Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre cele mai importante drumuri judetene din Buzau, care face legatura cu Braila, va intra in reabilitare

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cele mai importante drumuri judetene din Buzau, care face legatura cu Braila, va intra in reabilitare

Este vorba despre despre Drumul Judetean 203K, tronsonul ce porneste de la Vadu Pasii, trece prin comunele de campie Sageata, Robeasca si ajunge la Jirlau, in judetul Braila. Soseaua va fi modernizata cu bani europeni, iar autoritatile spera ca lucrarile vor incepe la primavara. continuă pe Adevărul

VIDEO Imaginile dezastrului ecologic de pe Cerna. Digul imens din deseuri sufoca unul dintre cele mai frumoase rauri

Movile imense de peturi si gunoaie s-au format intr-unul dintre cele mai frumoase rauri care strabat Hunedoara. Localnicii si turistii nu au putut fi convinsi sa renunte la a-si lasa deseurile in Cerna sau pe malurile lui.

SOC in lumea fotbalului: Unul dintre cei mai buni atacanti, CONDAMNAT la iNCHISOARE, dupa ce i-a mutat falca din loc unui taximetrist (VIDEO)

Unul dintre cei mai importanti atacanti europeni a fost condamnat la inchisoare! Nicklas Bendtner 30 de ani), care evolueaza in prezent la Rosenborg, a primit o pedeapsa de 50 de zile de inchisoare, dupa un.

Accesul la cele mai importante site-uri de piraterie de filme si seriale a fost interzis pentru utilizatorii de internet din Romania

RCSRDS, UPC Romania, Telekom Romania, Nextgen Communication, Digital Cable Systems si AKTA Telekom vor bloca accesul clientilor la trei site-uri de piraterie pentru filme si seriale. Decizia a fost obtinuta in instanta de mai multe case de productie cinematografica, insa aceasta nu este definitiva si poate fi atacata prin apel.

SOC in lumea fotbalului: Miliardarul rus care detine una dintre cele mai tari echipe din Liga Campionilor a fost ARESTAT pentru CORUPTIE! (FOTO)

Cutremur in lumea fotbalului!Proprietarul rus al clubului AS Monaco, Dimitry Rybolovlev, a fost retinut marti de politia din Principat. El este acuzat de acte de coruptie, trafic de influenta si.

Doliu in televiziunea din Romania. A murit una dintre cele mai cunoscute jurnaliste

Este doliu in televiziune si in lumea radio-ului. Elena Cristian a murit, anuntul trist fiind facut de directorul unui grup de presa. Citeste continuarea.

Avertizare meteo. Cod galben de ceata in 19 judete. Circulatie ingreunata pe mai multe drumuri

19 judete sunt partial sub atentionare de cod galben de ceata, iar pe mai multe drumuri judetene se circula greu, in conditii de ceata densa. Atentionarile emise de Administratia Nationala de.

BCE: 12 mari banci din zona euro trebuie sa isi consolideze capitalul

Un numar de 12 banci din zona euro, inclusiv unele dintre cele mai importante din regiune, precum BNP Paribas si Societe Generale, ar trebui sa isi consolideze capitalul, a declarat, ieri, vicepresedintele Bancii Centrale Europene, Luis de Guindos, dupa ce vineri au fost publicate rezultatele ultimelor teste de stres, informeaza Reuters.

Sunt cele mai FIDELE ZODII: Pun familia pe primul plan si isi pretuiesc partenerul! SECRETE ASCUNSE in zodiac

Racul este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai loiali, emotionali si intelegatori nativi. Odata ce se indragostesc, se ataseaza de acea pesoana si nu vrea sa auda de o posibila relatie extraconjugala.

INTERVIU Jon Kalman Stefansson, unul dintre cei mai cunoscuti scriitori contemporani: Ma gandesc ca, daca Dumnezeu exista, el trebuie sa fie poet

Scriitorul islandez Jon Kalman Stefansson este unul dintre cei mai cunoscuti si mai originali scriitori contemporani. in literatura, a inceput ca poet, insa implinirea ca scriitor si-a gasit-o pe taramul prozei in care si-a infipt sinele ajutandu-se de limbajul poetic.

Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din Brasov a murit la doar 43 de ani. A lasat in urma un baietel de 11 ani cu bucle la fel de blonde si ochi la fel de frumosi

Elena Cristian, ziarista de radio la Brasov cu o experienta de peste 20 de ani, a murit duminica, 4 noiembrie, la varsta de doar 43 de ani. A lucrat mai intai la Radio 1 si apoi la Radio Brasov.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )