Libnet.ro
UNICEF

11:00

Unul dintre cei mai talentati actori romani, mort la doar 26 de ani. Andrei Nedelea a fost coleg de teatru cu Constantin Cotimanis

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei mai talentati actori romani, mort la doar 26 de ani. Andrei Nedelea a fost coleg de teatru cu Constantin Cotimanis

Andrei Nedelea, actor colaborator al Teatrului Alexandru Davila din Pitesti, s-a stins din viata la doar 26 de ani. Unul dintre cei mai talentati tineri actori romani, Nedelea era internat de trei luni la Spitalul Fundeni din Bucuresti pentru un transplant de rinichi. A trecut prin mai multe operatii si au intervenit complicatii. continuă pe Adevărul

A murit cantaretul Kenny Rogers. Cum s-a stins unul dintre cei mai mari artisti ai tuturor timpurilor

Unul dintre cei mai mari cantareti de muzica country s-a stins din viata. Acesta a murit la varsta de 81 de ani, arata Variety. Iata anuntul familiei si cum va avea loc inmormantarea! Kenny Rogers a murit! Cum s-a stins cantaretul de muzica country Legendarul cantaret de muzica country a murit acasa. Rogers a dominat .

NFL: Tom Brady, unul dintre cei mai mari jucatori din istoria fotbalului american, a schimbat echipa dupa 20 de sezoane

Tom Brady, considerat unul dintre cei mai mari jucatori din istoria fotbalului american, a semnat cu Tampa Bay Buccaneers, dupa 20 de sezoane petrecute la New England Patriots.

Irina Rimes, in doliu. Mesajul transmis acum de vedeta PRO TV: Copil frumos

Irina Rimes este in doliu dupa ce un om drag i s-a stins astazi, in urma unei lupte grele. Mesajul transmis de vedeta PRO TV, pe Facebook. Irina Rimes, in doliu. Mesajul transmis de vedeta PRO TV A murit Andrei Nedelea. Unul dintre cei mai talentati actori romani, in varsta de doar 26 de ani, .

Medicul de la Timisoara cu cei mai multi pacienti romani vindecati de coronavirus: Asta trebuie sa facem prima oara cand intram in casa!

Dr. Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, unde 43 de pacienti internati cu noul coronavirus au fost declarati vindecati si externati, a explicat, luni, la Sinteza zilei ce trebuie sa faca romanii ca sa nu se infecteze cu COVID-19.

Andrei Nedelea a murit la doar 26 de ani. Cutremurator ce s-a intamplat cu tanarul actor

Starea lui Andrei Nedelea s-a agravat vineri, iar de acum avem un inger. Unul dintre cei mai talentati tineri actori romani a murit, la doar 26 de ani, dupa ce a trecut prin clipe grele in urma unui transplant renal. Actorul Andrei Nedelea a murit la doar 26 de ani Andrei Nedelea, unul dintre cei .

Unul dintre colegii Andreei Esca de la PRO TV a murit. Mesaje tulburatoare si multa tristete

Andreea Esca poarta doliu. Cunoscuta prezenatoare de la Pro TV a postat de curand un mesaj emotionant, dupa ce a aflat ca unul dintre colegii sai s-a stins din viata. Ce a scris vedeta despre prietenia speciala pe care a impartasit-o cu acesta? Unul dintre colegii Andreei Esca de la Pro TV a murit Andreea .

Ce schema de tratament a folosit medicul care a vindecat cei mai multi pacienti din Romania

Romanii se bucura pentru faptul ca numarul pacientilor vindecati de coronavirus creste pe zi ce trece. Cu toate astea, se asteapta inca varful imbolnavirilor care pare ca nu e departe, arata specialistii. Ce schema de tratament a folosit medicul care a reusit sa-i insanatoseasca pe cei mai multi de COVID-19? Tratament coronavirus: Ce a folosit .

Digi24: Unul dintre supravietuitorii teribilei gripe spaniole avertizeaza: Fiti atenti! Povestea se poate repeta

Jose Ameal Pena avea patru ani atunci cand gripa spaniola a lovit micul sat de pescari din nordul Spaniei in care locuia. La aproape un secol distanta, barbatul, care se presupune ca ar fi singurul supravietuitor din Spania al celei mai teribile pandemii din istorie, transmite un avertisment: Fiti atenti. Povestea se poate repeta si nu as vrea asta. Au murit atatia oameni, scrie The Guardian.

Orange ofera un bonus de internet de 50GB si asigura ca reteaua sa functioneaza in cei mai buni parametri

Orange vine in intampinarea clientilor sai cu o serie de beneficii pentru a face mai usoara tranzitia peste aceasta perioada dificila.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )