Libnet.ro
UNICEF

19:00

Unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood a fost surprins in pielea goala!

ADPM ADPM,
Unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood a fost surprins in pielea goala!

Este considerat fara doar si poate unul dintre cei mai sexy actori din Cetatea Filmului, iar aceste fotografii vor fi cu siguranta pe placul admiratoarelor sale. Actorul cu pricina a fost surprins de fotografi in timp ce facea baie intr-un rau, in costumul lui Adam. continuă pe ADPM

Alexandra Ghinea, cea mai sexy milionara din Romania (Foto)

Fara indoiala vom auzi de acum inainte vorbindu-se mult despre ea. Desi pana acum, o prezenta discreta in presa de scandal, Alexandra Ghinea, alias Lexy, este una dintre cele mai invidiate femei din lumea bogatilor de la noi.

Este cel mai sexy veterinar. Internautii au fost cuceriti de el (Galerie foto)

Internetul are o noua vedeta. De aceasta data nu este vorba despre cineva din showbiz sau vreun animalut simpatic. Un veterinar este cel care le-a cucerit mai ales pe doamne si domnisoare.

CEO-ul Google devine cel mai bine platit director general din lume

Seful corporatiei americane multinationale Google Inc. , Sundar Pichai, urmeaza sa devina, in acest an, unul dintre cei mai bine platiti directori generali ai unei companii listate la bursa, dupa ce compania mama, Alphabet Inc, l-a recompensat cu actiuni restrictionate in valoare de 199 milioane de dolari.

Cea mai noua imagine cu viitorul LG G5

Producatorul de carcase Spigen scoate la iveala din nou designul unui viitor flagship. De data aceasta este vorba despre LG G5. Unul dintre cei mai de incredere leaker-i din ultimii ani este chiar un producator de carcase. Dupa ce a ne-a prezentat designul unor flagship-uri Samsung cu mult timp inainte ca acestea sa apara pe [].

Care sunt cei mai fericiti oameni

Oamenii cu varste cuprinse intre 65 si 79 de ani se declara cei mai fericiti, releva un studiu prezentat de Oficiul pentru Statistici din Marea Britanie ONS), insa expertii Financial Times noteaza ca.

Studiu: Oamenii cu varste intre 65 si 79 de ani se simt cei mai fericiti

Oamenii cu varste cuprinse intre 65 si 79 de ani se declara cei mai fericiti, releva un studiu prezentat de Oficiul pentru Statistici din Marea Britanie ONS), insa expertii Financial Times noteaza ca situatia poate varia de la generatie la generatie.

Frying Pan Tower, unul dintre cele mai periculoase hoteluri din lume VIDEO

Un fost far al Garzii de Coasta americane a fost transformat intr-un hotel destinat celor care vor cu adevarat sa traiasca experiente dincolo reguli si conventii.

Lovitura puternica pentru unul dintre cele mai puternice clanuri de interlopi din Romania

Unul dintre cele mai puternice clanuri mafiote din Romania a primit o lovitura neasteptata. Membrii gruparii Corduneanu au primit in total 32 de ani de inchisoare, iar 780. 000 de euro din averea lor a fost.

Primul patriarh cu muzeu din istoria Romaniei. Casa natala a controversatului Teoctist a fost refacuta in satul copilariei

In satul Tocileni din judetul Botosani, localnicii si autoritatile locale pastreaza memoria unuia dintre cei mai controversati patriarhi ai Romaniei: Teoctist Arapasu. I-au reconstruit din temelii casa copilariei, au umplut-o cu obiecte care i-au apartinut patriarhului si au transformat-o in muzeu, dar si in popas de inchinaciune.

Business Report: Top 10 cei mai mari consumatori de gaz din Romania. Miliardarul Niculae nu mai conteaza, intra in top Rompetrol si Petrom; Datoria Romaniei - o evolutie in jurul pragului maxim. Situatia in UE si niste concluzii; Criza 2.0 Cat de reale a

Bilantul unui an cu presedinte neamt: investitorii germani au adus mai putini bani in Romania Klaus Iohannis a fost ales presedinte al Romaniei la 16 noiembrie. Paradoxul comertului exterior romanesc: Porumbul, lider la exporturi, dar si la importuri Romania a inregistrat, in perioada ianuarie-octombrie 2015.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2547 seconds )