Libnet.ro
UNICEF

15:15

Sofiaman, 17 milioane lei din vanzari de pijamele: Ne asteptam ca in urmatorii ani sa traversam o perioada de asa-zisa criza

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sofiaman, 17 milioane lei din vanzari de pijamele: Ne asteptam ca in urmatorii ani sa traversam o perioada de asa-zisa criza

Sofiaman, brand romanesc fondat in 1993, a vandut anul trecut pijamale si haine de casa in valoare de 17 milioane lei, cu 10% mai mult decat in 2017. Florin Cucu, directorul Sofiaman, a povestit pentru wall-street. ro despre evolutia si planurile. continuă pe Wall-Street Ro

Impact Developer Contractor a incheiat anul 2018 cu venituri operationale de 101,8 milioane lei din vanzarea de apartamente, parcari, terenuri si case

Impact Developer Contractor a incheiat anul 2018 cu venituri operationale de 101,8 milioane lei din vanzarea de apartamente, parcari, terenuri si case. Din totalul locuintelor tranzactionate, cea mai mare parte 228 de apartamente) s-a vandut in.

LA MIJLOCUL SEDINTEI: LICHIDITATE de 3,17 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 15,06 milioane lei 3,17milioane de euro).

Conpet a incheiat un contract de 309 milioane lei cu OMV Petrom

Conpet Ploiesti a incheiat, ieri, un contract pentru transportul titeiului cu OMV Petrom, in suma de 308,746 milioane lei, conform unui raport remis, joi, Bursei de Valori Bucuresti, redat Agerpres.

Conpet, contract de aproape 309 milioane lei cu OMV Petrom

Conpet Ploiesti a incheiat astazi un contract pentru transportul titeiului cu OMV Petrom, in suma de 308,746 milioane lei, conform unui raport remis astazi Bursei de Valori Bucuresti.

Vanzari de aproape 100 milioane lei in 2018 pentru Sunimprof Rottaprint din etichete autoadezive

Sunimprof Rottaprint, cea mai mare tipografie flexografica producatoare de etichete autoadezive si ambalaje flexibile din Romania, a inregistrat in 2018 o cifra de afaceri de circa 98,8 milioane de lei, in crestere cu 9 procente fata de anul precedent.

Proiect din fonduri europene in valoare de peste 2,5 milioane de lei pentru amanajarea unei cantine sociale la Cugir

Administraaia locala din orasul Cugir a obainut o finantare de peste 2,5 milioane de lei din fonduri europene pentru amenajarea unei cantine sociale si a unui centru pentru servicii de ingrijire la domiciliu.

Doi soti si-au facut un business in curte si au o cifra de afaceri de peste 1,3 milioane de lei: Nu ne-a placut sa ne plangem ca e greu, ca nu se poate

Doi soti din Saveni, judetul Botosani, au reusit sa puna pe picioare o fabricuta de branzeturi in curtea casei, cu imprumuturi si economii. Dupa 14 ani au ajuns la o cifra de afaceri de 1,3 milioane lei.

Valoarea actiunilor unei institutii de stat, diminuata cu peste 19 milioane de lei. Expert contabil, arestat in lipsa

Procurorii DNA anunta ca au cerut si obtinut arestarea in lipsa a Antonetei Mira, expert contabil, dupa ce ar fi stabilit o valoare diminuata cu peste 19 milioane lei a unei institutii de stat.

DOUA LINII ELECTRICE SUBTERANE DE INALTA TENSIUNE IN BUCURESTI Investitie de 24,35 milioane lei a E-Distributie Muntenia

E-Distributie Muntenia a investit 24,35 milioane de lei in constructia a doua noi linii electrice subterane de inalta tensiune in Bucuresti, pentru a spori capacitatea retelei si a imbunatati calitatea serviciului de distributie si siguranta in alimentarea cu energie electrica a peste 100. 000 de clienti din zona centrala si nordica a orasului, a trasmis compania printr-un comunicat.

ANSVSA: Despagubiri pentru pesta de peste 19 milioane lei, platite in Baragan

La aceasta data, pesta porcina africana evolueaza in 284 localitati din 20 de judete, cu un numar de 1. 071 de focare dintre care 15 in exploatatii comerciale). in alte 3 judete exista doar cazuri la mistreti. in total au fost eliminati 365. 355 de porci afectati de boala si exista 1078 cazuri la mistreti.

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )