Libnet.ro
UNICEF

21:30

UPDATE Parchetul a publicat criteriile din 2016 privind numirea lui Augustin Lazar. Raluca Pruna cere demisia lui Tudorel Toader

Adevărul Adevărul,
UPDATE Parchetul a publicat criteriile din 2016 privind numirea lui Augustin Lazar. Raluca Pruna cere demisia lui Tudorel Toader

Parchetul General publica, pe site-ul institutiei, documentele care arata criteriile, conditiile si documentele pe care Ministerul Justitiei le-a solicitat lui Augustin Lazar, in aprilie 2016, cand a candidat pentru functia de procuror general. Din documentele cerute de minister nu fac parte si lucrarile reprezentative ale candidatului. continuă pe Adevărul

Parchetul General a publicat criteriile din 2016 privind numirea lui Augustin Lazar in functia de procuror general

Parchetul General PG) a publicat, sambata, criteriile, conditiile si documentele solicitate de Ministerul Justitiei pentru desfasurarea procedurii care a stat la baza numirii in anul 2016 a lui Augustin Lazar in functia de procurorul general,.

Toader a publicat documentele privind numirea lui Augustin Lazar

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a publicat, miercuri, documentele referitoare la numirea procurorului general, Augustin Lazar, care includ anuntul de recrutare, candidatii, selectia, numirea in functie si probleme identificate in dosarul de candidatura. Acesta solicita Consiliului Superior al Magistraturii sa confirme sau sa infirme cu date si fapte aspectele identificate in evaluarea documentelor din copia dupa dosarul care a stat la baza numirii domnului Augustin Lazar in functia de procuror general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie.

Parchetul General a publicat criteriile care au stat la baza numirii lui Augustin Lazar, n 2016, si adresa de atunci a ministrului Raluca Pruna

Parchetul General a publicat, sambata adresa trimisa in 2016 de ministrul de atunci al Justitiei, Raluca Pruna, si criteriile care au stat la baza numirii lui Augustin Lazar in functia de procuror general.

Lista criteriilor cerute lui Lazar privind numirea in functie, publicata

Ministerul Public arata care au fost criteriile, conditiile si documentele solicitate de Ministerul Justitie, pentru procedura de numire a procurorului general in 2016, atunci cand Augustin Lazar a fost numit in aceasta functie.

Tudorel Toader a publicat documentele privind numirea lui Augustin Lazar. Neregulile gasite

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a publicat pe site-ul Ministerului Justitiei mai multe precizari legate de numirea lui Augustin Lazar in functia de procuror general al Romaniei. Respectivul comunicat vine in conditiile in care Toader a declansat.

Tudorel Toader a ocolit publicarea documentelor privind numirea lui Augustin Lazar, dar se lauda ca le-a trimis la CSM

Tudorel Toader nu a publicat rezolutia de clasare a dosarului presedintelui Iohannis despre care a sustinut ca s-ar afla in mapa de candidat a lui Augustin Lazar, desi amenintase cu acest lucru in urma cu o saptamana. in schimb, a anuntat ca a trimis la CSM dosarul existent la Ministerul Justitiei, in forma si in ordinea identificata, impreuna cu fisa de registratura cu documentele intrate, arata ministrul pe site-ul Ministerului Justitiei.

Traian Basescu arunca bomba in scandalul din justitie: La numirea lui Kovesi nu a fost nicio examinare de dosar. A fost propunere de la Ponta si numire de la mine (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a criticat actualele dezbateri din justitiei privind dosarul cu care Augustin Lazar a candidat pentru a fi numit in functia de procuror general, dosar despre care Tudorel Toader.

UPDATE Ancheta n cazul sustinatorilor campaniei pro-Brexit. Investigatia vizeaza sursele de finantare care ar avea legatura cu Rusia

Agentia Nationala de Investigare a Infractiunilor National Crime Agency) a declansat ancheta in cazul lui Arron Banks si a campaniei sale Leave. EU pentru presupuse infractiuni comise cu ocazia referendumului din 2016 privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, informeaza BBC News. Concret, anchetatorii investigheaza modul in care Banks a finantat campania pro-Brexit, prevenienta banilor fiind neclara.

Lista documentelor cerute lui Lazar pentru candidatura din 2016, publicata

Ministerul Public arata care au fost criteriile, conditiile si documentele solicitate de Ministerul Justitie, pentru procedura de numire a procurorului general in 2016, atunci cand Augustin Lazar a fost numit in aceasta functie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )