din Romania. Cu toate ca multe detalii despre aceasta au iesit la iveala odata cu titlul din Cartea Recordurilor, niciodata nu a spus cine este, de fapt, tatal Elizei. Adriana Iliescu a vorbit despre tatal Elizei Adriana Iliescu a devenit mama la 66 de ani. in anul 2005 .

Cel mai inalt munte din Indochina tocmai a devenit ceva mai inalt

Muntele Fansipan, cel mai inalt munte din Peninsula Indochina, este mai inalt decat se credea anteri.

Cat costa cea mai scumpa Dacia din Romania si cum arata modelul configurat. Ce dotari are

Cea mai scumpa Dacia din Romania, la momentul actual nu are un pret chiar atat de mare pe cat te-ai astepta. Desigur, cand vine vorba de preturi, fiecare se raporteaza la ele diferit, pentru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )