Libnet.ro
UNICEF

17:30

Unul dintre cei mai cunoscuti propagandisti din Beijing critica Guvernul pentru cenzura aplicata in online

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Unul dintre cei mai cunoscuti propagandisti din Beijing critica Guvernul pentru cenzura aplicata in online

Unul dintre cei mai cunoscuti propagandisti din Beijing a criticat actiunea Guvernului de restrictionare a internetului inainte de a 70-a aniversare a Republicii Populare Chineze, marcata pe 1 octombrie, scrie CNN. continuă pe Ziarul Bursa

Sinteza Zilei. Mihai Gadea, fata in fata cu unul dintre cei mai mari anchetatori ai Romaniei. Explicatii halucinante in cazul Caracal

Mihai Gadea va fi fata in fata cu unul dintre cei mai mari anchetatori ai Romaniei. Lucrurile de neineles in cazul Alexandrei si Luizei vor fi dezlegate. De asemenea, veti vedea cazul revoltator al.

Cum arata Sophia Loren la 85 de ani. Una dintre cele mai frumoase actrite din toate timpurile are secretul tineretii fara batranete

Sophia Loren implineste azi, 20 septembrie, varsta de 85 de ani, care nici ca ar fi ghicita dCum arata Sophia Loren la 85 de ani. Una dintre cele mai frumoase actrite din toate timpurile are secretul tineretii fara batranetee multi. Cu toate ca timpul a trecut, parca a iertat-o si a fost foarte bland cu .

Unul dintre cei mai valorosi goalkeeperi din lume si-a anuntat retragerea

La varsta de 33 de ani, portarul Manuel Neuer si-a anuntat retragerea de la echipa nationala, alaturi de care a cucerit titlul de campion mondial, in 2014.

Libra, moneda digitala a Facebook, ar putea avea un rival puternic dezvoltat de unul dintre cele mai mari exchange-uri de criptomonede

Desi acum o luna, cand a prezentat proiectul pentru o criptomoneda stabila, globala, CEO-ul unuia dintre cele mai mari exchange-uri de monede digitale Binance a mentionat ca acest lucru ar trebui sa ajute Libra. Acum, Binance pozitioneaza in mod explicit proiectul sau Venus ca o alternativa favorabila autoritatilor la criptomoneda pe care Facebook planuieste sa o lanseze anul viitor.

INTERVIU: Unul dintre primii investitori care au finantat Revolut a venit la Bucuresti

Un fond de investitii care a acordat primele finantari unor startup-uri ca Revolut, Doc Planner, Brainly sau Delivery Hero si-a trimis cei mai importanti oameni la Bucuresti, zilele acestea, pentru a se intalni cu antreprenori romani cu idei de afaceri in tehnologie. StartupCafe. ro a stat de vorba cu unul dintre cei 2 fondatori ai fondului de investitii Point Nine Capital, Pawel Chudzinski partener), care ne-a spus ce a vazut la Revolut si l-a convins sa investeasca in aplicatia bancara.

Trudeau, acuzat de rasism: gestul de neconceptul al premierului Canadei l-ar putea scoate din politica

Pana de curand, Justin Trudeau a fost considerat unul dintre cei mai iubiti si performanti premieri de pe intregul mapamondul. Din pacate pentru el, au iesit la iveala niste manifestari de rasism al canadianului de la inceputul anilor `90. Trudeau risca sa-si piarda postul de prim-ministru al Canadei, dupa ce au aparut online mai multe .

Mihai Sora, dupa votul in favoarea lui Kovesi: Una dintre cele mai frumoase victorii din ultimii ani. Sa inceapa Festivalul Disperat al Inculpatilor!

Filosoful Mihai Sora spune ca votul in favoarea Laurei Codruta Kovesi din Consiliul UE este una dintre cele mai frumoase victorii din ultimii ani si isi exprima convingerea ca Laura Codruta Kovesi va fi la inaltimea increderii de care se bucura. Sa inceapa, asadar, Festivalul Disperat al Inculpatilor!, adauga Mihai Sora.

P Grupul Mandy contesta rezultatul licitatiei de peste 220 milioane de euro din fonduri UE. Oferta castigatoare este cu 35 mil. euro mai scumpa

Grupul Mandy, unul dintre cei mai mari producatori de bunuri alimentare din Romania, contesta rezultatul licitatiei publice pentru atribuirea mai multor contracte cu o valoare cumulata de peste 220 de milioane de euro din fonduri europene, suma ce ar urma sa fie destinata ajutorarii persoanelor dezavantajate si marginalizate din Romania.

Grupul Mandy contesta rezultatul licitatiei de peste 220 milioane de euro din fonduri UE.Oferta castigatoare este cu 35 mil. euro mai scumpa

Grupul Mandy, unul dintre cei mai mari producatori de bunuri alimentare din Romania, contesta rezultatul licitatiei publice pentru atribuirea mai multor contracte cu o valoare cumulata de peste 220 de milioane de euro din fonduri europene, suma ce ar urma sa fie destinata ajutorarii persoanelor dezavantajate si marginalizate din Romania.

(P) Grupul Mandy contesta rezultatul licitatiei de peste 220 milioane de euro din fonduri UE. Oferta castigatoare este cu 35 mil. euro mai scumpa

Grupul Mandy, unul dintre cei mai mari producatori de bunuri alimentare din Romania, contesta rezultatul licitatiei publice pentru atribuirea mai multor contracte cu o valoare cumulata de peste 220 de milioane de euro din fonduri europene, suma ce ar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )