Libnet.ro
UNICEF

10:45

Topul celor mai longevivi lideri politici. Pe ce loc se afla Ion Iliescu

Playtech Playtech,
Topul celor mai longevivi lideri politici. Pe ce loc se afla Ion Iliescu

Ion Iliescu este cunoscut drept unul dintre cei mai longevivi lideri din politica romanesca, dar ce loc ocupa acesta in sefia liderilor de pe tot globul? Aproximativ 100 de personalitati din toata lumea sunt alaturi de Iliescu in topul unei istorii stufoase in sefia de stat si de guvern. Iata topul celor mai nedespartiti oameni . continuă pe Playtech

Clujul, inclus in topul celor mai frumoase orase din Europa

Cluj-Napoca a fost inclus, de CNN, in topul celor mai frumoase 20 de orase din Europa, care nu sunt sufocate de turisti. SOC iN TELEVIZIUNE! COVE, PRINS iN FAPT CU ANDREEA MARIN! E BOMBA ANULUI Al.

HOROSCOP. Topul celor mai infidele zodii. Tu pe cine ai acasa?

Cand esti implicat intr-o relatie de cuplu, una din intrebarile care te preocupa este cat iti este de fidel. Iata un top al celor mai infidele zodii alcatuit de astrologii site-ului keen. com.

Topul celor mai dorite joburi: Ce posturi au avut cele mai multe accesari

In vacanta de vara, romanii sunt preocupati sa isi caute joburi. Companiile au inregistrat cu 18% mai multe aplicari in luna iulie.

Cluj-Napoca, intr-un top 20 al celor mai frumoase orase europene cu mai putini turisti

Cluj-Napoca a fost inclus de CNN intr-un top 20 al celor mai frumoase orase din Europa care nu sunt sufocate de turisti, fiind descris drept o destinatie ideala pentru city break.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )