Libnet.ro
UNICEF

11:31

UPDATE Ion Iliescu, Emil Constantinescu si Traian Basescu nu vin la Seara Presedintilor, asa cum a anuntat initial TVR

Adevărul Adevărul,
UPDATE Ion Iliescu, Emil Constantinescu si Traian Basescu nu vin la Seara Presedintilor, asa cum a anuntat initial TVR

Prima editie din noul sezon al emisiunii O data-n viata aduce pe scena trei figuri marcante ale vietii politice: presedintii Romaniei de dupa 1989 Ion Iliescu, Emil Constantinescu si Traian Basescu, care vor fi interpretati de actorii grupului Divertis. Show-ul va fi in direct, in aceasta seara, de la ora 21:00, la TVR 1 si TVR+, si se va numi sugestiv Seara presedintilor. continuă pe Adevărul

Ion Iliescu, Emil Constantinescu si Traian Basescu fac Seara Presedintilor, la TVR 1

Prima editie din noul sezon al emisiunii O data-n viata aduce pe scena trei figuri marcante ale vietii politice: presedintii Romaniei de dupa 1989 Ion Iliescu, Emil Constantinescu si Traian Basescu. Show-ul va fi in direct, in aceasta seara, de la ora 21:00, la TVR 1 si TVR+, si se va numi sugestiv Seara presedintilor.

UPDATE Traian Basescu il primeste vineri la Cotroceni pe Viktor Orban/ Basescu: E o intalnire cu caracter privat, in care sa discutam despre riscurile privind buna relatie romano-maghiara

Presedintele Traian Basescu il va primi vineri, la Palatul Cotroceni, pe prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale. UPDATE: Presedintele Basescu a declarat ulterior, intr-o declaratie de presa la Cotroceni, ca intalnirea cu premierul ungar Viktor Orban nu este una oficiala, ci are caracter privat, el dorind sa discute cu oficialul din tara vecina, printre altele, despre modul in care unii politicieni maghiari abordeaza probleme ce tin de Constitutia Romaniei.

Felix Rache: Traian Basescu nu a citit dosarul Telepatia. El l-a facut

Felix Rache a spus amuzat vineri, intrebat daca el crede ca Traian Basescu a citit dosarul Telepatia, ca presedintele nu l-a citit, ci l-a facut. Spunea domnul Codrin Stefanescu daca a citit Traian.

Traian Basescu: Am aprobat inceperea urmaririi penale pentru fostii ministri Adriana Ticau, Gabriel Sandu, Alexandru Atanasiu, Mihai Tanasescu si Daniel Funeriu / Nimic din acest dosar nu provine de la Bittner, este o intoxicare

Traian Basescu a anuntat vineri ca a aprobat cererea DNA de incepere a urmaririi penale pentru fostii ministri Adriana Ticau, Gabriel Sandu, Alexandru Atanasiu, Mihai Tanasescu si Daniel Funeriu in dosarul Microsoft. Cei cinci nu au nici o calitate in acest moment, sunt egali cu Victor Ponta. Ramane de vazut daca lui Victor Ponta va dobandi vreo calitate procesuala - n. red. ) mai tarziu, a spus Traian Basescu. Vom reveni cu amanunte.

intalnire Traian Basescu - Viktor Orban. Presedintele: Este o intalnire privata. Vom discuta despre relatiile romano-maghiare

Traian Basescu a anuntat, vineri, ca intalnirea pe care o va avea cu premierul Ungariei, Viktor Orban are caracter privat s ca vor avea discutii despre modul cum unii politiceni maghiari abordeaza probleme care tin de Constitutia Romaniei.

Vezi integral conferinta de presa a presedintelui Traian Basescu, in care vorbeste despre dosarul Microsoft (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a sustinut, vineri, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa, unde e tratat mai multe subiecte, printre care si dosarul Microsoft. Seful statului a precizat ca a aprobat.

Traian Basescu: Remarca lui Nuland include si Romania. Nu este un atac politic, ci o realitate

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca remarca Victoriei Nuland vizeaza inclusiv Romania, mentionand ca il ingrijoreaza respingerea de catre clasa politica a semnalului extrem de puternic legat.

Traian Basescu: Am aprobat urmarirea penala a 5 fosti ministri in dosarul Microsoft. in acest moment sunt egali cu Victor Ponta (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca a aprobat solicitarea ministrului Justitiei privind inceperea urmaririi penale pentru cei cinci fosti ministri in dosarul Microsoft. Seful statului a tinut.

Traian Basescu da aviz pentru urmarirea penala a 5 fosti ministri. Acuzele lui Nuland vizeaza si Romania

Presedintele Traian Basescu face declaratii, vineri dupa-amiaza, de la Palatul Cotroceni. Urmariti pe www. antena3. ro principalele declaratii ale sefului statului:- intalnirea de diseara cu Viktor Orban nu este of.

Presedintele Traian Basescu, declaratii de presa, de la ora 16.30

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 16. 30, urmand ca de la ora 18. 00 sa-l primeasca la Cotroceni pe premierul Ungariei, Viktor Orban.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )