Libnet.ro
UNICEF

09:00

Unul dintre marele mistere de dupa cutremurul din 77. Cine a fost tanarul scos de Ceausescu de sub daramaturi dupa 11 zile

Antena3 Antena3,
Unul dintre marele mistere de dupa cutremurul din 77. Cine a fost tanarul scos de Ceausescu de sub daramaturi dupa 11 zile

La 11 zile dupa cutremurul din 4 martie 1977, Sorin Crainic Ivan, un tanar de 19 ani, este scos, viu, de sub daramaturile Blocului Continental, de pe Colonadelor, acolo unde Toma Caragiu si-a pierdut viata. continuă pe Antena3

Cine este barbatul misterios alaturi de care a fost surprinsa Ioana Ginghina! Vedeta este indragostita de unul dintre cei mai cunoscuti influenceri din turism

Ioana Ginghina traieste o poveste de dragoste alaturi de unul dintre cei mai cunoscuti influenceri de turism din Romania. Vedeta a fost recent surprinsa de paparazzi, iar imediat dupa s-a aflat si identitatea ac.

Surpare pe o portiune de 6 metri pe DN7 de pe Valea Oltului! Circulatia a fost restrictionata pe unul dintre cele mai circulate drumuri din Romania!(FOTOVIDEO)

Surpare pe unul dintre cele mai circulate drumuri nationale din Romania care face legatura dintre sudul si estul tarii. Reprezentantii Companiei Nationale de Administrare a Drumurilor anunta ca circulatia a.

Momentul cand timpul a stat in loc: 43 de ani de la cutremurul din `77, cand sute de oameni au pierit si zeci de cladiri s-au prabusit (VIDEO)

Azi se implinesc 43 de ani de la tragicul cutremur din 1977, cand sute de oameni si-au pierdut viata, iar zeci de cladiri s-au prabusit. Cutremurul a durat 55 de secunde, iar efectele au fost dramatice, atat in.

43 de ani de la cutremurul din 77. Una din cinci locuinte este asigurata

Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR) a anuntat miercuri .

VIDEO Unul dintre cele mai tranzitate drumuri din Romania, in pericol. Cum s-a surpat DN 7 pe Valea Oltului

Unul dintre cele mai tranzitate drumuri din Romania este in mare pericol. O portiune de sosea de pe Valea Oltului s-a surpat joi dupa-amiaza, 5 martie.

Artista indragita de milioane de romani care a murit la cutremurul din 4 martie 1977. Ce s-a intamplat cu familia ei

Cutremurul extrem de puternic ce s-a produs pe data de 4 martie a lui 1977 ne-a rapit o multime de artisti. Printre acestia, se afla si o celebra solista care a incantat milioane de romani cu talentul sau. Despre cine este vorba si ce s-a intamplat cu familia ei? Cutremur 1977: Ce s-a intamplat cu .

Unul dintre consilierii liderului suprem iranian, ucis de coronavirus

Unul dintre consilierii liderului suprem din Iran a decedat dupa ce a contractat coronavirus, anunta un post public de radio al Republicii Islamice, potrivit Euronews. Este vorba despre Mohammad Mirmohammadi, care.

Romania, in pericol la 43 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977. Ce spun specialistii

Astazi s-au implinit 43 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977, cu magnitudine 7, 2, care a luat peste o mie de vieti. Potrivit site-ului INFP, in orice moment s-ar putea produce un cutremur cu magnitudine de peste 7 grade Richter, in zona seismica Vrancea. Romania, in pericol la 43 de ani de .

43 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977. Noua harta seismica a celor mai periculoase zone din Capitala

Pe 4 martie se implinesc 43 de ani de la tragicul cutremur din 1977. 56 de secunde55 conform altor surse) si o magnitudine de 7,4 grade pe scara Richter au luat peste 1. 570 de vieti, au ranit alte 11. 300 si au prabusit 35. 000 de locuinte, la nivelul intregii tari. Majoritatea pagubelor materiale s-au concentrat in .

43 de ani de la cutremurul din 1977. Avertismentul dur lansat de specialisti

La fix 43 de ani de la devastatorul cutremurul din 1977, specialistii lanseaza un avertizment dur. in cazul unui nou cutremur de proportii, pierderile omenesti si pagubele materiale ar putea fi mai mari decat in urma cu 43 de ani. Oficialii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, alaturi de specialistii Institutului National de Fizica a Pamantului, au analizat subiectul cu ocazia Zilei Protectiei Civile, la Biblioteca Nationala a Romaniei din Capitala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )