Libnet.ro
UNICEF

15:31

DOLIU iN LUMEA MUZICII! A MURIT unul dintre cei mai IUBITI ARTISTI! Milioane de fani, in lacrimi

B1 B1,
DOLIU iN LUMEA MUZICII! A MURIT unul dintre cei mai IUBITI ARTISTI! Milioane de fani, in lacrimi

Doliu in lumea muzicii. Reputatul compozitorul, pianist si dirijor Andre Previn a murit la varsta de 89 de ani. Previn a fost recompensat cu patru premii Oscar si a condus unele dintre cele mai mari orchestre ale. continuă pe B1

Unul dintre cei mai mari procesatori de plati din Romnia investeste n platforma SupplyBlockchain, solutie pentru evitarea pierderilor din lanturile de distributie si transport

NETOPIA Payments, unul dintre cei mai mari procesatori de plati electronice din Romania, anunta investitia in startup-ul SupplyBlockchain, platforma B2B de tip SaaS Software as a Service), fondata de un roman in Statele Unite, care adauga transparenta in lanturile logistice folosind tehnologia blockchain pentru a inregistra exact data si locatia produselor fizic.

Bietul FUEGO! SOC in lumea muzicii! Anuntul TRIST tocmai a fost CONFIRMAT

Fuego, unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania, a publicat un mesaj pe pagina personala de Facebook prin care a anuntat ca trece prin momente nostalgice.

Doliu in lumea cinematografiei franceze! Una dintre cele mai mari producatoare a murit

Mag Bodard, producatoarea franceza care a contribuit la succesul productiei Les Demoiselles de Rochefort, s-a stins din viata la varsta de 103 ani. Producatoarea de film a colaborat, de-a lungul.

Unul dintre cele mai mari spitale private din tara, in vizorul anchetatorilor. Ar fi luat bani atat de la pacienti, cat si de la Casa de Asigurari

Unul din marile spitale private din tara, Sanador, a intrat din nou in vizorul anchetatorilor. Sunt suspiciuni ca in cazul a peste 200 de pacienti s-ar fi facut decontari duble. Cu alte cuvinte, clinica ar fi.

DOLIU FARA MARGINI in lumea muzicii! inca o LEGENDA ne-a parasit... (FOTO, VIDEO)

O noua tragedie zguduie lumea muzicii. Unul dintre cei mai indragiti si apreciati solisti britanici a incetat din viata, la varsta de 64 de ani. Este vorba despre Mark Hollis, solistul legendarei trupe.

Veste BOMBA la PRO TV! Pleaca la Antenna Group! E DEMISIA MOMENTULUI

Veste bomba la Pro Tv! Unul dintre manageri pleacade la postul tv, dar si dinRomania, conform Paginademedia. ro Stella Litou, directorul de programe al televiziunii in ultimii patru ani, pleaca.

E OFICIAL! Renunta la BURLACIE! Unul dintre cei mai RAVNITI barbati se iNSOARA

Jude Law, considerat unul dintre cei mai atragatori barbati, a decis sa renunte la burlacie! Dupa o relatie de patru ani cu iubita lui, cu Phillipa Coan, in varsta de 32 de ani, starul britanic a rugat-o s.

Doliu in lumea muzicii! A murit Mark Hollis, liderul trupei Talk Talk

Mark Hollis, liderul trupei britanice Talk Talk, celebra in anii 1980, a murit la 64 de ani, au anuntat luni mai multi apropiati ai muzicianului pe retelele de socializare, citate marti de.

Unul dintre cele mai mari jocuri din lume va avea subtitrare in limba romana

The Division 2, unul dintre cele mai mari jocuri ale acestui an, va fi subtitrat integral in limba romana, arata cei de la Ubisoft intr-o postare pe Facebook.

Pericolele din medicina moderna, cu unul dintre cei mai buni medici din New York, prof. dr. Andrei Constantinescu, la Adevarul Live

Prof. dr. Andrei Constantinescu,profesor asistent de pediatrie la Facultatea de Medicina a Universitatii Columbia din New York, medic specialist in pediatrie pulmonara si cercetator in biologie molecular si imunologie, vorbeste la Adevarul Live despre cele mai mari provocari ale medicinei moderne si despre tratamente revolutionare.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )