Libnet.ro
UNICEF

21:00

UPDATE Accident grav in Neamt cu un microbuz ce venea din Marea Britanie: Doua persoane au murit, sapte sunt ranite

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Accident grav in Neamt cu un microbuz ce venea din Marea Britanie: Doua persoane au murit, sapte sunt ranite

Un accident grav in care a fost implicat un microbuz a avut loc duminica noapte in judetul Neamt, fiind pus in aplicare planul rosu de interventie. Doua persoane au fost declarate decedate la fata locului, iar sapte au fost duse la spital, potrivit ZiarPiatraNeamt. ro. 19 Politia Neamt a informat ca microbuzul era condus de un tanar de 29 de ani din Vaslui, care intr-o succesiune de curbe nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul si s-a izbit frontal de un copacUPDATE 08. 04 Ranitii au fost dusi la spitalul din municipiul Roman. Unul dintre acestia este in coma, a declarat, la Digi 24, Irina Popa, purator de cuvant al ISU Neamt. continuă pe Hotnews

Regina Elisabeta ar putea renunta la tron, in curand! Cine urmeaza sa preia conducerea Casei Regale din Marea Britanie

Regina Elisabeta a inceput sa preia obligatiile publice in cursul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, iar, in curand, ar putea renunta la tron. Cine urmeaza sa preia conducerea Casei Regale din Marea Britanie? Regina Elisabeta ar putea renunta la tron, in curand Elisabeta s-a nascut in Londra ca prim copil al Ducelui si Ducesei de .

GRAV accident rutier in Neamt! Un microbuz s-a izbit de un copac. Bilantul VICTIMELOR (VIDEO)

Grav accident in judetul Neamt! Doua persoane au murit si alte sase au fost grav ranite dupa ce un microbuz in care se aflau 9 persoane s-a izbit de un copac.

Accident grav pe DN 66. Trei masini s-au ciocnit, trei oameni sunt raniti. O victima a ajuns in coma

Trei masini au fost implicate intr-un accident rutier grav pe Drumul National 66, in apropiere de Hateg, dupa ce o femeie a intrat cu masina pe contrasens.

Trafic restrictionat pe Calea Dorobanti din Capitala, dupa un accident grav intre 2 masini si un autobuz. Mai multe persoane au fost transportate la spital de urgenta

Trei persoane, printre care un copil de 9 ani, au fost transportate la spital, sambata seara, in urma unui accident in care au fost implicate doua autoturisme si un autobuz STB, pe Calea Dorobanti din Capitala,.

Accident grav pe DN 2. O tanara de 27 de ani s-a izbit cu masina de un copac

O tanara de 27 de ani din judetul Vrancea a provocat sambata seara pe DN 2, pe raza localitatii buzoiene Posta Calnau, un accident rutier soldat cu ranirea a doua persoane.

inca un accident grav pe A1: Sapte persoane, printre care doi copii, implicate in ciocnirea violenta

Sapte persoane, printre care doi copii, unul de doi ani si altul de sase luni, au fost implicate, sambata, intr-un accident rutier care a avut loc pe Autostrada A1, pe sensul de mers Topolovatu Mare - Lugoj.

Accident grav pe DN7, cu mai multe persoane ranite

Doua autoturisme s-au ciocnit, duminica, pe DN 7 Sibiu Ramnicu Valcea, in localitatea Boita din ju.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )