Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ce iPhone a ajuns cel mai popular telefon din Romania

Playtech Playtech,
Ce iPhone a ajuns cel mai popular telefon din Romania

Credeai ca e absurd ca iPhone X, Xs sau 11 sa coste peste 5. 000 de lei? Da, poate e. Dar telefonul Apple e cel mai popular in Romania, peste toate cele cu Android. Nu e insa un model de ultima. continuă pe Playtech

Cel mai nou cuplu din Romania. Mihai Gruia, ex-Akcent, surprins cu noua iubita, dupa divort

Mihai Gruia, ex-Akcent, a fost surprins de fotoreporteri cu noua iubita, dupa ce a divortat de sotia sa, Laura, alaturi de care a stat 10 ani. Cel mai nou cuplu din Romania: Mihai Gruia, ex-Akcent, surprins cu noua iubita, dupa divort Mihai Gruia, component al trupei Akcent, si-a surprins fanii cand a anuntat ca vrea .

dm drogherie markt a deschis cel mai mare magazin din Bucuresti, in Business Center The President

Retailerul german dm drogherie markt a inaugurat astazi cel mai mare magazin din Bucuresti. Noua drogherie este situata in sectorul 2, pe bulevardul Dacia nr. 169, in cadrul Business Center The President.

Cutremur puternic in cel mai mare oras din Turcia, Istanbul

Un seism cu magnitudinea 4,6 s-a produs marti in cel mai mare oras din Turcia, Istanbul, fara sa fie raportate insa victime si nici pagube materiale imediate. Seismul s-a produs la o adancime de.

ROBOR a crescut din nou. E cel mai mare nivel din ultima luna si jumatate

Indicele ROBOR la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,10%, cel mai mare nivel din ultima luna si jumatate.

Cel mai ieftin telefon 5G vine de la Xiaomi si nu-i de ignorat

Xiaomi face, cu noul sau telefon 5G, ce stie mai bine: practica preturi mici. Desi are un hardware foarte bun, Xiaomi Mi 9 Pro 5G are un pret care te face sa te gandesti serios sa treci la.

O sursa de la Huawei dezvaluie cum pot fi instalate aplicatiile Google pe Mate 30, cel mai sofisticat telefon al companiei (VIDEO)

O sursa de la Huawei a dezvaluit ca aplicatiile Google sunt usor de instalat pe Mate 30. in acest sens pe internet au aparut deja tutoriale in care utilizatorilor li se arata site-ul chinez pe care trebuie sa.

Cel mai bogat om din Cehia, singurul ramas in cursa pentru compania-mama a Pro TV

Fondul de investiti PPF, detinut de cel mai bogat om din Cehia, Petr Kellner, este singurul ramas in cursa pentru a cumpara Central European Media Enterprises CME), compania mama a Pro TV, scrie Reuters, citand presa ceha.

increderea in Zona Euro, la cel mai mic nivel din ultimii cinci ani

Increderea in economia zonei euro a scazut in septembrie pe fondul tensiunilor comerciale globale ca.

MY FAIR LADY CEL MAI IUBIT MUSICAL DIN TOATE TIMPURILE, PESTE DOAR CATEVA ZILE LA SALA PALATULUI

Ar putea fi cel mai mare aeroport din lume: de ce este special noul gigant din Beijing

Chinezii au dat in folosinta unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume. Intitulata Daxing Internation Airport, creatia pare desprinsa dintr-un film SF. Traficul aerian inspre si dinspre.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )