Libnet.ro
UNICEF

10:31

Unul dintre primii pacienti depistati pozitiv pentru coronavirus: Totul a inceput exact ca o raceala

Hotnews Hotnews,
 Unul dintre primii pacienti depistati pozitiv pentru coronavirus: Totul a inceput exact ca o raceala

Connor Reed, un englez in varsta de 25 de ani, se numara printre primele victime ale coronavirusului. in ziua de 25 noiembrie 2019, Reed s-a simtit pentru prima data cu adevarat rau: Mi-am spus ca e o simpla raceala, a povestit el pentru Sky News, dar tocmai asta este problema cu noul coronavirus, evolueaza in etape. continuă pe Hotnews

Daniele Rugani de la Juventus, testat pozitiv pentru coronavirus

Formatia italiana Juventus Torino a anuntat, miercuri, ca fundasul central Daniele Rugani a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

inca un fotbalist din Serie A a fost depistat pozitiv avand coronavirus. Sampdoria este in alerta

Clubul italian de fotbal Sampdoria a anuntat ca unul dintre fotbalistii sai a fost depistat pozitiv avand coronavirus.

Vedete infectate cu coronavirus. Tom Hanks, Rita Wilson, Daniele Rugani de la JUventus, primele cazuri confirmate

Tom Hanks si sotia sa Rita Wilson sunt primele celebritati care au dezvaluit ca au fost testati pozitiv pentru coronavirus. Ambii se aflau in Australia, unde Tom Hanks filmeaza pentru un film despre viata lui Elvis Presley, in regia lui Baz Luhrmann, in care actorul il interpreteaza pe colonelul Tom Parker. Sotii Hanks, amandoi in .

VIDEO Streinu Cercel, despre dezinfectantii pentru coronavirus: Spirtul medicinal nu e bun, ci substantele pe baza de alcool care sunt biocide

Adrian Streinu Cercel, seful Spitalului Matei Bals, a declarat ca spirtul medicinal nu este bun ca dezinfectant pentru coronavirus, ci substantele pe baza de alcool care sunt biocide. De asemenea, substantele pe baza de clor sunt active pentru COVID-19, a precizat el.

CORONAVIRUS |NBA isi suspenda sezonul dupa ce un jucator a fost testat pozitiv

NBA isi suspenda sezonul dupa ce un jucator a fost testat pozitiv pentru coronavirus. in acest context, partida dintre Utah Jazz si Oklahoma City Thunder a fost amanata brusc, miercuri seara. Jucatorii.

Firea anunta inca 3 persoane cu test pozitiv de coronavirus in Bucuresti

Primarul Capitalei Gabriela Firea anunta inca trei persoane cu test pozitiv de coronavirus in Bucuresti, acestea fiind fiul, nora si nepotul barbatului de 60 de ani, deja diagnosticat, care a fost internat initial la Spitalul Dimitrie Gerota.

Gabriela Firea anunta ca inca trei persoane sunt testate pozitiv cu coronavirus in Capitala

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca inca trei persoane au fost testate pozitiv cu coronavirus in Capitala. Este vorba despre fiul, nora si nepotul pacientului in varsta de 60 de ani, pacientul.

De ce iau autoritatile masuri de protectie fara precedent pentru coronavirus? Se raspandeste foarte rapid si are multe necunoscute, chiar daca 95% dintre imbolnaviri sunt usoare

Viteza foarte rapida de raspandire a infectiei cu noul coronavirus, alaturi de nesiguranta venita din faptul ca exista foarte multe necunoscute legate de acest nou virus si sunt foarte multe schimbari de situatie de la o saptamana sau chiar o zi la alta reprezinta explicatia stiintifica a panicii create de virus si a masurilor de protectie fara precedent luate de tot mai multe tari, inclusiv Romania, afirma Andreea Moldovan, medic primar de boli infectioase si medic specialist epidemiolog la Spitalul de Boli Infectioase din Brasov, intr-un interviu acordat HotNews. ro.

O romanca va conduce biroul european al Sequoia Capital, unul dintre cele mai mari fonduri de investitii din Silicon Valley

Sequoia Capital a anuntat astazi ca Luciana Lixandru devine primul partener al companiei al legendarului fond de investitii din Silicon Valley, in biroul de la Londra. Fondul cunoscut pentru investititiile sale in Google, Apple, PayPal, Dropbox, LinkedIn, Eventbrite, Airbnb, Stripe, WhatsApp, dar si in unicornul romanesc UiPath isi face astfel intrarea in piata europeana.

Canada: Premierul Justin Trudeau lucreaza de acasa, sotia sa a fost testata pentru coronavirus

Premierul Canadei, Justin Trudeau, a decis sa lucreze de acasa, dupa ce sotia sa a fost testata pentru infectia cu noul coronavirus, la revenirea dintr-o calatorie efectuata in Londra, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )