Libnet.ro
UNICEF

21:46

Unul dintre cei mai importanti oameni din Statele Unite vine in Romania

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai importanti oameni din Statele Unite vine in Romania

Directorul viitoarei campanii prezidentiale a lui Donald Trump din 2020, Brad Pascale, va sustine in luna martie, o conferinta cu titlul Making Political Marketing Great Again, in Aula Academiei. continuă pe Antena3

Constantin Nourescu, unul dintre cei mai importanti antrenori ai atletismului romanesc, a murit la 85 de ani

Constantin Micu Nourescu, unul dintre cei mai importanti antrenori ai atletismului romanesc, a incetat din viata miercuri, la varsta de 85 de ani. Informatia a fost confirmata de Ministerul Tinereului si Sportului, printr-o postare pe pagina de Facebook.

Este DOLIU in lumea academica! A MURIT unul dintre cei mai cunoscuti lingvisti din Romania

Este doliu in lumea academica din Romania! Dragos Moldovanu, unul dintre cei mai importanti lingvisti din istoria stiintelor filologice din tara noastra s-a stins din viata, la varsta de 77 de ani.

Constantin Micu Nourescu a murit. Era unul dintre cei mai titrati antrenori de atletism

Constantin Micu Nourescu, unul dintre cei mai titrati antrenori de atletism din Romania, a murit, miercuri, la varsta de 85 de ani. Ministerul Tineretului si Sportului a confirmat vestea.

Probleme in bucataria italiana... Italia ramane incet, incet fara unul dintre cele mai folosite produse din gastronomia sa

Productia italiana de ulei de masline a scazut atat de tare, ca Italia ar putea ajunge sa-l importe, potrivit digi24. ro. Astfel, desi era candva unul dintre cei mai mari exportatori, statul peninsular.

DRAMA NATIONALA! Italia ramane fara unul dintre cele mai folosite produse din GASTRONOMIA sa

Productia italiana de ulei de masline a scazut atat de tare, ca Italia ar putea ajunge sa-l importe, potrivit digi24. ro. Astfel, desi era candva unul dintre cei mai mari exportatori, statul peninsular.

Londra, Tokyo, Singapore - orasele cu cei mai multi oameni bogati

La nivel global, anul trecut, erau aproape 200. 000 de persoane ultra-bogate Cu vile multiple si jeturile lor private, cei mai bogati oameni din lume sunt, totodata, si cei mai mari turisti care fac inconjurul globului.

Alerta pe mare. Unul dintre cei trei pescari disparuti este un cunoscut om de afaceri din Constanta

Un cunoscut om de afaceri din Constanta se aflaprintre cei trei pescari disparuti pe mare in ultimele 24 de ore. Acestia au iesit iilarg in ciuda avertizarii de cod galben de vant si nu.

Sony dezvaluie de ce telefoanele sale nu fac poze bune, iar motivul este ilar

Sony este unul dintre cei mai importanti jucatori din industria smartphone-urilor, insa nu datorita telefoanelor sale. Producatorul japonez livreaza senzori foto pentru extrem de multi de.

Cei mai importanti lideri militari din SUA si Rusia se intalnesc in Europa pentru a discuta despre situatia din regiune

Seful Statului Major General al SUA si omologul sau rus se intalnesc, luni, la Viena, Austria, pentru a discuta, printre altele, despre situatia actuala a securitatii internationale in Europa, potrivit France.

Unde traiesc cei mai dotati barbati din lume. Locul ocupat de romani in topul international al lungimii penisului

Cei mai dotati barbati de pe planeta traiesc in emisfera sudica, in zone tropicale si cu conditii de viata foarte dificile. Barbatii din zonele planetei considerate civilizate fie au penisuri destul de mici, fie abia se pot mandri cu un organ de dimensiuni medii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )