Libnet.ro
UNICEF

13:15

Constanta, sub media nationala la votul pentru Referendumul privind familia

Adevărul Adevărul,
Constanta, sub media nationala la votul pentru Referendumul privind familia

Prezenta la nivel national la Referendumul privind definirea familiei este de 7. 24% la ora 10, in a doua zi de votare. Constanta se situeaza sub aceasta medie nationala. continuă pe Adevărul

UPDATE Constanta ramane sub media nationala la votul pentru Referendumul privind familia

Prezenta la Referendumul national pentru revizuirea Constitutiei privind definirea familiei este de 7. 24% la ora 10, in a doua zi de votare. Constanta se situeaza sub aceasta medie nationala.

Sectiile de votare pentru referendumul privind revizuirea Constitutiei s-au inchis; se vor redeschide duminica la 7:00

Sectiile de votare pentru referendumul de revizuire a Constitutiei in sensul redefinirii familiei s-au inchis sambata, la ora 21:00, urmand sa fie redeschise duminica, la ora 7:00 pentru a doua zi de votare.

Esec si la referendumul privind schimbarea numelui judetului OLT: Pragul de prezenta pentru validare nu a fost atins

Referendumul din Olt, pentru schimbarea numelui judetului in Olt-Romanati, a fost si el invalidat duminica, dupa esecul inregistrat la referendumul privind familia traditionala organizat la nivel.

Referendum 2018. Tulcea are prezenta slaba la votul privind definirea familiei

Prezenta la Referendumul pentru revizuirea Constitutiei privind definirea familiei este foarte slaba si in a doua zi de votare. Tulcea se situeaza sub media nationala.

UPDATE Referendum 2018. Ultima estimare BEC privind prezenta la vot. Cati tulceni au iesit la urne pentru definirea familiei

Prezenta la Referendumul pentru revizuirea Constitutiei privind definirea familiei a fost foarte slaba si in a doua zi de votare. Tulcea se situeaza sub media nationala.

MAE: Votul in strainatate la referendumul pentru revizuirea Constitutiei a inceput la Auckland, Noua Zeelanda

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca votul la referendumul national pentru revizuirea Constitutiei a inceput in afara tarii, la Auckland, Noua Zeelanda, urmand sa fie deschise sectiile de vot din Australia.

Dolj: O angajata a unei primarii ar fi votat de 17 ori la referendumul privind familia traditionala

Angajata unei primarii din judetul Dolj s-a ales cu dosar penal pentru frauda la vot dupa ce ar fi votat de 17 ori. in jurul orei 15. 30, politistii doljeni au primit un apel prin care au fost alertati ca una.

Victor Ponta: Politicieni imorali si necinstiti au confiscat o tema care trebuia sa apartina exclusiv societatii si cultelor religioase. Referendumul privind familia, ca alegerile de la LPF

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa esecul referendumului privind familia traditionala, care a fost promovat de liderul PSD, Liviu Dragnea, si sustinut de aproape toate bisericile si partidele.

Noi nereguli la referendumul privind familia traditionala: Un barbat a furat 80 de buletine, iar o angajata a unei primarii a votat in locul a 17 persoane (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne MAI), Monica Dajbog, a anuntat sambata ca au fost inregistrate 29 sesizari privind posibile infractiuni sau contraventii legate de desfasurarea.

Rulajul se mentine sub media anului

Declin de 0,17% pentru BET-FI Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in sedinta de tranzactionare de joi, aprecieri marginale pentru opt dintre cei noua indici, singura scadere fiind consemnata de BET-FI , al celor cinci SIF-uri, plus Fondului Proprietatea FP), care a coborat cu 0,17%.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )