Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre cele mai asteptate evenimente din an, in octombrie la Opera Comica pentru Copii

România Liberă România Liberă,
Unul dintre cele mai asteptate evenimente din an, in octombrie la Opera Comica pentru Copii

Sase reprezentatii in luna octombrie cu superproductia Madagascar - A Musical Adventure JR. continuă pe România Liberă

Se scumpesc vacantele in Europa: unul dintre cele mai vizitate orase introduce cea mai mare taxa turistica

Incepand de anul viitor, Amsterdam, una dintre cele mai aglomerate destinatii de vacanta din Europa, va avea cele mai mari taxe turistice din Europa. Autoritatile spera ca aceasta masura sa aduca zeci de milioane de euro la bugetul local.

Unul dintre cele mai mari combinate comuniste a ajuns la vanzare pe OLX

Un teren de aproape 2 milioane si jumatate de metri patrati, parte din fosta platforma Rafo Onesti, este oferit la vanzare pe OLX.

Stirile ProTV: Unul dintre cele mai mari combinate comuniste, vandut pe OLX. Pretul cerut

Un teren de aproape 2 milioane si jumatate de metri patrati, parte din fosta platforma Rafo Onesti, este oferit la vanzare pe OLX.

MOTIUNE DE CENZURA. Dan Barna: Guvernul Dancila, unul dintre cele mai incompetente din ultimii 30 de ani. Azi avem sansa sa trecem examenul de bacalaureat in fata cetatenilor

Guvernul Dancila este cel mai incompetent din ultimii 30 de ani si trebuie demis cat mai rapid, a declarat Dan Barna, presedintele USR, in plenul Parlamentului, in timpul dezbaterilor privind adoptarea motiunii.

Un sofer, urmarit de politie, a provocat un accident in lant pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din Ploiesti

Un tanar din Ploiesti, aflat la volanul unui bolid, a provocat un accident in lant pe Soseaua Vestului, unul dintre cele mai circulate bulevarde din oras. Barbatul fugea de o masina de Politie.

OLTCIT: Una dintre cele mai URATE masini din Romania - OLTCIT in 4 portiere

Oltcit a inceput sa fie fabricat la Craiova, din anul 1977. Oltcit Craiova a aparut in urma unui parteneriat intre autoritatile de stat romane si producatorul francez de automobile Citroen. Galeria.

Dancila: PSD va fi in opozitie si nu va face niciun fel de alianta cu Pro Romania; Acesta a fost unul dintre cele mai bune guverne din ultimii 30 de ani

Presedintele PSD Viorica Dancila a declara vineri, inainte sedinta CEx a partidului ca nu intentioneaza sa-si dea demisia din fruntea formatiunii, ca PSD va ramane in opozitie, si ca in niciun caz nu va face alianta cu Pro Romania.

INTERVIUTarek Muller, CEO About You, unul dintre cele mai de succes branduri online: care sunt ingredientele fara de care o afacere nu poate ajunge mare

Tarek Muller 30 de ani), co-fondatorul brandului de fashion online About You, a acordat un interviu ziarului Adevarul in care a povestit cum a reusit la doar 16 ani sa puna pe picioare prima lui afacere, de ce a ales sa intre pe piata din Romania, dar si care sunt cele mai importante aspecte de care un antreprenor ar trebui sa tina cont pentru ca business-ul sau sa aiba succes.

Mihai Fifor: PSD merge in opozitie. Se incheie una dintre cele mai bune guvernari pe care le-a avut Romania dupa Revolutie Senatorul sustine ca vine tavalugul austeritatii

Mihai Fifor sustine ca, odata cu trimiterea PSD in opozitie, se incheie una din cele mai bune guvernari pe care le-a avut Romania dupa Revolutie. Secretarul general al PSD a facut aceasta afirmatie.

Instagram desfiinteaza una dintre cele mai importante functii: nu mai vezi ce fac prietenii online

De cele mai multe ori, o actualizare importanta Instagram este testata pe un public restrans inainte sa fie introdusa la scara globala. Cel mai nou update al aplicatiei a sarit insa peste.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )