Libnet.ro
UNICEF

16:30

UPDATE O adolescenta de 16 ani, din Valcea, care a cazut de la etajul 4, a supravietuit in mod miraculos. La spital i se fac manevre de resuscitare

Adevărul Adevărul,
UPDATE O adolescenta de 16 ani, din Valcea, care a cazut de la etajul 4, a supravietuit in mod miraculos. La spital i se fac manevre de resuscitare

Marti seara, o copila de 16 ani a cazut de la etajul 4 al unui bloc din Ramnicu Valcea. Una dintre ipoteze este ca s-a aruncat de pe balcon dupa ce s-a certat cu tatal ei. continuă pe Adevărul

O femeie de 38 de ani din Sibiu, nevaccinata, a murit din cauza gripei

O femeie de 38 de ani din localitatea Vurpar, judetul Sibiu, a murit din cauza gripei, acesta fiind al treilea deces in judet si al 15-lea la nivel national, in acest sezon. Directia de Sanatate Publica Sibiu a anuntat, luni, ca femeia de 38 de ani, nevaccinata si cu alte afectiuni medicale, a murit din cauza gripei.

Interventie dramatica in Capitala! Doi batrani au fost salvati in ultima clipa din flacarile care le-au cuprins locuinta

Doi batrani au fost salvati in ultima clipa din flacarile care le-au cuprins locuinta, dupa ce un echipaj de la Politia Capitalei a intervenit inainte ca incendiul sa fie anuntat la 112.

Amenda de 10.000 de lei pentru firma din Ditrau care a angajat doi srilankezi

Inspectoratul Teritorial de Munca ITM) Harghita a efectuat un control la firma din Ditrau care a angajat doi srilankezi, iar la final inspectorii au amendat societatea cu 10. 000 de lei.

Cum arata parcul auto national - Aproape jumatate dintre masini sunt mai vechi de 16 ani, 47% sunt diesel

Parcul de autovehicule a crescut cu peste jumatate de milion de masini anul trecut, la 8 milioane de unitati, iar 86% dintre acestea sunt autoturisme. Aproximativ 4% dintre masini au mai putin de doi ani vechime, iar 22% sunt mai vechi de 20 de ani. Diesel-ul si-a crescut ponderea, fiindca 76% dintre masinile SH intrate folosesc acest tip de combustibil, iar la masini noi ponderea a fost de 27%. Datele au fost prezentate de APIA.

Un copil de 13 ani din Hunedoara a murit dupa ce a luat masina tatalui sau si a intrat cu ea intr-un copac

Un copil de 13 ani a murit, duminica, dupa ce a luat masina tatalui sau, cu volan pe dreapta, si a intrat cu ea intr-un copac, in apropierea orasului Hunedoara. Politia a deschis o ancheta, relateaza Mediafax.

Are niste probleme personale mai deosebite. Profesoara din Braila care a venit bauta la ore, sanctionata cu 15% din salariu

Profesoara din localitatea braileana Mihai Bravu, care a venit bauta la ore in luna noiembrie 2019, cu o imbibatie alcoolica de 1,18 mgl in aerul expirat, potrivit aparatului etilotest, a fost sanctionata de consiliul de administratie al scolii cu retinerea a 15% din salariu pe o perioada de trei luni, potrivit informatiilor facute publice de seful Inspectoratului Scolar Judetean ISJ), Viorel Botea, transmite Mediafax.

Scandalul din SUA care iti arata cat de mult rau pot sa faca operatorii telecom

Marii operatori telecom din SUA ii spioneaza pe utilizatori, iar asta ar trebui sa-ti arate cat de tare te pot afecta acestia, fara sa-ti dai seama. Cea mai recenta veste in legatura cu.

Criminalul din Bacau, care si-a ucis sotia intr-o masina, a fost gasit mort in raul Bistrita

ISUJ Bacau a descoperit trupul presupusului criminal care si-a omorat sotia, iar apoi s-ar fi aruncat in canalul raului Bistrita.

Alerta meteo: Vesti extrem de ingrijoratoare despre vremea din Romania! Care sunt judetele vizate...

Duminica, de dimineata, pe alocuri in zonele joase se va inregistra ceata care favorizeaza producerea poleiului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2648 seconds )