Libnet.ro
UNICEF

23:15

Libraria, editura si tipografia Moravetz una dintre cele mai mari case editoriale din Romania in perioada interbelica

Adevărul Adevărul,
Libraria, editura si tipografia Moravetz una dintre cele mai mari case editoriale din Romania in perioada interbelica

Fratii Moravetz au infiintat la Timisoara o editura si tipografie care avea sa devina una dintre cele mai mari din Romania. continuă pe Adevărul

Adrian Mutu, una dintre cele mai mari dezamagiri din era Abramovici

Fostul international roman Adrian Mutu este al treilea cel mai dezamagitor transfer facut de echipa Chelsea Londra de la preluarea clubului de catre omul de afaceri rus Roman Abramovici. Ierarhia a fost intocmita.

Bufnitele din Ploiesti, fotbalistii care se antrenau pe intuneric pentru a nu fi spionati. Povestea uneia dintre cele mai vechi echipe de fotbal din Romania

Cu mult inainte ca Petrolul sa devina una dintre cele echipele din Romania cu cei mai multi suporteri, un alt club de fotbal facea istorie in Ploiesti. Atletic Club United sau Bufnitele, una dintre cele mai vechi echipe de fotbal din tara, formata doar din jucatori straini, se antrena pe intuneric pentru ca adversarii sa nu-i spioneze si sa le descifreze jocul.

Horoscop complet septembrie 2015. Care sunt cele mai norocoase zile la bani si in dragoste, pentru fiecare zodie

Luna septembrie a lui 2015 se anutna a fi una dintre cele mai bogate in evenimente decisive pe plan financiar si amoros pentru toti nativii zodiacului. Mai precis, o mare parte a lunii septembrie este dictata, din punct d.

FOTO 250 de ani de cand germanii au intemeiat Biledul, una dintre cele mai bogate comune din Timis

Comuna Biled din judetul Timis, aflata la 27 de kilometri de Timisoara, sarbatoreste 250 de ani de la infiintare. A fost inaugurat muzeul germanilor bilezeni.

Ion Tiriac, una din cele mai mari afaceri ale vietii. Cat castiga miliardarul

Ion Tiriac se pricepe la investitii. Si are fler. O dovedeste nu doar averea colosala pe care o are, ci si pariurile pe care le face pe anumite investitii. intr-un interviu pentru ZF. ro, Tiriac a vorbit despre.

Michael Jackson ar fi implinit astazi 57 de ani. Cele mai frumoase declaratii ale artistului: Am inceput sa plang. in loc sa ma joc, eu trebuia sa muncesc

Michael Jackson ar fi implinit astazi, 29 august, 57 de ani. Legendarul cantaret, care a lasat in urma sa unele dintre cele mai apreciate melodii pop din lume, s-a remarcat, intre multe altele, printr-o sensibilitate aparte, pe care o exprima, de cele mai multe ori, prin cuvinte. Acest aspect al personalitatii sale si-a pus amprenta asupra celor mai frumoase citate ale Regelui muzicii pop.

Cele mai noi imagini cu Sony Xperia Z5 confirma senzorul de 23 de megapixeli

Cu cateva zile inainte de lansarea oficiala, Sony Xperia Z5 apare intr-o noua serie de imagini. La Berlin, in cadrul IFA, Sony va prezenta cel mai nou telefon din seria Xperia Z. Avand in vedere succesul limitat al ultimelor modele, toata lumea se asteapta ca japonezii sa vina cu cateva schimbari importante. Una dintre acestea [] Cele mai noi imagini cu Sony Xperia Z5 confirma senzorul de 23 de megapixeli Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cum si-a convins Cuza sotia sa ii adopte bastarzii facuti cu amanta. Pretextul domnitorului si legatura cu cea mai mare inundatie din Bucuresti

De-a lungul timpului, Bucurestiului a fost lovit de nenumarate dezastre naturale. Una dintre cele mai mari catastrofe s-a abatut asupra orasului in anul 1865, atunci cand zapada topita peste noapte a inundat strazile. Tot atunci, spun istoricii, ar fi reusit si Alexandru Ioan Cuza sa o convinga pe sotia sa sa ii infieze pe cei doi copiii pe care el ii avea cu Maria Obrenovici, amanta sa.

Cea mai ciudata cerere de divort, in politica romaneasca: Partidul Ecologist Roman cere divortul cuplului prezidential

Atunci cand un partid romanesc cere oficial cuplului prezidential sa divorteze pe motiv ca presedintele este tinut sub papuc de Prima Doamna, in mod evident avem una dintre cele mai neobisnuite cereri.

Cele mai frumoase locuri din Portugalia: tara muzicii fado si a peisajelor care taie rasuflarea

Cele mai frumoase locuri din Portugalia. Una din destinatiile europene care are avantajul ca este inca neinvadata de turisti, Portugalia ascunde locuri de o frumusete incredibila, mancare delicioasa, muzica pentru suflet si oameni primitori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )