Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE 11 milioane de euro din fonduri europene vor fi alocate pentru locuinte destinate victimelor violentei domestice. NUmarul cazurilor de agresiune in familie creste ingrijorator

Hotnews Hotnews,
 UPDATE 11 milioane de euro din fonduri europene vor fi alocate pentru locuinte destinate victimelor violentei domestice. NUmarul cazurilor de agresiune in familie creste ingrijorator

11 milioane de euro din fonduri europene vor fi alocate pentru o retea de locuinte destinate victimelor violentei domestice, in cadrul unui program national, in conditiile in care numarul cazurilor de agresiune in familie inregistreaza o crestere ingrijoratoare, a anuntat luni premierul Viorica Dancila. continuă pe Hotnews

UPDATE 11 milioane de euro din fonduri europene vor fi alocate pentru locuinte destinate victimelor violentei domestice. NUmarul cazurilor de agresiune n familie creste ngrijorator

11 milioane de euro din fonduri europene vor fi alocate pentru o retea de locuinte destinate victimelor violentei domestice, in cadrul unui program national, in conditiile in care numarul cazurilor de agresiune in familie inregistreaza o crestere ingrijoratoare, a anuntat luni premierul Viorica Dancila.

11 milioane de euro din fonduri europene vor fi alocate pentru locuinte destinate victimelor violentei domestice

11 milioane de euro din fonduri europene vor fi alocate pentru o retea de locuinte destinate victimelor violente domestice, in cadrul unui program national, a anuntat luni premierul Viorica Dancila.

11 milioane de euro din fonduri europene vor fi alocate pentru locuinte destinate victimelor violentei domestice

Program pentru spijinirea victimelor violentei in familie. Guvernul va aloca peste 11 milioane de euro, pentru un nou program de reintegrare sociala a victimelor violentei domestice. Premierul Viorica Dancila a.

MASA ROTUNDA ROMEPS / MARCEL DUMITRU MICLAU, ANOFM: Vom atrage 700 milioane euro din fonduri UE pentru stimularea fortei de munca, pana in 2021

Tara noastra are o rata a somajului de 3,32% in prezent, sunt contractati 400 de milioane de euro din fonduri europene pentru stimularea fortei de munca, iar alte 170 de milioane sunt in faza de acreditare, potrivit domnului Marcel Dumitru Miclau, Secretar General al Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca ANOFM).

Proiect din fonduri europene in valoare de peste 2,5 milioane de lei pentru amanajarea unei cantine sociale la Cugir

Administraaia locala din orasul Cugir a obainut o finantare de peste 2,5 milioane de lei din fonduri europene pentru amenajarea unei cantine sociale si a unui centru pentru servicii de ingrijire la domiciliu.

53,4 milioane euro pentru investitii in fermele mici si de familie

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale a selectat, in vederea finantarii din fonduri europene, 110 proiecte intocmite pe submasura 4. 1 Investitii in exploatatii agricole, componenta ferma de familie si ferma mica.

PLUMB: Romania vrea sa atraga fonduri europene de 12,5 miliarde euro

Romania si-a propus ca, pana la finele acestui an, sa atraga fonduri europene in valoare de 12,5 miliarde de euro.

BNR: Rezervele valutare au urcat cu peste 500 de milioane de euro, ajungnd la 32,49 miliarde de euro.

La 28 februarie 2019, rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei au urcat cu peste 500 de milioane de euro, ajungand la 32,49 miliarde de euro, de la 31,92 miliarde euro, cat erau la 31 ianuarie 2019, au transmis vineri reprezentantii BNR. Rezerva de aur s-a mentinut la 103,7 tone. in conditiile evolutiilor preturilor internationale, valoarea acesteia s-a situat la 3. 873 milioane euro.

UPDATE: Alertele cu bomba din Bucuresti, false. Apelul la 112 viza trei cladiri

Alertele cu bomba din Bucuresti de la Hotel Sheraton si alte doua cladiri s-au dovedit false. Autorul apelului a fost localizat, anunta Serviciul Roman de Informatii. Cel care a apelat la 112 si a anuntat ca trei cladiri din Capitala vor fi atacate cu rachete a fost localizat. Persoana care a sunat la [] .

Sofiaman, 17 milioane lei din vanzari de pijamele: Ne asteptam ca in urmatorii ani sa traversam o perioada de asa-zisa criza

Sofiaman, brand romanesc fondat in 1993, a vandut anul trecut pijamale si haine de casa in valoare de 17 milioane lei, cu 10% mai mult decat in 2017. Florin Cucu, directorul Sofiaman, a povestit pentru wall-street. ro despre evolutia si planurile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )