Libnet.ro
UNICEF

16:45

Iustin Paraschiv - unul dintre cei mai de success antreprenori romani

B1 B1,
Iustin Paraschiv - unul dintre cei mai de success antreprenori romani

La numai 36 de ani, Iustin Paraschiv este unul dintre cei mai de succes antreprenori romani si detinatorul titlului de Cel mai tanar milionar din Romania. Si-a inceput ascensiunea in antreprenoriat de la doar 18. continuă pe B1

Mesajul lui Mihai Craiu, unul dintre cei mai buni doctori pediatri din Romania, catre cei care sustin ca au crescut salariile in sanatate (FOTO)

Mihai Craiu, unul dintre cei mai buni doctori pediatri din Romania, a scris un mesaj, pe pagina sa de Facebook, in care spune ca, de fapt, salariile medicilor au scazut, iar el simte, in aceste conditii,.

Executie in PSD. CEX-ul il va lasa pe unul dintre cei mai cunoscuti lideri ai partidului fara functii (SURSE)

Se ascut cutitele in PSD. in sedinta Comitetului Executiv National CEx) al PSD de luni se pare ca s-a decis revocarea unuia dintre cei mai cunoscuti lideri ai formatiunii. Este vorba de Adrian Dobre,.

Un fenomen ar putea afecta vremea din Europa. Unul dintre cei mai importanti curenti oceanici de pe glob a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 1.600 de ani

Curentul oceanic ce ajuta la incalzirea apelor Oceanului Atlantic din regiunile tarmurilor europene si din America de Nord a incetinit semnificativ fata de nivelul inregistrat in 1800. Conform unei noi.

Are patru copii, dar a recunoscut fara jena, in direct, ca il prefera pe unul dintre ei. Toti au fost socati de marturisirea ei

Are patru copii, dar a recunoscut in direct ca il prefera pe unul dintre ei. Toti cei prezenti au fost socati cand au auzit-o. Femeia a venit si cu o explicatie plauzibila pentru aceasta alegere. Alisha.

Smiley, despre cel mai mare esec din viata sa: Am urcat pe scena si...

Este unul dintre cei mai indragiti artisti de la noi, dar Smiley recunoaste ca un esec a stat poate la baza alegerii carierei. Esecul a fost ca eu m-am suit pe scena la gradinita, aveam o piesa.

VIDEO Un avion al companiei Delta Air Lines a aterizat de urgenta n Atlanta, dupa ce unul dintre motoare a luat foc imediat dupa decolare

Un avion al companiei Delta Air Lines a aterizat de urgenta miercuri pe Aeroportul International Hartsfield-Jackson din Atlanta, la scurt timp dupa decolare, din cauza ca a fost observat fum iesind din unul dintre motoare, relateazaNBC News. ro.

Unul dintre sustinatorii lui Burleanu, atac dur la Lucescu si Generatia de Aur

Alegerile de la FRF s-au incheiat, insa ecourile celor intamplate miercuri la Casa Fotbalului inca se mai fac simtite.

FOTO Maria Sarapova, alaturi de noul iubit la unul dintre cele mai asteptate evenimente mondene ale anului

Maria Sarapova a lasat-o mai moale cu tenisul, invocand o accidentare, si apare tot mai des in compania noului iubit.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )