Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cat va costa la pompa conflictul din Siria.

România Liberă România Liberă,
Cat va costa la pompa conflictul din Siria.

Pretul petrolului a urcat puternic pe piata SUA, cu 2%, la 110,5 dolari pe baril, maximul ultimilor doi ani, ulterior unor declaratii ale presedintelelui rus Vladimir Putin, facute zilele trecute la summit-ul G20 de la Sankt Petersburg, conform carora Rusia va sprijini Siria daca va fi atacata, potrivit Bloomberg. Pretul petrolului WTI, de referinta pe piata americana, a inchis ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii in urcare cu 2,16 dolari, la 110,53 dolari pe baril, cea mai . continuă pe România Liberă

CRIZA SIRIA: Ce planuri are ONU cu armele chimice.

Secretarul general ONU, Ban Ki-moon, a propus crearea unor zone aflate sub controlul Natiunilor Unite, in Siria, pentru distrugerea armelor chimice, transmite Mediafax. In scopul depasirii paraliziei Consiliului de Securitate, as propune crearea unor zone de distrugere a armelor chimice daca inspectorii vor confirma utilizarea acestui tip de armament, a declarat secretarul general ONU, potrivit AFP. Citeste si Cat va costa la pompa conflictul din Siria Rusia a indemnat regimul Bashar .

FOTO Tensiunile din Siria imping pretul petrolului la maximul ultimilor doi ani

Pretul petrolului a urcat puternic pe piata din Statele Unite ale Americii, cu 2%, la 110,5 dolari pe baril, ajungand astfel la nivelul maxim al ultimilor doi ani, dupa ce presedintele rus Vladimir Putin a declarat, la summit-ul G20 de la Sankt Petersburg, ca Rusia va sprijini Siria daca va fi atacata, potrivit Bloomberg.

Pretul petrolului, la maximul ultimilor doi ani, pe fondul tensiunilor din Siria

Pretul petrolului a urcat puternic pe piata SUA, cu 2%, la 110,5 dolari pe baril, maximul ultimilor doi ani, dupa ce presedintele rus Vladimir Putin a declarat, la summit-ul G20 de la Sankt Petersburg, ca Rusia va sprijini Siria daca va fi atacata, relateaza Bloomberg.

Pretul petrolului incheie saptamana la maximul ultimilor doi ani

Pretul petrolului a urcat puternic pe piata SUA, cu 2%, la 110,5 dolari pe baril, maximul ultimilor doi ani, dupa ce presedintele rus Vladimir Putin a declarat, la summit-ul G20 de la Sankt Petersburg, ca Rusia va sprijini Siria daca va fi.

Pretul petrolului CRESTE, pe fondul tensiunilor intre puterile mondiale

Pretul petrolului a urcat puternic pe piata SUA, cu 2%, la 110,5 dolari pe baril, maximul ultimilor doi ani, dupa ce presedintele rus Vladimir Putin a declarat, la summit-ul G20 de la Sankt Petersburg, ca Rusia va s.

Germania nu participa la preconizatele operatiuni militare din Siria.

Germania nu va participa la operatiunile militare impotriva Siriei, potrivit unei declaratii a cancelariului Angela Merkel, relateaza Europa Press, informatie preluata de Agerpres. Germania nu va participa la nicio operatiune militara in Siria, afirma Angela Merkel intr-un interviu pentru Bild am Sonntag. Aceasta a cerut, in schimb, sa fie publicate cat mai repede informatiile referitoare la dovezile cu arme chimice din Siria, asteptand astfel raportul ONU pe aceasta tema. Referindu-se .

VIDEO UPDATE Criza din Siria: SUA nu se angajeaza sa astepte raportul ONU / UE sustine si ea un raspuns puternic la atacurile chimice

Secretarul de Stat american John Kerry i-a informat sambata, la Vilnius, pe omologii sai europeni ca Statele Unite nu s-au angajat sa astepte raportul ONU cu privire la utilizarea armelor chimice in Siria inaintea unor eventuale atacuri militare impotriva Damascului, a declarat un oficial american, citat de AFP. UPDATE: Ministrii de externe ai UE au cerut, sambata, un raspuns clar si puternic fata de atacurile chimice din 21 august din Siria, a anuntat sefa diplomatiei europene, Catherine Ashton, potrivit AFP.

CNN a prezentat dovezi video ale atacului cu arme chimice din Siria.

Postul de televiziune CNN a difuzat ieri inregistrari video cu persoane care prezentau convulsii sau copii morti, care ar fi fost victime ale atacurilor chimice din 21 august din Siria si care au fost aratate. Potrivit Mediafax, inregistrarile au fost prezentate congresmanilor americani. Imaginile provenind din 13 inregistrari video si prezentate in exclusivitate de CNN, care nu garanteaza autenticitatea lor din surse independente, prezinta siruri de cadavre de copii si adulti intr-o .

UE cere un raspuns puternic la atacurile chimice din Siria

Ministrii europeni de Externe au cerut, ieri, un raspuns clar si puternic fata de atacurile chimice din 21 august din Siria, a declarat sefa diplomatiei europene, Catherine Ashton, informeaza AFP, conform Mediafax.

Ministrii europeni de Externe cer un raspuns clar si puternic fata de atacurile chimice din Siria

Ministrii europeni de Externe au cerut, sambata, un raspuns clar si puternic fata de atacurile chimice din 21 august din Siria, a declarat sefa diplomatiei europene, Catherine Ashton, citata de AFP, conform.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )