Libnet.ro
UNICEF

06:45

UPDATE Dupa doi ani, cele doua Coree isi vorbesc din nou. Au inceput negocierile inter-coreene de la Panmunjom

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Dupa doi ani, cele doua Coree isi vorbesc din nou. Au inceput negocierile inter-coreene de la Panmunjom

Inalti reprezentantii din cele doua Coree s-au reunit marti la prima lor intalnire oficiala fata in fata in mai mult de doi ani, concentrandu-se asupra Jocurilor Olimpice de Iarna dupa tensiunile provocate de ambitiile nucleare ale Phenianului, scrie AFP. UPDATE: Coreea de Nord a propus, marti, trimiterea unei delegatii la nivel inalt la Jocurile Olimpice de iarna din Coreea de Sud, in cursul primelor discutii intre cele doua state rivale in mai mult de doi ani, au anuntat autoritatile de la Seul. continuă pe Hotnews

Cele doua Corei vor purta discutii militare, anunta Seulul

Coreea de Nord si Coreea de Sud au decis sa poarte discutii in domeniul Apararii, se anunta intr-un comunicat comun, in urma unei reluari a dialogului oficial intre cele doua tari surori si inamice, marti, dupa mai bine de doi ani de intrerupere, relateaza Reuters.

Moment ISTORIC! Se restabileste legatura telefonica militara intre cele doua Corei

Moment istoric intre cele doua Corei! Seulul si Phenianul au decis marti, in cadrul primelor discutii din ultimii doi ani, sa restabileasca una dintre legaturile lor telefonice militare. Acest.

Suceava: Un copil de doi ani este cautat de politisti, dupa ce acesta a disparut de langa casa

Peste o suta de politisti, jandarmi, politisti de frontiera, lucratori ISU si voluntari sunt implicati sambata in actiunea de cautare a unui copil in varsta de doi ani si patru luni din catunul Bahna, de pe raza orasului Vicovu de Sus, disparut de acasa cu o seara inainte, relateaza Agerpres.

Cele doua aeroporturi ale Capitalei au inregistrat anul trecut un numar record de pasageri

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, care administreaza cele doua aeroporturi ale Capitalei, a inregistrat anul trecut un numar record de pasageri, de 12,84 milioane, cu 16,8% mai mult decat in 2016, depasind media europeana, a informat compania.

Cele doua aeroporturi ale Capitalei au inregistrat anul trecut un trafic record de 12,84 milioane pasageri

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, care administreaza cele doua aeroporturi ale Capitalei, a inregistrat anul trecut un numar record de pasageri, de 12,84 milioane, cu 16,8% mai mult decat in 2016, depasind media europeana, a informat compania, potrivit news. ro.

Alerta la Suceava: Un copil de doi ani a disparut vineri seara de acasa. O suta de persoane si un elicopter participa la cautari(VIDEO)

Operatiune de cautare in Suceava, unde un copil de doi ani si patru luni a disparut vineri seara. Micutul a fost vazut ultima data jucandu-se in zona curtii din apropierea locuintei sale din.

Copil de doi ani, disparut de acasa. Sute de persoane il cauta

Un copil in varsta de doi ani si patru luni din catunul Bahna, orasul Vicovu de Sus, a disparut din apropierea casei sale. Acesta este cautat de peste o suta de persoanepolitisti, politisti de frontiera, lucratori.

Decizie soc la OMV Petrom! Mariana Gheorghe a DEMISIONAT de la conducerea companiei, dupa 12 ani

Mariana Gheorghe a renuntat la conducerea OMV Petrom dupa 12 ani de mandat. Christina Verchere va prelua functia de presedinte al Directoratului si de director general executiv CEO) al companiei. Dupa 12.

Suceava: Copilul de doi ani disparut de acasa a fost gasit mort pe un camp (VIDEO)

UPDATE:Copilul disparut de acasa, din catunul Bahna, de pe raza orasului sucevean Vicovu de Sus, a fost gasit mort pe un teren viran aflat la aproxmativ 1. 200 de metri de locuinta parintilor sai,.

Suceava: Copilul de doi ani, disparut de acasa, a fost gasit mort pe un camp (VIDEO)

UPDATE:Copilul disparut de acasa, din catunul Bahna, de pe raza orasului sucevean Vicovu de Sus, a fost gasit mort pe un teren viran aflat la aproxmativ 1. 200 de metri de locuinta parintilor sai,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )