Libnet.ro
UNICEF

17:30

UPDATE Guvernul Orban a primit votul de investitura al Parlamentului: 240 de voturi pentru - OFICIAL

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Guvernul Orban a primit votul de investitura al Parlamentului: 240 de voturi pentru - OFICIAL

Guvernul Orban a primit votul de investitura al Parlamentului. Pentru cabinetul condus de liderul PNL au votat 240 de senatori si deputati liberali, USR, UDMR, PMP, ALDE, ai minoritatilor si cativa dintre parlamentarii PSD si Pro Romania. in total, au fost 240 de voturi pentru. continuă pe Hotnews

Guvernul Orban a primit votul de investitura

ACTUALIZARE - Guvernul Orban a trecut, de Parlament cu 240 de voturi pentru, ceea ce inseamna ca a primit sustinerea tutuor celor 240 de parlametari care au votat. Ludovic Orban a multumit de la tribuna Parlamentului. Va multumesc si aveti incredere in noi, a spus Orban. --- *ACTUALIZARE - Votul s-a incheiat, in total, au votat 240 de parlamentari. ---- *ACTUALIZARE - 100 de deputati au votat pana in prezent. ----- * ACTUALIZARE - Au votat 64 de senatori din cei 64 prezenti, urmeaza votul deputatilor ---- * ACTUALIZARE - Senatorul PSD, Eugen Gioanca, a votat pentru guvernul Orban --- * ACTUALIZARE - Dezbaterile s-au incheiat, urmeaza votul.

VIDEO Vot de investitura: Ludovic Orban e noul premier al Romaniei Cine sunt parlamentarii PSD si Pro Romania care au votat noul guvern

Guvernul Orban a primit votul de investitura al Parlamentului, cu 240 de voturi pentru, in conditiile in care numarul minim de voturi necesare era 233. in ultimul moment, partidelor care si-au anuntat sprijinul public s-au alaturat mai multi parlamentari Pro Romania, printre care Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu.

Guvernul Orban a primit votul de investitura

Guvernul Orban a trecut, luni, de Parlament cu 240 de voturi pentru, ceea ce inseamna ca a primit .

Guvernul Orban a primit votul de investitura. Viorica Dancila, prima reactie dupa vot

Viorica Dancila, premierul demis prin motiune de cenzura, va face declaratii, de la ora 18:00, dupa ce Guvernul Ludovic Orban a primit votul de investitura, in Parlament. Stire in curs de.

Viorica Dancila, dupa ce Guvernul Orban a primit votul de investitura in Parlament: Astazi este o zi neagra pentru democratie (VIDEO)

Fostul premier Viorica Dancila a declarat, luni seara, dupa ce cabinetul Orban a primit votul de investitura in Parlament, ca aceasta este o zi neagra pentru democratie. Am vazut astazi in.

GUVERNUL ORBAN: Votul de investitura s-a incheiat

ACTUALIZARE - 240 de voturi in total, din care 240 de voturi pentru guvern. --- *ACTUALIZARE - Votul s-a incheiat, in total, au votat 239 de parlamentari. ---- *ACTUALIZARE - 100 de deputati au votat pana in prezent. ----- * ACTUALIZARE - Au votat 64 de senatori din cei 64 prezenti, urmeaza votul deputatilor ---- * ACTUALIZARE - Senatorul PSD, Eugen Gioanca, a votat pentru guvernul Orban --- * ACTUALIZARE - Dezbaterile s-au incheiat, urmeaza votul.

Guvernul Orban merge astazi in Parlament pentru votul de investitura

ACTUALIZARE - 100 de deputati au votat pana in prezent. ----- * ACTUALIZARE - Au votat 64 de senatori din cei 64 prezenti, urmeaza votul deputatilor ---- * ACTUALIZARE - Senatorul PSD, Eugen Gioanca, a votat pentru guvernul Orban --- * ACTUALIZARE - Dezbaterile s-au incheiat, urmeaza votul.

Prima reactia a lui CTP, despre noul Executiv: Guvernul Orban, proaspat investit, e departe de a fi un guvern miracol

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a transmis o prima reactie, legata de investirea noului Executiv, la carma caruia se afla premierul desemnat, Ludovic Orban. Parlamenul s-a reunit in aceasta luni, in sedinta extraordinara pentru votul de investire a Guvernului Orban. Odata cu numararea voturilor, s-a stabilit ca a existat un total de 240 de voturi, din .

Moment decisiv pentru Guvernul Orban! Cate voturi a strans noul Executiv. Prima reactie a premierului

Parlamenul s-a reunit luni, pe 4 noiembrie, de la ora 14:00, intr-o sedinta extraordinara pentru votul de investire a Guvernului Orban. in sala au fost 240 de parlamentari, care si-au exprimat acest vot. in aceste momente sunt numarate voturile, fiind necesare 233 voturi pentru, in vederea investirii Guvernului condus de catre Ludovic Orban. Totodata, din .

Daca guvernul Orban nu trece luni de parlament, ne indreptam spre alegeri anticipate

Declaratia explicita a dlui Orban si presiunea USR pentru anticipate demostreaza afirmatia din titlu. Nu vad de ce, daca guvernul Orban pica luni la votul de investitura, fie si prin lipsa cvorumului, sa nu se profite de fereastra de oportunitate si PNL, USR, Pro Romania sa nu nu voteze ei impotriva altei nominalizari de premier, eventual o alta persoana din conducerea PNL. Ce sa faca atunci PSD, sa voteze in corpore un guvern PNL?.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )