Libnet.ro
UNICEF

09:30

UPDATE Un cutremur cu magnitudinea 7 a avut loc n Indonezia /Cel putin 19 persoane au murit

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Un cutremur cu magnitudinea 7 a avut loc n Indonezia /Cel putin 19 persoane au murit

Un cutremur cu magnitudinea 7 a lovit nordul insulei Lombok din Indonezia, relateaza Reuters, citand Serviciul de prospectare geologica al Statelor Unite. Cutremurul a avut loc la o adancime de 10 kilometri. Cel putin 19 persoane si-au pierdut viata in urma seismului, transmite AFP. continuă pe Hotnews

UPDATE Un cutremur cu magnitudinea 7 a avut loc n Indonezia / Alerta de tsunami a fost ridicata

Un cutremur cu magnitudinea 7 a lovit nordul insulei Lombok din Indonezia, relateaza Reuters, citand Serviciul de prospectare geologica al Statelor Unite. Cutremurul a avut loc la o adancime de 10 kilometri. Agentia de reducere a dezastrelor din Indonezia a emis alerta de tsunami, dar apoi aceasta a fost ridicata.

Un elicopter s-a prabusit in Siberia. Cel putin 18 oameni si-au pierdut viata, aparatul de zbor a ars

Cel putin 18 oameni si-au pierdut viata dupa ce un elicopter s-a prabusit in Siberia, Rusia. in tragedia aviatica a fost implicat un elicopter model Mi-8, operat de UTAIR, care transporta muncitori in.

Cel putin zeceoameni au murit inecati pe litoral, de la inceputul sezonului. O secunda conteaza pentru a va salva viata!

Cel putin zece oameni au murit inecati pe litoral, de la inceputul sezonului, iar multi dintre ei nu au respectat semnificatia steagului rosu arborat pe plaja sau indicatiile salvamarilor. Din fericire, in.

UPDATE Cel putin 37 de morti si zeci de raniti intr-un cutremur inIndonezia

Un cutremur de magnitudinea 7 a zguduit duminica insula indoneziana Lombok sud), a anuntat Institutul american de geofizica USGS, la o saptamana dupa un prim cutremur - soldat cu 37 morti - pe aceasta insula turistica situata la est de Bali, relateaza AFP.

Un cutremur cu magnitudinea 7 a provocat moartea a cel putin 19 persoane in insula indoneziana Lombok

Un cutremur de magnitudinea 7 a zguduit duminica insula indoneziana Lombok sud), a anuntat Institutul american de geofizica USGS, la o saptamana dupa un prim cutremur - soldat cu 17 morti - pe aceasta insula turistica situata la est de Bali, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )