Libnet.ro
UNICEF

16:00

UPDATE Constanta ramane sub media nationala la votul pentru Referendumul privind familia

Adevărul Adevărul,
UPDATE Constanta ramane sub media nationala la votul pentru Referendumul privind familia

Prezenta la Referendumul national pentru revizuirea Constitutiei privind definirea familiei este de 7. 24% la ora 10, in a doua zi de votare. Constanta se situeaza sub aceasta medie nationala. continuă pe Adevărul

Constanta, sub media nationala la votul pentru Referendumul privind familia

Prezenta la nivel national la Referendumul privind definirea familiei este de 7. 24% la ora 10, in a doua zi de votare. Constanta se situeaza sub aceasta medie nationala.

UPDATE Referendum 2018. Ultima estimare BEC privind prezenta la vot. Cati tulceni au iesit la urne pentru definirea familiei

Prezenta la Referendumul pentru revizuirea Constitutiei privind definirea familiei a fost foarte slaba si in a doua zi de votare. Tulcea se situeaza sub media nationala.

Referendum 2018. Tulcea are prezenta slaba la votul privind definirea familiei

Prezenta la Referendumul pentru revizuirea Constitutiei privind definirea familiei este foarte slaba si in a doua zi de votare. Tulcea se situeaza sub media nationala.

Rulajul se mentine sub media anului

Declin de 0,17% pentru BET-FI Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in sedinta de tranzactionare de joi, aprecieri marginale pentru opt dintre cei noua indici, singura scadere fiind consemnata de BET-FI , al celor cinci SIF-uri, plus Fondului Proprietatea FP), care a coborat cu 0,17%.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )