Libnet.ro
UNICEF

12:30

Unul dintre cele mai mari jocuri din lume va avea subtitrare in limba romana

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cele mai mari jocuri din lume va avea subtitrare in limba romana

The Division 2, unul dintre cele mai mari jocuri ale acestui an, va fi subtitrat integral in limba romana, arata cei de la Ubisoft intr-o postare pe Facebook. continuă pe Adevărul

Unul dintre cele mai mari spitale private din tara, in vizorul anchetatorilor. Ar fi luat bani atat de la pacienti, cat si de la Casa de Asigurari

Unul din marile spitale private din tara, Sanador, a intrat din nou in vizorul anchetatorilor. Sunt suspiciuni ca in cazul a peste 200 de pacienti s-ar fi facut decontari duble. Cu alte cuvinte, clinica ar fi.

Una dintre cele mai mari companii din tehnologie se extinde in Romania. Ce posturi sunt disponibile

Una dintre cele mai mari companii din tehnologie a anuntat ca isi extinde activitatea din Romania, urmand sa angajeze masiv pana in 2021. Recrutari se fac in toata lumea, in principal in Franta, dar si in Germania, Marea Britanie, Olanda,Australia, Asia de Sud-Est, India, SUA si Canada.

Unul dintre cei mai mari procesatori de plati din Romnia investeste n platforma SupplyBlockchain, solutie pentru evitarea pierderilor din lanturile de distributie si transport

NETOPIA Payments, unul dintre cei mai mari procesatori de plati electronice din Romania, anunta investitia in startup-ul SupplyBlockchain, platforma B2B de tip SaaS Software as a Service), fondata de un roman in Statele Unite, care adauga transparenta in lanturile logistice folosind tehnologia blockchain pentru a inregistra exact data si locatia produselor fizic.

Doliu in lumea cinematografiei franceze! Una dintre cele mai mari producatoare a murit

Mag Bodard, producatoarea franceza care a contribuit la succesul productiei Les Demoiselles de Rochefort, s-a stins din viata la varsta de 103 ani. Producatoarea de film a colaborat, de-a lungul.

Un chatbot juridic proiectul cstigator ntr-una dintre cele mai mari competitii de programare

Proiectul castigator al Global Legal Hackathon 2019 de la Bucuresti propune un chatbot juridic de calatorii, accesibil inclusiv prin platforme de socializare precum Facebook Messenger. Solutia LAWra ofera raspunsuri juridice verificate la orice probleme intervin in timpul unei calatorii in strainatate, spre exemplu acte pierdute, probleme cu pasaportul, legi locale atipice.

Tara in care traiesc cei mai sanatosi oameni din lume

Spania a devansat Italia si a devenit pentru prima oara cea mai sanatoasa tara din lume. Potrivit editiei din 2019 a clasamentului Bloomberg Healthiest Country Index, in Spania traiesc cei mai.

DOLIU iN LUMEA MUZICII! A MURIT unul dintre cei mai IUBITI ARTISTI! Milioane de fani, in lacrimi

Doliu in lumea muzicii. Reputatul compozitorul, pianist si dirijor Andre Previn a murit la varsta de 89 de ani. Previn a fost recompensat cu patru premii Oscar si a condus unele dintre cele mai mari orchestre ale.

De ce a fost drumul lui Chaplin de la saracie la bogatie cea mai rapida ascensiune din istoria Hollywood-ului

Charlie Chaplin este unul dintre cele mai mari staruri ale primelor zile ale Hollywood-ului. Acesta a trait o viata incredibil de interesanta atat pe platourile de filmare cat si in spatele camerelor de filmat.

Bietul FUEGO! IRINA LOGHIN nu se mai poate opri din PLANS de cand a aflat.... (FOTO CU ADEVARAT SOCANT)

Irina Loghin si Fuego sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea muzicala. Cei doi artisti au cucerit intreaga tara cu vocile lor. indragita interpreta, Irina Loghin,a povestit cum au descurs.

Japonia: Cel mai mic baietel din lume, cntarind doar 268g, a fost externat sanatos din spital

Un baietel din Japonia, care s-a nascut cu o greutate de doar 268g, a fost externat miercuri, el fiind considerat cel mai mic nou nascut din lume care pleaca acasa sanatos, scrie BBC News.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )