Libnet.ro
UNICEF

17:30

UPDATE Nico Rosberg a castigat Marele Premiu al Marii Britanii, dupa o cursa dramatica/ Rosberg risca sa piarda victoria, in urma unei eventuale penalizari

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Nico Rosberg a castigat Marele Premiu al Marii Britanii, dupa o cursa dramatica/ Rosberg risca sa piarda victoria, in urma unei eventuale penalizari

Nico Rosberg Mercedes) a castigat Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii duminica la Silverstone, a 8-a etapa a Campionatului Mondial, o cursa dramatica in care Sebastian Vettel a abandonat. Rosberg insa va fi anchetat in urma victoriei. Potrivit Reuters, el a fost chemat duminica la stewarzi impreuna cu un reprezntant al echipei sale, intrucat nu ar fi incetinit la steagurile galbene de avertizare in timpul cursei. continuă pe Hotnews

UPDATE Nico Rosberg a castigat Marele Premiu al Marii Britanii, dupa o cursa dramatica/ Rosberg a scapat de penalizare si isi pastreaza victoria

Nico Rosberg Mercedes) a castigat Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii duminica la Silverstone, a 8-a etapa a Campionatului Mondial, o cursa dramatica in care Sebastian Vettel a abandonat. Rosberg insa va fi anchetat in urma victoriei. Potrivit Reuters, el a fost chemat duminica la stewarzi impreuna cu un reprezntant al echipei sale, intrucat nu ar fi incetinit la steagurile galbene de avertizare in timpul cursei.

Nico Rosberg castiga Marele Premiu al Marii Britanii la Formula I

Pilotul german Nico Rosberg Mercedes) a castigat Marele Premiu al Marii Britanii la Formula 1, a 8-a etapa a Campionatului Mondial, fiind cronometrat duminica pe circuitul din Silverstone cu timpul de 1 h 32 min.

Marele Premiu al Marii Britanii: Lewis Hamilton, in pole position

Pilotul britanic Lewis Hamilton Mercedes) va porni din pole position, duminica, in Marele Premiu al Marii Britanii, a opta etapa a Campionatului Mondial de Formula 1.

Hamilton, pole position in Marele Premiu al Marii Britanii. Suprizele di Resta si Ricciardo

Pilotul Lewis Hamilton Mercedes) va porni duminica de pe primul loc al grilei de start in Marele Premiu al Marii Britanii, a opta etapa a Campionatului Mondial de Formula 1.

VIDEO Filmul Matei, copil miner al Alexandrei Gulea a castigat Marele Premiu la Festivalul Cinema Nuovo

Filmul Matei ,copil miner in regia Alexandrei Gulea a castigat Marele Premiu si Premiul publicului tanar la cea 49-a editie a Festivalului Cinema Nuovo de la Bergamo care s-a incheiat sambata. Alexandra Gulea a mai regizat Hacker, serial TV, in anul 2003, Dumnezeu la saxofon, dracu la vioara, documentar, in 2004 si Azi eram frumoasa juna, documentar, in 2007.

Valentino Rossi a castigat Marele Premiu al Olandei la MotoGP.

Italianul Valentino Rossi Yamaha) a castigat Marele Premiu al Olandei la MotoGP, dupa ce i-a devansat pe spaniolul Marc Marquez Honda) si pe britanicul Cal Crutchlow Yamaha), sambata, pe circuitul TT de la Assen, transmite Mediafax. Rossi s-a impus la Assen pentru a sasea oara in cariera, la MotoGP dupa 2002, 2004, 2005, 2007 si 2009). Aceasta este a doua clasare pe podium a italianului in 2013, dupa pozitia secunda ocupata in prima etapa, in Qatar. Campionul mondial en titre Jorge .

MotoGP: Valentino Rossi a castigat Marele Premiu al Olandei

Italianul Valentino Rossi Yamaha) a castigat Marele Premiu al Olandei la motociclism viteza, clasa MotoGP, a 7-a etapa a Campionatului Mondial de specialitate, fiind cronometrat sambata pe circuitul TT din Assen, dupa 26 de tururi, in 41 min. 25 sec. 202/1000, scrie Agerpres.

Formula 1: Nico Rosberg a castigat MP al Marii Britanii.

Pilotul german al echipei Mercedes, Nico Rosberg, a castigat, duminica, Marele Premiu al Marii Britanii, a opta etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, si este urmat de australianul Mark Webber Red Bull) si de spaniolul Fernando Alonso ), transmite Mediafax. Liderul clasamentului pilotilor, germanul Sebastian Vettel Red Bull) a abandonat in turul 42/52, din cauza unor probleme mecanice, in momentul in care se afla la conducere. Pe locul 4 s-a situat britanicul Lewis Hamilton .

Lewis Hamilton, in pole position la GP-ul Marii Britanii.

Pilotul britanic Lewis Hamilton Mercedes) va porni din pole position, duminica, in Marele Premiu al Marii Britanii, a opta etapa a Campionatului Mondial de Formula 1. Hamilton a obtinut cel mai bun rezultat al calificarilor de sambata, fiind urmat de coechipierul sau, germanul Nico Rosberg, si de un alt german, insa de la Red Bull, Sebastian Vettel. Rezultatele calificarilor pentru Grand Prix-ul Marii Britanii si grila de start: 1. Lewis Hamilton Marea Britanie/Mercedes) 1:29. Nico .

Afla ce personalitati au fost decorate, vineri, de regina Marii Britanii.

Actorul Ewan McGregor, atletul Mo Farah si canotoarea Anna Watkins se numara printre personalitatile care au fost decorate, vineri, de regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii, intr-o ceremonie care a avut loc la palatul Buckingham din Londra, informeaza Mediafax. Printul Charles, mostenitorul tronului Marii Britanii, a fost cel care le-a inmanat decoratiile personalitatilor prezente la eveniment, informeaza bbc. co. uk. Astfel, actorul scotian Ewan McGregor a primit Ordinul Imperiului .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )