Libnet.ro
UNICEF

16:00

UPDATE Black Friday 2014 Magazine participante la nebunia reducerilor

Playtech Playtech,
UPDATE Black Friday 2014 Magazine participante la nebunia reducerilor

Black Friday 2014 debuteaza pe data de 21 noiembrie. Unele magazine si unii operatori si-au anuntat deja participarea la Vinerea Neagra, sarbatoarea reducerilor care marcheaza inceputul sezonului de iarna. Dupa cum v-am promis, playtech. ro vrea sa fie un ghid pentru toti cei care planuiesc sa faca cumparaturi serioase de Black Friday 2014. Pana acum v-am spus istoria acestei sarbatori si am incercat sa va ajutam sa intelegeti de ce unele magazinele isi cresc preturile inainte de a da startul la []. continuă pe Playtech

Black Friday 2014 Magazine participante la nebunia reducerilor

Black Friday 2014 debuteaza pe data de 21 noiembrie. Unele magazine si unii operatori si-au anuntat deja participarea la Vinerea Neagra, sarbatoarea reducerilor care marcheaza inceputul sezonului de iarna. Dupa cum v-am promis, playtech. ro vrea sa fie un ghid pentru toti cei care planuiesc sa faca cumparaturi serioase de Black Friday 2014. Pana acum v-am spus istoria acestei sarbatori si am incercat sa va ajutam sa intelegeti de ce unele magazinele isi cresc preturile inainte de a da startul la [].

Black Friday 2014: Ce magazine si-au anuntat participarea si in ce zile organizeaza Black Friday

Black Friday 2014 se anunta a fi cel mai mare eveniment de reduceri de pana acum, retailerii anuntand in medie 50% mai multe produse fata de editia Black Friday din 2013, acest lucru traducandu-se, evident, in asteptari mai mari de vanzari.

BLACK FRIDAY 2014: Noutati, oferte si reduceri

Black Friday 2014 va avea loc in Romania atat in ziua de 21 noiembrie, cat si in 28 noiembrie, deoarece multe magazine au decis sa devanseze VINEREA NEAGRA a cumparaturilor si sa pregateasca ofertele ceva mai devreme, incepand cu ziua de 21 noiembrie.

Studiu pentru Black Friday 2014: ce vor romanii si cati sunt dispusi sa cumpere

Mai avem cam o saptamana pana la Black Friday 2014 si e rost de un studiu care sa arate de ce sunt interesati romanii si cam cati vor sa cumpere ceva.

Studiu: De Black Friday 2014, aproape 30% din romanii care locuiesc la oras vor cumpara

Black Friday 2014 se deruleaza pe 21 noiembrie si se pare ca interesul pentru achizitionarea de produse este unul ridicat in randul consumatorilor din mediul urban. Conform studiului realizat de compania iSense. Solutions, 28% din locuitorii din mediul urban au afirmat ca vor face cumparaturi de Black Friday, in timp ce jumatate 54%) nu stie sigur daca vor cumpara, urmand sa ia o decizie in functie de promotiile existente. Vor achizitiona produse de Black Friday in special persoanele cu varsta cuprinsa [].

Black Friday 2014: De ce se maresc preturile inainte de Vinerea Neagra?

Black Friday 2014 debuteaza in Romania pe 21 noiembrie. Totusi, clientii acuza anual ca magazinele maresc preturile si apoi spun ca fac reducere. Iata de cele maresc si au voie. Black Friday 2014 va aduce, cu siguranta, cateva mariri subite de preturi. Desi sunt imorale, sunt legale si magazinele stiu asta. Cele mari au ajuns sa se fereasca de astfel de practici din cauza buzz-ului care se naste pe retelele sociale. Cele mici sau inca neprinse inca practica astfel de [].

Black Friday e mare, dar nu in China: Cel mai mare eveniment de reduceri e unul de care n-ai auzit

Black Friday 2014 debuteaza in Romania pe 21 noiembrie, iar in Statele Unite ale Americii pe 28 noiembrie, dar acest eveniment originar american este intrecut de ceea ce chinezii fac anual pe 11 noiembrie. Black Friday 2014, ca toate celelalte, este adaptata de fiecare tara dupa cum doreste. Chinezii insa au o sarbatoare si mai mare, derulata pe 11 noiembrie, care aduce vanzari de miliarde de dolari si venituri imense pentru Alibaba, magazinul online care a transformat-o intr-un fenomen. Singles [].

Operatorul Telekom Romania intra in hora reducerilor de Black Friday

Operatorul telecom Telekom Romania a anuntat ca va realiza campania de reducere Black Friday in data de 21 noiembrie, punand la bataie atat servicii de telefonie cat si telefoane, tablete si accesorii cu reduceri de pana la 70%.

Se apropie Black Friday. De ce vor creste preturile inainte de marile reduceri

Black Friday 2014debuteaza in Romania pe 21 noiembrie. Totusi, clientii acuza anual ca magazinele maresc preturile si apoi spun ca fac reducere. Iata de cele maresc si au voie.

elefant.ro intra in 'hora' Black Friday cu discounturi de pana de 80% pentru circa 10.000 de produse

Elefant. ro , retailerul online detinut de compania Universal Online Promotion, pregateste discounturi de pana la 80% pentru Black Friday, eveniment la care participa cu circa 10. 000 de produse din sapte categorii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )