Libnet.ro
UNICEF

13:45

UPDATE Liviu Dragnea, discutie cu premierul Viorica Dancila la Guvern

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Liviu Dragnea, discutie cu premierul Viorica Dancila la Guvern

Presedintele PSD Liviu Dragnea insotit de fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache se afla la Guvern. Cei doi au ajuns in jurul orei 18:00 pentru a discuta despre situatia blocarii rectificarii bugetare. De altfel, Dragnea a discutat telefonic marti, dupa sedinta CSAT cu premierul Viorica Dancila si cu partenerul de Coalitie, Calin Popescu Tariceanu, si a cerut solutii pentru deblocarea rectificarii bugetare, au declarat pentru Hotnews. ro surse politice. Potrivit surselor citate, pana in prezent nu exista o solutie identificata de Guvern in vederea rezolvarii situatiei. Guvernul urmeaza sa se reuneasca miercuri intr-o noua sedinta. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, discutie cu premierul Viorica Dancila dupa sedinta CSAT - surse

Presedintele PSD Liviu Dragnea a discutat marti, dupa sedinta CSAT cu premierul Viorica Dancila si a cerut solutii pentru deblocarea rectificarii bugetare, au declarat pentru Hotnews. ro surse politice. Potriivit surselor citate, pana in prezent nu exista o solutie identificata de Guvern in vederea rezolvarii situatiei. Guvernul urmeaza sa se reuneseaca miercuri intr-o noua sedinta. Presedintele Klaus Iohannis a suspendat sedinta CSAT in care se discuta despre rectificarea bugetara, ca urmare a lipsei unui consens in privinta banilor pentru institutiile din zona de securitate. Seful statului a cerut Guvernului un nou proiect, calificand drept inexplicabila insistenta taierii banilor pentru aceste institutii in conditiile in care Guvernul a propus o rectificare puternic pozitiva.

Petre Daea, discutii cu premierul Viorica Dancila la Guvern

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a ajuns, luni, la Guvern, pentru a discuta cu premierul Viorica Dancila despre criza pestei porcine africane, potrivit unor surse guvernamentale citate de agentia Mediafax.

Petre Daea si premierul Viorica Dancila, discutii la Guvern despre pesta porcina

Ministrul Agriculturii Petre Daea discuta, luni, la Guvern, cu premierul Viorica Dancila, despre criza pestei porcine africane, potrivit unor surse guvernamentale citate de agentia Mediafax.

Liviu Dragnea, sedinta de URGENTA la Guvern cu Viorica Dancila. Ce miscare BOMBA pregateste liderul PSD

Liderul PSD Liviu Dragnea a ajuns marti seara la sediul Guvernului. Prezenta lui Dragnea la Palatul Victoriei vine in contextul in care presedintele Klaus Iohannis a suspendat marti sedinta CSAT astfel ca nu a .

Daca premierul va cere o remaniere guvernamentala, o decizie va fi luata in CEx

Daca premierul Viorica Dancila va considera necesara o remaniere guvernamentala, atunci o decizie va fi luata in Comitetul Executiv al partidului, a spus, sambata, in CexN al PSD, Liviu Dragnea, liderul social-democratilor.

Exploziv. Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, la aceeasi masa

Presedintele Klaus Iohannis a decis convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pentru ziua de marti, 4 septembrie, ocazie cu care se va discuta despre rectificarea bugetara. Membrii guvernului l-au acuzat.

intalnire la Palatul Victoria intre Liviu Dragnea, Viorica Dancila si o parte dintre ministri

Intalnirea de la Palatul Victoria de marti seara dintre presedintele PSD, Liviu Dragnea, premierul Viorica Dancila si o parte dintre ministri s-a incheiat dupa aproape o ora, tema discutiilor fiind.

Prima reactie a premierului Viorica Dancila despre cererea de demitere a ministrului de Interne

Premierul Viorica Dancila considera ca gestul primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a cere demiterea ministrului de Interne, Carmen Dan, nu denota un conflict, ci o discutie intre doua colege. Ea a.

Viorica Dancila ar putea fi audiata la Parchetul General

Premierul Viorica Dancila ar putea fi audiat la Parchetul General. Surse din cadrul anchetatorilor declara ca Dancila ar putea sosi luni dupa-amiaza la Parchet pentru a da declaratii cu privire la afirmatiile.

Liviu Dragnea, despre gesturile controversate ale lui Darius Valcov: Nu cred ca trebuie sa isi dea demisia (VIDEO)

Liviu Dragnea sustine ca Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila si eminenta cenusie a programului economic al PSD, nu ar trebui sa demisioneze ca urmare a faptului ca a publicat fisa medicala.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )