Libnet.ro
UNICEF

10:31

Unul dintre cei mai in varsta primari din Romania a demisionat din cauza unor probleme medicale. Cati ani are edilul

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai in varsta primari din Romania a demisionat din cauza unor probleme medicale. Cati ani are edilul

Primarul comunei vasluiene Puscasi, Neculai Ignat, a demisionat, vineri, din functie, invocand probleme de ordin medical care nu-i mai permit sa-si continue activitatea. Angajat in administratia publica jude?. continuă pe Antena3

Unul dintre cei mai in varsta primari din Romania a demisionat din cauza unor probleme medicale. Ce varsta are edilul

Primarul comunei vasluiene Puscasi, Neculai Ignat, a demisionat, vineri, din functie, invocand probleme de ordin medical care nu-i mai permit sa-si continue activitatea. Angajat in administratia publica jude?.

Unul dintre cei mai mari pianisti ai lumii a incetat din viata. VIDEO

Paul Badura-Skoda, considerat unul dintre cei mai mari pianisti ai lumii, a murit la Viena la varsta de 91 de ani, a anuntat joi casa de discuri Gramola, citata de dpa. Badura-Skoda a murit fara sa sufere.

Sclavia moderna din fabricile de confectii din Romania, subiect in PRESA INTERNATIONALA: Salarii mizere. Muncitorii nu pot merge nici la baie

Romania, unul dintre cei mai importanti producatori din industria textilelor, este subiectul unui amplu articol al publicatiei internationale Al Jazeera. Conditiile de lucru si salariile sub limita existentei.

Cel mai nou cuplu din Romania. Mihai Gruia, ex-Akcent, surprins cu noua iubita, dupa divort

Mihai Gruia, ex-Akcent, a fost surprins de fotoreporteri cu noua iubita, dupa ce a divortat de sotia sa, Laura, alaturi de care a stat 10 ani. Cel mai nou cuplu din Romania: Mihai Gruia, ex-Akcent, surprins cu noua iubita, dupa divort Mihai Gruia, component al trupei Akcent, si-a surprins fanii cand a anuntat ca vrea .

Ce iPhone a ajuns cel mai popular telefon din Romania

Credeai ca e absurd ca iPhone X, Xs sau 11 sa coste peste 5. 000 de lei? Da, poate e. Dar telefonul Apple e cel mai popular in Romania, peste toate cele cu Android. Nu e insa un model de ultima.

Anuntul lui Cabral Ibacka, dupa 1.000 de editii Ce spun Romanii. S-a intamplat fara certuri si vorbe urate

Cabral Ibacka a facut un anunt deosebit la implinirea a 1. 000 de editii. Acesta sarbatoreste de zor, alaturi de echipa, reusita acestora in ceea ce priveste emisiunea Ce spun romanii. Ce anunt emotionant a facut unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori din Romania? Cabral Ibacka, anunt la 1. 000 de editii Una dintre cele mai placute .

Tiesto s-a casatorit cu modelul Annika Backes, cu 26 de ani mai tanara decat cunoscutul DJ

Tiesto, unul dintre cei mai cunoscuti DJ din lume, s-a casatorit cu iubita lui, modelul Annika Backes, pe 21 septembrie, in cadrul unei ceremonii care a avut loc in Amangiri, o statiune de lux construita in desertul din statul american Utah, informeaza site-ul revistei People, preluat de Agerpres.

Anunt SOC facut Pavel Bartos: Din pacate acum TOTUL se confirma...

Pavel Bartos este unul dintre cei mai iubiti prezentatori de TV, insa are multe alte talente: este actor de teatru, joaca in filme si este gazda show-urilor Vocea Romaniei si Romanii au talent.

BURSELE DIN LUME Colapsul Thomas Cook pune pe curs negativ bursele europene

Bursele din Europa au urmat un curs descendent ieri, investitorii reactionand in mod negativ la publicarea unor date economice sub asteptari privind Germania si la colapsul Thomas Cook Plc, unul dintre cei mai cunoscuti tour operatori din lume.

Cele 7 rugaciuni puternice de la Arsenie Boca - Ce sa rostesti ca sa-ti mearga bine in fiecare zi

Arsenie Boca este considerat unul dintre cei mai importanti duhovnici din secolul douazeci, iar rugaciunile sale au dainuit in timp. Mai multe studii recente au aratat ca rugaciunile sunt eficiente nu numai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )