Libnet.ro
UNICEF

19:15

Unul dintre cei mai longevivi lideri mafioti din istorie a murit in detentie. Sarpele era condamnat la 139 de ani de inchisoare

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei mai longevivi lideri mafioti din istorie a murit in detentie. Sarpele era condamnat la 139 de ani de inchisoare

Carmine Persico, fostul sef al unei bande criminale din New York, a murit in inchisoare, dupa ce a ispasit 33 de ani din sentinta de 139 de ani de detentie. continuă pe Adevărul

Sarpele, unul dintre cei mai celebri lideri ai mafiei din New York, a murit

Unul dintre cei mai celebri mafioti din New York a murit, dupa ce 33 de ani de detentie din cei 139 la care a fost condamnat. Carmine Persico, in varsta de 85 de ani, a murit din cauza unor complicatii, el fiind blonav de diabet, scrie BBC News.

Constantin Micu Nourescu a murit. Era unul dintre cei mai titrati antrenori de atletism

Constantin Micu Nourescu, unul dintre cei mai titrati antrenori de atletism din Romania, a murit, miercuri, la varsta de 85 de ani. Ministerul Tineretului si Sportului a confirmat vestea.

Constantin Nourescu, unul dintre cei mai importanti antrenori ai atletismului romanesc, a murit la 85 de ani

Constantin Micu Nourescu, unul dintre cei mai importanti antrenori ai atletismului romanesc, a incetat din viata miercuri, la varsta de 85 de ani. Informatia a fost confirmata de Ministerul Tinereului si Sportului, printr-o postare pe pagina de Facebook.

A murit Carmine Sarpele Persico, unul dintre cei mai mari mafioti din lume

Fostul cap al familiei mafiote Colombo, Carmine Sarpele Persico, in varsta de 85 de ani, s-a stins din viata. Acesta se afla in detentie, unde a ispasit 33 de ani din pedeapsa de 139 de ani.

Unul dintre cei mai importanti oameni din Statele Unite vine in Romania

Directorul viitoarei campanii prezidentiale a lui Donald Trump din 2020, Brad Pascale, va sustine in luna martie, o conferinta cu titlul Making Political Marketing Great Again, in Aula Academiei.

Probleme in bucataria italiana... Italia ramane incet, incet fara unul dintre cele mai folosite produse din gastronomia sa

Productia italiana de ulei de masline a scazut atat de tare, ca Italia ar putea ajunge sa-l importe, potrivit digi24. ro. Astfel, desi era candva unul dintre cei mai mari exportatori, statul peninsular.

DRAMA NATIONALA! Italia ramane fara unul dintre cele mai folosite produse din GASTRONOMIA sa

Productia italiana de ulei de masline a scazut atat de tare, ca Italia ar putea ajunge sa-l importe, potrivit digi24. ro. Astfel, desi era candva unul dintre cei mai mari exportatori, statul peninsular.

Alerta pe mare. Unul dintre cei trei pescari disparuti este un cunoscut om de afaceri din Constanta

Un cunoscut om de afaceri din Constanta se aflaprintre cei trei pescari disparuti pe mare in ultimele 24 de ore. Acestia au iesit iilarg in ciuda avertizarii de cod galben de vant si nu.

ANUNT BOMBA in Romania: Ce s-a intamplat cu Smiley! Toate FEMEILE din jurul sau sunt in DELIR!

Smiley este unul dintre cei mai iubiti artisti de la noi iar acest lucru a fost inca o data confirmat de faptul ca a fost desemnat barbatul anului 2018 in cadrul Galei Unica. Acesta i-a devansat pe.

Temperaturile s-au apropiat de 26 de grade, intr-una dintre cele mai calde zile de 8 martie din istorie

Temperaturile s-au apropiat de 26 de grade in tara vineri si in mai multe locuri au depasit 25 de grade, astfel ca traim una dintre cele mai calde zile de 8 martie de cand se fac masuratori meteo. Temperaturile din Romania sunt cele mai mari din Europa in aceasta zi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )