Libnet.ro
UNICEF

22:00

UPDATE Cazul Caracal Suspectul Gheorghe Dinca a fost arestat preventiv, sub acuzatiile de viol si trafic de minori Acesta nu recunoaste faptele

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Cazul Caracal Suspectul Gheorghe Dinca a fost arestat preventiv, sub acuzatiile de viol si trafic de minori Acesta nu recunoaste faptele

DIICOT Craiova a dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru o perioada de 24 de ore a lui Dinca Gheorghe, suspectul din Caracal, sub aspectul savarsirii in concurs, a infractiunilor de trafic de minori si viol, informeaza un comunicat al Directiei. 15: Gheorghe Dinca a fost arestat pentru 30 de zile. continuă pe Hotnews

Cazul Caracal - Avocatul lui Dinca afirma ca acesta neaga ca le-ar fi vazut vreodata pe fete: Spune ca nu stie despre ce este vorba Cum a explicat suspectul osemintele si bijuteriile gasite

Suspectul principal din cazul Caracal nu recunoaste faptele de care este acuzat si neaga ca le-ar fi vazut sau transportat vreodata pe cele doua fete disparute, a spus sambata, avocatul care il apara pe Gheorghe Dinca. Judecatorii Tribunalului Dolj au decis sambata arestarea preventiva pentru 30 de zile a suspectului Gheorghe Dinca. Suspectul principal de la Caracal, Gheorghe Dinca, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzatiile de viol si trafic de minori.

Cazul Caracal - Suspectul este audiat, sambata dimineata, la DIICOT Craiova

In cursul noptii, dosarul penal privind cauza din Caracal a fost preluat de DIICOT, iar, la ora transmiterii stirii, principalul suspect- Gheorghe Dinca- de 57 de ani, este audiat la Craiova. DIICOT Craiova are in lucru si dosarul in care se cerceteaza si disparitia Luizei Mihaela Melencu, transmite Mediafax. Fata a fost vazuta tot in Caracal ultima data, la jumatatea lunii aprilie, asteptand la ocazie.

Presupusul criminal din Caracal, Gheorghe Dinca, a fost arestat. Cum a reactionat cand politistii l-au scos din tribunal sa-l duca in arest - VIDEO scandalos

Suspectul principal de la Caracal, Gheorghe Dinca, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzatiile de viol si trafic de minori. Va amintim ca Alexandra, in varsta de 15 ani, a fost data.

UPDATE Cazul Caracal - Telefonul de pe care Alexandra a sunat la 112 era a lui Gheorghe Dinca

52 Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca telefonul de pe care a sunat Alexandra la 112 era chiar al agresorului, Gheorghe Dinca. Barbatul isi lasase mobilul in garajul in care o legase pe fata de 15 ani.

Gheorghe Dinca, presupusul ucigas din Caracal, scos din casa groazei. Oamenii l-au huiduit la locul crimei

Gheorghe Dinca, presupusul ucigas din Caracal al tinerelor disparute, a fost dus cu paza in locuinta sa pentru doi perchezitii. Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de viol ?.

El este Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul mortii fetelor din Caracal. Barbatul a fost ridicat de politisti - FOTO

Au aparut primele imagini cu suspectul care ar fi omorat cele doua fete din Caracal. Gheorghe Dinca este barbatul din Caracal in locuinta caruia anchetatorii au descoperit resturi de oase arse, cinci pungi cu .

El este Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul mortii fetelor din Caracal. Barbatul a fost ridicat de politisti

Au aparut primele imagini cu suspectul care ar fi omorat cele doua fete din Caracal. Gheorghe Dinca este barbatul din Caracal in locuinta caruia anchetatorii au descoperit resturi de oase arse, cinci pungi cu .

Ce se intampla cu Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimei oribile de la Caracal: DIICOT a facut anuntul

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal despre care se crede ca este un criminal in serie, a ajuns pe mainile politistilor. El a fost scos cu duba Politiei din casa in care se presupune ca le-a ucis cu brutalitate pe cele doua adolescente. ACTUALIZARE: Gheorghe Dinca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis, .

Ce le-a declarat anchetatorilor suspectul in cazul presupuselor crime de la Caracal, care a fost arestat

Principalul suspect in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani, din Dobrosloveni, judetul Olt, si a Mihaelei Luiza Melencu, in varsta de 18 ani, a fost arestat pentru 30 de zile. Barbatul s-a aparat in fata judecatorului spunand ca nu le cunoaste pe aceste fete si ca nu stie despre ce este vorba.

Crima de la Caracal. Cate fete a ucis, de fapt, Gheorghe Dinca. Rasturnare de situatie pentru politisti

Crima de la Caracal scoate la iveala detalii cutremuratoare despre criminalul Gheorghe Dinca. Barbatul de 65 de ani ar fi ucis de fapt patru fete, le-ar fi transat si descompus resturile cu acid de la bateriile de masina, apoi le-ar fi ingropat in curte. Gheorghe Dinca ar fi ucis de fapt patru fete Doua dintre .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )