Libnet.ro
UNICEF

00:07

Doliu la Hollywood! A murit unul dintre cei mai indragiti actori americani

Playtech Playtech,
Doliu la Hollywood! A murit unul dintre cei mai indragiti actori americani

Un actor celebru de la Hollywood s-a stins din viata. Unul din cei mai apreciati si indragiti actor de comedie a murit. Un actor de comedie celebru de la Hollywood a murit Una dintre legendele comediei americane a murit. Actorul si regizorul Carl Reiner a murit luni, 29 iulie, la varsta de 98 de ani. continuă pe Playtech

VIDEO Golden State Killer, unul dintre cei mai temuti criminali in serie, pledeaza vinovat dupa mai bine de 30 de ani de la fapte

Joseph DeAngelo, supranumit The Golden State killer si care a terorizat California in anii 1970 si 1980, a pledat luni vinovat pentru 13 crime si zeci de violuri, precum si alte crime in fata unui tribunal din Sacramento, relateaza AFP.

Klaus Iohannis: Pogromul de la Iasi, unul dintre cele mai teribile din al Doilea Razboi Mondial

Unul dintre cele mai teribile pogromuri din al Doilea Razboi Mondial s-a petrecut la Iasi, acolo unde evreii au fost vanati, maltratati si asasinati, a afirmat luni presedintele Klaus Iohannis, care a avertizat ca, acum, la 79 de ani de la acea tragedie, nu trebuie sa devenim fara sa ne dam seama, martori tacuti la relativizarea Holocaustului.

BNR: Sectorul constructiilor este unul dintre cele mai riscante

Sectorul constructiilor este unul dintre cele mai riscante, o cincime din volumul creditelor acordate fiind neperformante, iar spre deosebire de acesta, sectorul imobiliar se situa la polul opus, cu o rata a creditelor neperformante de doar 3,5%.

Darius Valcov a ramas fara unul dintre avocati in procesul in care este acuzat de instigare la dare si luare de mita

Fostul ministru Darius Valcov, fost consilier al Vioricai Dancila, a ramas fara unul dintre cei trei avocati in procesul de la tribunalul Gorj in care este acuzat de instigare la dare si luare de mita.

Exclusiv. Morosanu face marele anunt, in ziua in care implineste 36 de ani: Sper sa mai pot face o bucurie romanilor mei cu un meci pana la finalul acestui an

Unul dintre cei mai sportivi ai Romaniei, Catalin Morosanu, a oferit un interviu in exclusivitate pentru Playtech. ro, chiar in ziua in care implineste 36 de ani. La mai bine de un an de la ultima sa aparitie in ring, pe 6 iunie 2019, cand il invingea pe Daniel Sam, Moartea din Carpati face marele anunt.

Albarosa, Cefin Trucks: Cota de piata a crescut in luna mai la 12,5%, desi piata de vehicule comerciale grele a scazut

Cefin Trucks, unul dintre cei mai mari jucatori pe piata camioanelor, a inregistrat in luna mai o cota de piata in crestere, la 12,5%, desi piata de vehicule comerciale grele a scazut, spune Stefano Albarosa, CEO-ul companiei, intr-un interviu acordat.

CORONAVIRUS |Radu Banciu: Am devenit una dintre cele mai periculoase tari din Europa. Pasii gresiti se intorc impotriva noastra (VIDEO)

Modul in care evolueaza epidemia de coronavirus in Romania ne-a facut sa devenim una dintre cele mai periculoase tari din Europa la momentul de fata, a sustinut Radu Banciu, in editia de luni seara a.

Ilija Petkovic, unul dintre fostii mari jucatori si antrenori ai Europei, a murit infectat cu coronavirus

Ilija Petkovic, fostul jucator de fotbal international iugoslav, a murit sambata la Belgrad, la varsta de 75 de ani, dupa ce a aflat ca a testat pozitiv pentru coronavirus. Ilija Petkovic a murit.

Ford Craiova renunta la aproximativ 200 dintre cei cu contracte pe perioada determinata

Uzina Ford Craiova nu mai prelungeste o parte dintre contractele incheiate pe perioada determinata, scrie publicatia Jurnal de Craiova. Pentru 213 persoane cu contract pe perioada determinata, nu se vor mai prelungi contractele, din totalul de 670 de oameni cu astfel de contracte. Compania are peste 6. 000 de angajati la Craiova, o parte sunt inca in somaj tehnic si uzina lucreaza in doua schimburi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )