Libnet.ro
UNICEF

17:01

Unul dintre sustinatorii lui Burleanu, atac dur la Lucescu si Generatia de Aur

Online Sport Online Sport,
Unul dintre sustinatorii lui Burleanu, atac dur la Lucescu si Generatia de Aur

Alegerile de la FRF s-au incheiat, insa ecourile celor intamplate miercuri la Casa Fotbalului inca se mai fac simtite. continuă pe Online Sport

Iustin Paraschiv - unul dintre cei mai de success antreprenori romani

La numai 36 de ani, Iustin Paraschiv este unul dintre cei mai de succes antreprenori romani si detinatorul titlului de Cel mai tanar milionar din Romania. Si-a inceput ascensiunea in antreprenoriat de la doar 18.

VIDEO Un avion al companiei Delta Air Lines a aterizat de urgenta n Atlanta, dupa ce unul dintre motoare a luat foc imediat dupa decolare

Un avion al companiei Delta Air Lines a aterizat de urgenta miercuri pe Aeroportul International Hartsfield-Jackson din Atlanta, la scurt timp dupa decolare, din cauza ca a fost observat fum iesind din unul dintre motoare, relateazaNBC News. ro.

Mesajul lui Mihai Craiu, unul dintre cei mai buni doctori pediatri din Romania, catre cei care sustin ca au crescut salariile in sanatate (FOTO)

Mihai Craiu, unul dintre cei mai buni doctori pediatri din Romania, a scris un mesaj, pe pagina sa de Facebook, in care spune ca, de fapt, salariile medicilor au scazut, iar el simte, in aceste conditii,.

Are patru copii, dar a recunoscut fara jena, in direct, ca il prefera pe unul dintre ei. Toti au fost socati de marturisirea ei

Are patru copii, dar a recunoscut in direct ca il prefera pe unul dintre ei. Toti cei prezenti au fost socati cand au auzit-o. Femeia a venit si cu o explicatie plauzibila pentru aceasta alegere. Alisha.

Hagi reactioneaza dupa realegerea lui Burleanu: Toti suntem niste gaze

Gheorghe Hagi, unul dintre sustinatorii lui Ionut Lupescu la alegerile pentru presedintia FRF, a reactionat, joi, la o zi dupa realegerea lui Razvan Burleanu pentru un nou mandat de patru ani.

Iohannis, atac DUR la adresa lui Dragnea: Modificarile la Codurile Penale, facute cu destinatie pentru persoane care ocupa functii in Parlament (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac voalat la adresa lui sefului Camerei Deputatilor Liviu Dragnea, intr-un comentariu referitor la propunerile PSD-ALDE de modificare a Codului Penal si a Codului de.

Executie in PSD. CEX-ul il va lasa pe unul dintre cei mai cunoscuti lideri ai partidului fara functii (SURSE)

Se ascut cutitele in PSD. in sedinta Comitetului Executiv National CEx) al PSD de luni se pare ca s-a decis revocarea unuia dintre cei mai cunoscuti lideri ai formatiunii. Este vorba de Adrian Dobre,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )