Libnet.ro
UNICEF

17:30

UPDATE. Autostrazile A2 si A3, dar si mai multe drumuri nationale au fost deschise.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Autostrazile A2 si A3, dar si mai multe drumuri nationale au fost deschise.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale a anuntat ca autostrazile A2 si A3, precum si mai multe drumuri si sosele au fost deschise circulatiei in cursul serii de luni si marti dimineata. Autostrada A3 intre Centura Bucuresti si Ploiesti, km 13+000 km 68+793 a fost deschisa la ora 9. 00 pentru toate categoriile de vehicule. Autostrada A2 Bucuresti Lehliu a fost deschisa marti la ora 8. 30 pentru toate categoriile de vehicule. Circulatia a fost deschisa si pe DN 2 . continuă pe România Liberă

UPDATE. Autostrada A2 si mai multe drumuri nationale au fost deschise.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale a anuntat ca autostrada A2 si mai multe drumuri si sosele au fost deschise circulatiei in cursul serii de luni si marti dimineata. Autostrada A2 Bucuresti Lehliu a fost deschisa marti la ora 8. 30 pentru toate categoriile de vehicule. Astfel, a fost deschisa circulatia rutiera pe DN 22A, km 0+000 km 64+700, pe DN 22D, Macin - Horia km 0+000 km 40+000, intersectie DN 22D limita judet Constanta, km 226+625 .

Circulatia a fost iNCHISA pe A1, A2, A3 si mai multe drumuri nationale

Circulatia a fost intrerupta pe toate cele trei autostrazi, precum si pe opt drumuri nationale, din cauza viscolului, potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR),.

UPDATE. Mai multe drumuri nationale au fost deschise.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale a anuntat ca mai multe drumuri si sosele au fost deschise circulatiei in cursul serii de luni si marti dimineata. Astfel, a fost deschisa circulatia rutiera pe DN 22A, km 0+000 km 64+700, pe DN 22D, Macin - Horia km 0+000 km 40+000, intersectie DN 22D limita judet Constanta, km 226+625 km 239+282, precum si pe pe DN 22F, Horia - Nalbant km 0+000 km 13+900. De asemenea, a fost deschisa circulatia .

Mai multe drumuri nationale au fost deschise.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale a anuntat ca mai multe drumuri si sosele au fost deschise circulatiei in cursul serii de luni si marti dimineata. Astfel, marti dimineata, s-a deschis circulatia pe sectorul de drum national DN 2B, km 0+000 km 38+550 pentru vehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mica de 7,5 tone, precum si pe sectorul de drum national DN 3, Lehliu Calarasi, km 67+500 km 124+000 pentru vehiculele cu masa totala maxima .

Dragnea: Mai multe drumuri nationale au fost redeschise

Liviu Dragnea, vicepremierul, a anun and tat, in aceasta seara, in cadrul Comandamentului de iarna de la Guvern, ca mai multe drumuri na and tionale au fost redeschise, printre care Ploie and sti-Mizil-Buzau and si Urziceni-Buzau-Ramnicu Sarat.

Romania sub zapada. Viscolul ne-a lasat fara doua autostrazi si fara mai multe drumuri nationale

Doua autostrazi raman inchise din cauza zapezii, respectiv Autostrada Bucuresti Constanta A2) si Bucuresti Ploiesti A3), dar si 26 de drumuri nationale. Mai mult, Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit, pana la ora 17. 00, codul portocaliu de viscol in Calarasi, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vrancea si Buzau. Comandamentul de urgenta se reunesti, luni la ora 12. 00, la sediul Guvernului.

Romania sub zapada. Viscolul ne-a lasat fara doua autostrazi si fara mai multe drumuri nationale.Oficialii ar putea declara starea de alerta in 3 judete

Doua autostrazi raman inchise din cauza zapezii, respectiv Autostrada Bucuresti Constanta A2) si Bucuresti Ploiesti A3), dar si 26 de drumuri nationale. Mai mult, Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit, pana la ora 17. 00, codul portocaliu de viscol in Calarasi, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vrancea si Buzau. Comandamentul de urgenta se reuneste, luni la ora 12. 00, la sediul Guvernului.

Romania sub zapada. Viscolul ne-a lasat fara doua autostrazi si fara mai multe drumuri nationale. Oficialii ar putea declara starea de alerta in cateva zone

Doua autostrazi raman inchise din cauza zapezii, respectiv A2 si A3, dar si peste 20 de drumuri nationale. Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit, pana la ora 17. 00, codul portocaliu de viscol in Calarasi, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vrancea si Buzau. Comandamentul de urgenta se reuneste, luni, la 12. 00, la Guvern, iar la 10. 00 oficialii discuta despre decretarea starii de alerta in zonele care au fost sub cod rosu.

LIVE TEXT Cod Portocaliu: Cele trei autostrazi si mai multe drumuri nationale raman inchise si duminica. Zboruri si trenuri anulate

Romania se afla sub avertizari de viscol pana duminica la ora 22. Cele trei autostrazi si 26 de drumuri nationale raman inchise, iar mai multe trenuri sunt blocate, au intarzieri sau sunt anulate. Si cursele aeriene au fost anulate pe aeroporturile din Bucuresti. Ora 10. 20 Potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri si Centrului Infotrafic, 26 de drumuri nationale si A1, A2 si A3 sunt inchise si duminica.

LIVE TEXT Viscol si ninsori: Cele trei autostrazi si mai multe drumuri nationale raman inchise si duminica. Linii ferate inchise si trenuri blocate. Aeroporturile nu au fost inchise/ Cod rosu in Buzau, Braila si sudul judetului Vrancea

Romania se afla sub avertizari de viscol pana duminica la ora 22. Cele trei autostrazi si 26 de drumuri nationale raman inchise, iar mai multe trenuri sunt blocate, au intarzieri sau sunt anulate. Si cursele aeriene au fost anulate pe aeroporturile din Bucuresti. Comandamentul de iarna de la ora 12. 30 anunta: 10 localitati izolate, 42 de persoane blocate in traficOra 12. 30 CFR Calatori: o serie de trenuri sunt anulate, iar altele sunt tractate cu locomotive Diesel si circula cu limitare de viteza, inregistrandu-se intarzieri. Prahova: Patru localitati izolateOra 11. 40 Infotrafic: A fost redeschis tronsonul DN 67 intre localitatile gorjene Novaci si Ranca. Ora 10. 20 Potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri si Centrului Infotrafic, 26 de drumuri nationale si A1, A2 si A3 sunt inchise si duminica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )