Libnet.ro
UNICEF

10:30

UPDATE Criza din Siria. Vladimir Putin: Controlul asupra armelor chimice va functiona daca SUA renunta la forta / Reuniunea Consiliului de Securitate al ONU, amanata sine die, la cererea Rusiei

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Criza din Siria. Vladimir Putin: Controlul asupra armelor chimice va functiona daca SUA renunta la forta / Reuniunea Consiliului de Securitate al ONU, amanata sine die, la cererea Rusiei

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat marti ca Statele Unite trebuie sa renunte la recursul la forta in Siria pentru ca initiativa Rusiei privind plasarea sub control a armelor chimice ale acestei tari sa fie eficienta, scrie AFP. UPDATE: Reuniunea de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU cu privire la Siria, ce urma sa inceapa marti la ora 23. 00 ora Romaniei), a fost amanata sine die, la cererea Rusiei. continuă pe Hotnews

Reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU. Vladimir Putin: Controlul asupra armelor chimice va functiona daca SUA renunta la forta

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat marti ca Statele Unite trebuie sa renunte la recursul la forta in Siria pentru ca initiativa Rusiei privind plasarea sub control a armelor chimice ale acestei tari sa fie eficienta, scrie AFP.

VIDEO UPDATE Criza din Siria: SUA nu se angajeaza sa astepte raportul ONU / UE sustine si ea un raspuns puternic la atacurile chimice

Secretarul de Stat american John Kerry i-a informat sambata, la Vilnius, pe omologii sai europeni ca Statele Unite nu s-au angajat sa astepte raportul ONU cu privire la utilizarea armelor chimice in Siria inaintea unor eventuale atacuri militare impotriva Damascului, a declarat un oficial american, citat de AFP. UPDATE: Ministrii de externe ai UE au cerut, sambata, un raspuns clar si puternic fata de atacurile chimice din 21 august din Siria, a anuntat sefa diplomatiei europene, Catherine Ashton, potrivit AFP.

Progrese in criza din Siria: Regimul Assad, pregatit sa plaseze armele chimice sub control ...

Siria este pregatita sa arate arsenalul chimic comunitatii internationale si sa inceteze fabricarea acestui tip de armament, anunta ministrul sirian de Externe, Walid Mouallem, transmite Mediafax. Suntem pregatiti sa anuntam unde se afla armele chimice, sa incetam productia armelor chimice si sa prezentam aceste depozite reprezentantilor Rusiei, ai altor tari si ai Natiunilor Unite, a declarat Mouallem, citat de AFP. Suntem favorabili initiativei ruse de plasare sub control international a .

Criza din Siria. Congresul american incepe dezbaterile privind o posibila interventie militara. Administratia Obama incearca sa convinga

In timp ce secretarul de stat american John Kerry continua ofensiva diplomatica in Europa, intalnindu-l la Paris pe secretarul general al Ligii Arabe pentru a justifica proiectul interventiei militare in Siria, acuzata de atacul chimic din 21 august, mingea este acum in terenul de Congresul american.

Criza din Siria: SUA nu se angajeaza sa astepte raportul ONU

Secretarul de Stat american John Kerry i-a informat sambata, la Vilnius, pe omologii sai europeni ca Statele Unite nu s-au angajat sa astepte raportul ONU cu privire la utilizarea armelor chimice in Siria inaintea unor eventuale atacuri militare impotriva Damascului, a declarat un oficial american, citat de AFP.

Criza din Siria: SUA nu se angajeaza sa astepte raportul ONU.

Secretarul de Stat american John Kerry i-a informat sambata, la Vilnius, pe omologii sai europeni ca Statele Unite nu s-au angajat sa astepte raportul ONU cu privire la utilizarea armelor chimice in Siria inaintea unor eventuale atacuri militare impotriva Damascului, a declarat un oficial american, citat de AFP. In cursul unei reuniuni cu cei 28 de ministri ai Afacerilor Externe din tarile UE, Kerry a indicat ca va transmite echipei Consiliului) de securitate nationala recomandarile unora .

Siria: Rebelii au preluat controlul asupra orasului crestin Maalula

Rebelii sirieni au preluat controlul asupra orasului crestin Maalula, dupa plecarea armatei, transmite astazi AFP, care citeaza Observatorul sirian pentru drepturile omului si o localnica.

Basescu: Romania se raliaza declaratiei celor 11 state membre G20

Update 16:15 Traian Basescu a precizat ca semnatarii declaratiei sustin si sprijina consecvent o rezolutie ferma a Consiliului de Securitate al ONU avand in vedere responsabilitatile acestuia. Faptul ca in problema siriana, datorita disputelor dintre membrii cu drept de veto nu s-a putut adopta o rezolutie, e marcat in declaratie, iar Romania sustine fara rezerve ca problemele de acest gen sa fie rezolvate in consiliul de securitate si nu cu forta armelor, adauga Basescu. Domnia sa mentioneaza: Semnatarii se angajeaza sa sustina demersuri internationale pe termen lung pentru a trata provocarea reprezentata de rezervele de arme chimice ale Siriei.

Cat va costa la pompa conflictul din Siria.

Pretul petrolului a urcat puternic pe piata SUA, cu 2%, la 110,5 dolari pe baril, maximul ultimilor doi ani, ulterior unor declaratii ale presedintelelui rus Vladimir Putin, facute zilele trecute la summit-ul G20 de la Sankt Petersburg, conform carora Rusia va sprijini Siria daca va fi atacata, potrivit Bloomberg. Pretul petrolului WTI, de referinta pe piata americana, a inchis ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii in urcare cu 2,16 dolari, la 110,53 dolari pe baril, cea mai .

Pretul petrolului, la maximul ultimilor doi ani, pe fondul tensiunilor din Siria

Pretul petrolului a urcat puternic pe piata SUA, cu 2%, la 110,5 dolari pe baril, maximul ultimilor doi ani, dupa ce presedintele rus Vladimir Putin a declarat, la summit-ul G20 de la Sankt Petersburg, ca Rusia va sprijini Siria daca va fi atacata, relateaza Bloomberg.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )