Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 15 cele mai mari gafe vestimentare ale vedetelor

ADPM ADPM,
Top 15 cele mai mari gafe vestimentare ale vedetelor

Fie ca vorbim despre Sarah Jessica Parker, Rihanna si Britney Spears ori Anne Hathaway, Lindsay Lohan si Emily Ratajkowski, iata vedetele care au facut, de-a lungul anilor, cele mai mari gafe vestimentare. continuă pe ADPM

Top 10 cele mai bune aeroporturi din lume. Singapore, Elvetia si Turcia impart podiumul

Site-ul spaniol eDreams realizeaza in fiecare an un top cu cele mai bune si cele mai proaste aeroporturi din lume. Administratorii au publicat recent rezultatele aferente anului 2018.

Un angajat roman a luat in iunie un salariu mai mare cu 420 de lei decat acum un an. Cele mai mari cresteri salariale le-au avut angajatii din constructii si invatamant

Potrivit datelor publicate miercuri de Institutul National de Statistica, salariul mediu net a fost in luna iunie de 3142 lei, mai mare cu 41 de lei fata de luna anterioara si cu 420 de lei mai mult decat anul trecut. Cele mai mari salarii s-au inregistrat in fabricarea produselor de cocserie si a produselor obtinute din prelucrarea titeiului 8245 lei), iar cele mai mici in fabricarea articolelor de imbracaminte 1776 lei). Angajatii din constructii si-au vazut lefurile din iunie mai mari cu aproape 50% fata de iunie 2018.

Inter s-a inteles cu Reading pentru transferul lui Puscas. Detaliile financiare ale intelegerii il plaseaza in top 5 cele mai scumpe transferuri ale romanilor

Presa din Italia scrie ca Reading a castigat duelul cu Birmingham City pentru semnatura atacantului George Puscas, jucatorul ar urmand sa faca astazi vizita medicala.

Cat de schimbata este sotia lui Gabriel Cotabita, la 3 ani de la nunta. Alina e femeia care i-a dat putere in momentele cele mai grele

Gabriel Cotabita si Alina si-au cladit o casatorie frumoasa si stabila, astfel ca incat de la inceputul ei au avut de depasit multe clipe grele. Cei doi si-au unit destinul in 2016, moment in care Alina radia de fericire la bratul sotului. Cum arata acum, la 3 ani de la momentul in care au zis .

Vesti bune in piata muncii: vara a adus cresteri ale salariilor romanilor

Castigul salarial mediu nominal net a fost de 3. 142 lei in iunie, in crestere fata de luna precedenta cu 41 lei +1,3%), cele mai mari salarii fiind inregistrate in fabricarea produselor de cocserie 8. 245 lei), iar cele mai mici in sectorul fabricarii.

Cele mai urmarite vedete pe Instagram in 2019

Marile vedete ale momentului sunt cele care au multi followeri pe Instagram. Si nu este obligatoriu ca acestea sa fie artisti sau actori de cinema. Idolii noii generatii vin si din lumea modelelor de catwalk sau a fotbalului.

Cele mai ciudate 7 fobii ale romanilor. Psiholog: Unele dintre ele au fost superstitii, altele sunt considerate inca proaste deprinderi, si nu afectiuni

Desi precis delimitate de literatura de specialitate, unele dintre fobii sunt privite de romani cu neincredere, fiind considerate boli inchipuite. Aceasta perceptie are la origine o serie de superstitii si de traditii legate de manifestarile obisnuite ale acestor fobii.

Tardigradele, cele mai rezistente organisme de pe Pamant, ar putea sa fi ajuns pe Luna, dupa prabusirea unei sonde israeliene

Pana la urma, ar putea exista viata pe Luna: tardigradele, mici fiinte virtual indestructibile, capabile sa reziste la radiatii extreme, la o caldura sufocanta, la temperaturile cele mai reci ale universului si la decenii fara hrana, scrie AFP.

Lockheed Martin: Cele mai avansate modele F-16 vor zbura in Bulgaria

In Bulgaria vor zbura cele mai avansate modele ale F-16. Puteti urca orice doriti pe F-16 , a declarat Jim Robinson, directorul Dezvoltarii Internationale de Afaceri de la Lockheed Martin, adaugand ca avioanele vor fi complet dotate inca din prima zi in care vor sosi, potrivit 24Chasa, citat de Rador.

Unul dintre cei mai mari investitori polonezi, fortat sa-si inchida fabrica din Valcea. Ce se va intampla cu angajatii

Unul dintre cei mai mari investitori polonezi din Romania a anuntat vineri ca este fortat sa demareze procesul de oprire a productiei la fabrica sa, incepand cu 18 septembrie 2019.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )