Libnet.ro
UNICEF

15:30

Unul dintre cei mai mari investitori polonezi, fortat sa-si inchida fabrica din Valcea. Ce se va intampla cu angajatii

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei mai mari investitori polonezi, fortat sa-si inchida fabrica din Valcea. Ce se va intampla cu angajatii

Unul dintre cei mai mari investitori polonezi din Romania a anuntat vineri ca este fortat sa demareze procesul de oprire a productiei la fabrica sa, incepand cu 18 septembrie 2019. continuă pe Adevărul

Sorin Mindrutescu, unul dintre cei mai admirati CEO din Romania

Scandal Oracle Romania. Unul dintre cei mai admirati CEO din Romania, anchetat pentru coruptie, pre.

Unul dintre cei mai puternici politicieni polonezi, acuzat ca a abuzat de zborul cu avionul guvernamental. Costul curselor se apropie de 1 milion de euro

Marek Kuchci324;ski, presedintele camerei inferioare a Parlamentului polonez, este acuzat ca a efectuat peste 100 de zboruri cu un avion guvernamental, cateodata impreuna cu familia sa, dar oficialul isi apara pozitia, potrivit Politico.

DOLIU MONDIAL! A murit o mare scriitoare, laureata a Premiului Nobel

Doliu international. Unul dintre cei mai mari scriitori ai lumii, premiat cu Nobel, a murit. Toni Morrison, prima scriitoare afro-americana, avea 88 de ani.

La aniversara Maestrul Dan Grigore

Astazi este ziua de nastere a maestrului Dan Grigore 6 aug. 1943), al carui geniu artistic, uimind lumea muzicii, l-a fixat desavarsit in istorie ca fiind unul dintre cei mai mari pianisti ai lumii.

Topul celor mai longevivi lideri politici. Pe ce loc se afla Ion Iliescu

Ion Iliescu este cunoscut drept unul dintre cei mai longevivi lideri din politica romanesca, dar ce loc ocupa acesta in sefia liderilor de pe tot globul? Aproximativ 100 de personalitati din toata lumea sunt alaturi de Iliescu in topul unei istorii stufoase in sefia de stat si de guvern. Iata topul celor mai nedespartiti oameni .

Cat au pierdut intr-o singura zi cei mai bogati oameni din lume, din cauza razboiului comercial dintre SUA si China

Cei mai bogati oameni din lume - printre care Bernard Arnault, Marc Zuckerberg si seful Amazon, Jeff Bezos - au pierdut in total 117 miliarde de dolari dupa declinul pietelor bursiere internationale provocat de razboiul comercial dintre SUA si China, potrivit Bloomberg.

EXPERIMENT in premiera in cazul crimelor din Caracal. Antena 3 dezleaga unul dintre misterele din casa groazei. Putea Dinca sa incinereze victimele? VIDEO

Antena 3 a incercat sa desluseasca unul dintre misterele crimelor de la Caracal. Gheorghe Dinca le-a spus anchetatorilor ca a incinerat corpul Alexandrei pentru a nu putea fi gasita. Antena 3 afacut .

Top 15 cele mai mari gafe vestimentare ale vedetelor

Fie ca vorbim despre Sarah Jessica Parker, Rihanna si Britney Spears ori Anne Hathaway, Lindsay Lohan si Emily Ratajkowski, iata vedetele care au facut, de-a lungul anilor, cele mai mari gafe vestimentare.

Ministerul Educatiei, despre proiectul rectificarii bugetare: Chiar si asa, bugetul beneficiaza de fonduri mai mari fata de anul trecut

Ministerul Educatiei Nationale MEN) a anuntat miercuri ca prin proiectul rectificarii bugetare se propune diminuarea cheltuielilor cu circa 1,03 miliarde de lei. Dupa rectificarea bugetara, bugetul institutiei continua sa beneficieze de fonduri mai mari fata de 2018, se arata intr-un comunicat.

A nascut cel mai mare copil: cate kilograme a avut si de ce a convins-o sa nu mai faca inca unul

Copiii la nastere au doar cateva kilograme. Unii dintre cei mai mari care s-au nascut vreodata au atins pragul de patru kilograme, in circumstante extraordinare. Se pare insa ca se poate si mai mult. Daca ti-ai dorit toata viata un copil, sarcina poate fi un lucru foarte placut, o experienta memorabila. Asta nu inseamna totusi .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )