Libnet.ro
UNICEF

22:15

Unul dintre cei mai cunoscuti actori romani vine la Sibiu la cea de-a 12-a editie TIFF. Seara dedicata luiIngmar Bergman

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei mai cunoscuti actori romani vine la Sibiu la cea de-a 12-a editie TIFF. Seara dedicata luiIngmar Bergman

Incepand cu 20 iunie, filmele de la Festivalul International de Film Transilvania TIFF) vor fi difuzate la Sibiu. Cele mai asteptate titluri ale anului, premiere mondiale, proiectii in aer liber si zeci de invitati speciali vor transforma orasul pana pe 24 iunie in capitala filmului romanesc. continuă pe Adevărul

Soc pentru unul dintre cei mai bogati romani: I-a fost pusa poprire pe pensie

Unul dintre cei mai bogati romani are mari probleme cu bancile din cauza unor credite. O cunoscuta banca a decis sa ii puna poprire pe pensie lui Adrian Porumboiu pentru a recupera de la omul de afaceri suma.

Tentativa de OMOR! Unul dintre cei mai temuti INTERLOPI romani, in fata judecatorilor

Interlopul Bercea Mondial si fiul acestuia au fost trimisi in judecata intr-un nou dosar. Anghel si Laurentiu Sandu, aflati in arest in alta cauza, sunt judecati pentru tentativa de omor, potrivit unui.

Unul dintre cei mai importanti oameni din PSD anunta ce sentinta va primi Liviu Dragnea in dosarul de la Instanta Suprema

Social-democrata Lia Olguta Vasilescu, ministru al Muncii, se declara convinsa ca Liviu Dragnea va primi o solutie de achitare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Eu sunt absolut.

Vaslui: Unul dintre cei 7 tineri care au violat o eleva de 18 ani n 2014 a fost eliberat conditionat. El fusese condamnat la 6 ani si 4 luni de nchisoare

Unul dintre sapte tineri din Valeni, care au agresat sexual in noiembrie 2014, o eleva in varsta de 18 ani, a parasit, marti, Penitenciarul Vaslui, el fiind primul in cazul caruia magistratii au aprobat eliberarea conditionata, transmite Agerpres.

O fetita a dezvaluit accidental unul dintre cele mai bine pastrate secrete din lume

Victoria, fetita din filmuletul de mai jos, vorbeste despre sistemul economic din Canada, insa rationamentul si intrebarile pe care Victoria le adreseaza se pare ca rezoneaza cu internautii din lumea.

Eroul Zilei. Make-up artistul care a cucerit Hollywood-ul

Unul dintre cei mai cunoscuti make-up artisti de la Hollywood a venit in Romania pentru a impartasi secretele sale. Este vorba despre Daniela Gozlan, o romancasuperbace a reusit sa.

in `90 Kevin Costner facea furori in The Bodyguard, dar acum are 63 de ani si a imbatranit mult! Transformarea surprinzatoare a actorului de altadata

E unul dintre cei mai prestigiosi actori de la Hollywood, avand in palamaresul sau doua Oscaruri castigate, trei Globuri de Aur, doua premii Screen Actors Guild si un Emmy. Cele mai notabile roluri sunt cele.

Acum s-a aflat! Ce s-a intamplat intre PAVEL BARTOS si TEO TRANDAFIR: Celebrul actor s-a dat de gol si a dezvaluit totul...

Pavel Bartos este unul dintre cei mai apreciati actori de teatru si de televiziune din Romania. Artistul joaca in filme, in reclame sau il putem vedea in calitate de prezentator la Vocea Romaniei si la.

Veste trista pentru fotbalul romanesc: Din pacate este vorba de celebrul Rica Raducanu...

Vesti triste despre unul dintre cei mai indragiti sportivi romani. RicaRaducanu are 72 de ani si, dupao viatade portar, cu lovituri multe si accidentari, a ajuns safie diagnosticat.

Legea PSD a recursului compensatoriu le-a adus celor 7 violatori din Vaslui 300 de zile de libertate. Unul dintre ei a fost deja eliberat (FOTO)

Alin Rotaru, cel mai mic dintre cei sapte violatori din Vaslui care au revoltat Romania in 2014, a iesit din Penitenciarul Vaslui. Asta desi a fost condamnat la 6 ani si 4 luni de detentie. Procurorii vasluieni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2237 seconds )