Libnet.ro
UNICEF

06:46

UPDATE. Globurile de Aur: Care sunt cele mai bune filme ale lui 2016

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Globurile de Aur: Care sunt cele mai bune filme ale lui 2016

40: Filmele The Revenant, de Alejandro Gonzalez Inarritu, si The Martian, de Ridley Scott, au fost desemnate ceamai buna drama si cea mai buna comedie, la cea de-a 73-a gala a premiilor Globul de Aur. continuă pe România Liberă

Care sunt cele mai bune bauturi pe timpul iernii

Ceaiuri fierbinti, ciocolata calda si vin fiert, cu multa scortisoara - acestea erau bauturile iernii. Ar fi bine sa nu fie doar acestea, spun nutritionistii. Si tot ei ne anunta ca smoothie-urile nu.

Cele mai fericite tari din lume: Arabia Saudita, in top. Unde s-a pierdut Europa?

Columbia, Fiji si Arabia Saudita sunt cele mai fericite tari din lume si acest lucru contrazice perceptia generala despre ce ii face fericiti pe oameni. Astfel, respectarea drepturilor umane, siguranta nationala si criminalitate redusa par ca nu.

Globurile de Aur: Cele mai frumoase tinute de pe covorul rosu (Galerie foto)

Ca in fiecare an, regalul decernarilor de premii aduce si cele mai frumoase tinute pe care designerii s-au grabit sa le ofere vedetelor care pasesc pe covorul rosu. S-a intamplat si in acest an la Globurile de Aur.

Globurile de Aur 2016: cele mai frumoase tinute de pe covorul rosu. Artistele au optat pentru rochii spectaculoase, dar cuminti GALERIE FOTO

Cea de-a 73-a gala a premiilor Globul de Aur, care a avut loc duminica seara, la Los Angeles, a fost un nou prilej pentru vedetele internationale sa isi etaleze tinutele pe covorul rosu, editia din acest an a evenimentului fiind una a couture-ului fara clisee, potrivit New York Times. in mod surprinzator, multe dintre actrite au renuntat la rochiile provocatoare sau chiar vulgare pentru creatii elegante si nu mai putin spectaculoase.

Cat castiga o stewardesa, care sunt calitatile unui bun insotitor de zbor si cele mai neplacute aspecte ale meseriei

Calatoriile in lung si in lat, popasurile in cele mai frumoase locuri din lume si uniformele elegante sunt cateva dintre beneficiile evidente ale slujbei de steward. in plus, in cazul anumitor companii, salariile sunt mai mult decat tentante. Procesul de selectie al candidatilor este insa unul foarte riguros, asa ca nu oricine poate ajunge la inaltime.

Cele mai frecvente greseli de limba romana care apar pe Facebook: de ce maicamea are de fapt cratima si care sunt marile probleme ale celor doi de i

Facebok-ul este o vasta platforma de comunicare, la care au acces deopotriva adulti si copii, oameni cu educatie si persoane certate cu cartea. Cunoscuta retea de socializare abunda in numeroase derapaje lingvistice, care pot genera daune in educatia micilor utilizatori. Pentru a diminua din riscuri, un profesor buzoian a lansat un ghid de exprimare corecta, in paginile caruia evidentiaza cele mai frecvente greseli.

Cele mai frecvente greseli de limba romana care apar pe Facebook: de ce maicamea are de fapt cratima si care sunt marile probleme ale celor doi i

Facebookul este o vasta platforma de comunicare, la care au acces deopotriva adulti si copii, oameni cu educatie si persoane certate cu cartea. Cunoscuta retea de socializare abunda derapaje lingvistice, care pot genera daune in educatia micilor utilizatori. Pentru a diminua din riscuri, un profesor buzoian a lansat un ghid de exprimare corecta, in paginile caruia evidentiaza cele mai frecvente greseli.

Cele mai luxoase hoteluri care vor fi deschise anul acesta: complexuri de 5 stele care vor oferi sejururi de vis

Turistii care dispun de un buget de vacanta generos se pot caza intr-una dintre cele mai luxoase locatii care vor fi inaugurate anul acesta. Iata cateva dintre cele mai extravagante si neobisnuite hoteluri din lume care se vor deschide in 2016.

Cele mai prost imbracate vedete la Peoples Choice Awards

La ceremonia de decernare a Peoples Choice Awards au existat indeajuns de multe aparitii vestimentare nefericite care i-au facut pe criticii de moda sa comenteze sarcastic. Iata cateva din cele mai prost imbracate vedete la Peoples Choice Awards.

Cele mai bine imbracate vedete la Peoples Choice Awards

La ceremonia de decernare a Peoples Choice Awards covorul rosu a fost invadat de vedete care mai de care mai bine imbracata. Iata cele mai reusite aparitii.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )