Libnet.ro
UNICEF

21:30

Unul dintre cei mai mari baritoni romani, Dan Iordachescu, a murit

România Liberă România Liberă,
Unul dintre cei mai mari baritoni romani, Dan Iordachescu, a murit

Baritonul Dan Iordachescu a murit, duminica, la varsta de 85 de ani, dupa o lung suferinta, a anuntat Opera Nationala Bucuresti. continuă pe România Liberă

A murit baritonul Dan Iordachescu

Dan Iordachescu, unul dintre cei mai mari baritoni romani, a murit duminica, la varsta de 85 de ani, dupa o lunga suferinta, au declarat pentru Mediafax reprezentantii Operei Nationale Bucuresti ONB). Dan.

Top 30: cei mai mari operatori telecom. Profitul s-a injumatatit, afacerile au crescut

Cei mai mari 30 de operatori de telecomunicatii din Romania au avut anul trecut impreuna un profit net de circa 616 de milioane de lei, la jumatate fata de 2013, ca urmare a investitiilor puternice facute de operatori in dezvoltarea retelei 4G, dar si a scaderii tarifelor de interconectare, arata datele furnizate wall-street. ro de catre Registrul Comertului.

Libraria, editura si tipografia Moravetz una dintre cele mai mari case editoriale din Romania in perioada interbelica

Fratii Moravetz au infiintat la Timisoara o editura si tipografie care avea sa devina una dintre cele mai mari din Romania.

Adrian Mutu, una dintre cele mai mari dezamagiri din era Abramovici

Fostul international roman Adrian Mutu este al treilea cel mai dezamagitor transfer facut de echipa Chelsea Londra de la preluarea clubului de catre omul de afaceri rus Roman Abramovici. Ierarhia a fost intocmita.

Unul dintre cei mai temuti interlopi din Satu Mare a fost incarcerat azi de politisti, dupa ce a fost iertat de magisrati de mai multe ori

Dupa sentinta data de Curtea de Apel Oradea, interlopul satmarean a fost incarcerat azi la Penitenciarul Satu Mare. Bogdan Nicolae este acuzat pentru comiterea infractiunii de loviri sau vatamari cauzatoare de moarte.

Ce spune o legenda a tenisului despre Simona Halep

Nick Bollettieri, unul dintre cei mai mari antrenori din lumea tenisului, are doar cuvinte de lauda pentru Simona Halep. Ajuns la 80 de ani, Bollettieri ramane un tip extrem de activ. Si nu doar cand vine vorba de.

Pasiunea lui Brunea Fox: parintele reportajului romanesc a stat cinci zile printre leprosi pentru a scrie un articol

Felix Brunea Fox, pe numele lui adevarat Filip Brauner, a fost unul dintre cei mai mari reporteri din perioada interbelica. I s-a spus Asul sau Printul reportajelor. Geo Bogza l-a considerat parintele reportajului romanesc, iar Tudor Arghezi a spus despre el ca avea o inteligenta sclipitoare. A facut presa in epoca de aur a jurnalismului romanesc, intr-o vreme in care nu existau telefoane mobile, reportofon sau internet.

Dezvoltatorul imobiliar NEPI a cumparat Auchan Titan pentru 86 milioane de euro

NEPI a cumparat Auchan Titan intr-o tranzactie de 86 milioane de euro, care include si preluarea datoriilor, anunta dezvoltatorul imobiliar intr-un comunicat. NEPI este unul dintre cei mai mari investitori din.

Ovidiu Ohanesian, unul dintre jurnalistii rapiti in Irak, felicita institutiile statului pentru prinderea lui Munaf

Ovidiu Ohanesian, unul dintre jurnalistii romani rapiti in Irak alaturi de Marie Jeanne Ion, si Sorin Miscoci, a declarat, joi, ca felicita institutiile statului roman ca in sfarsit dau dovada ca au de gand sa lupte impotriva terorismului international.

Fost director de la Metrorex, viata de nabab dupa ce si-a dat demisia in urma scandalului legat de achizitia suspecta a mai multor garnituri de tren

Fostul director de la Metrorex, Aurel Radu, nu pare sa fie foarte afectat de scandalurile in care a fost implicat, informeaza B1 TV. Devenit unul dintre cei mai bogati someri din Romania, Aurel Radu a fost din nou.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )