Libnet.ro
UNICEF

21:30

UPDATE Un pod la care lucrau mai multi muncitori s-a prabusit in Gorj: Doua persoane au fost ranite

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Un pod la care lucrau mai multi muncitori s-a prabusit in Gorj: Doua persoane au fost ranite

Un pod din localitatea gorjeana Stoina s-a prabusit cu mai multi muncitori care lucrau la el informeaza gorj-domino. ro. Autoritatile au declansat planul rosu de interventie in judet dupa un apel la 112 in care se anuntau sapte victime, dar planul rosu a fost deactivat dupa ce fortele de interventie au ajuns la fata locului si au gasit doar doua persoane ranite. 34 Dupa ajungerea pompierilor la fata locului s-a constat ca doar 2 persoane prezentau diferite leziuni, dar constiente, scrie Gorjeanul. ro. Dupa efectuarea recunoasterii de la fata locului, a fost dezactivat Planul Rosu de Interventie, iar cele doua victime vor fi preluate si transportate la spital. continuă pe Hotnews

UPDATE Un pod la care lucrau mai multi muncitori s-a prabusit in Gorj: Doua persoane au fost ranite

Un pod din localitatea gorjeana Stoina s-a prabusit cu mai multi muncitori care lucrau la el informeaza gorj-domino. ro. Autoritatile au declansat planul rosu de interventie in judet dupa un apel la 112 in care se anuntau sapte victime, dar planul rosu a fost deactivat dupa ce fortele de interventie au ajuns la fata locului si au gasit doar doua persoane ranite. 34 Dupa ajungerea pompierilor la fata locului s-a constat ca doar 2 persoane prezentau diferite leziuni, dar constiente, scrie Gorjeanul. ro. Dupa efectuarea recunoasterii de la fata locului, a fost dezactivat Planul Rosu de Interventie, iar cele doua victime vor fi preluate si transportate la spital.

CCIR: Firmele din Romania vor sa aduca in tara mai multi muncitori din Vietnam

Aproximativ 500 de muncitori vietnamezi lucreaza in prezent in Romania si exista discutii sa fie adusi mai multi, insa procesul birocratic din tara noastra intarzie cu doua-trei luni venirea lor, a declarat Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert.

Sorina Pintea: in martie au fost inregistrati 76 de pacienti cu arsuri grave, cei mai multi din toata UE, iar locuri in spitale nu mai sunt

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri seara, la Digi 24, ca in Romania au fost inregistrati in luna martie cei mai multi pacienti cu arsuri grave din toata Uniunea Europeana, 76, conditii in care nu mai sunt locuri in spitale iar noile victime vor fi transferate in strainatate.

Ei sunt romanii care vor primi mai multi bani de Paste. Vor primi bani in plus la salariu

Mai multi angajati norocosi vor primi prime cu ocazia sarbatorilor de Paste. Peste 55% dintre angajatorii din Romania vor oferi beneficii salariale sau prime, cu ocazia Pestelui. Jumatate dintre acestia.

Salarii MARITE cu aproape 13%. Romanii care vor primi mai multi BANI

Mai multi romani s-ar putea bucura de salarii mai mari cu pana la 12,7%.

Odata, mai multi nepoti si-au intrebat bunicul: Spune-ne, cum ai putut sa nu te certi cu bunica jumatate de secol? Atunci bunicul le-a spus povestea cu balta

Odata mai multi nepoti si-au intrebat bunicul: Spune-ne, cum ai putut sa nu te certi cu sotia ta jumatate de secol? Tot satul vorbeste despre asta. Cum e posibil? Stiti ca inainte tinerii se intalne.

Pod prabusit in Gorj. A fost activat Codul Rosu de Interventie. Cate victime sunt. VIDEO

Un pod s-a prabusit peste mai multi muncitori, in judetul Gorj. Autoritatile au activat Codul Rosu de Interventie, dupa ce la numarul de urgenta 112 s-a comunicat ca sunt 7 victime. 2 persoane au fost ranite si transportate la spital. UPDATE Autoritatile au trasnmis bilantul final al victimelor. Bilantul interventiei: 4 victime 2 persoane [] .

Un pod s-a prabusit peste muncitori in Gorj. Sapte muncitori au fost prinsi sub daramaturi si se intervine sub plan rosu

Autoritatile au anuntat ca traversa unui pod s-a prabusit peste mai multi muncitori joi, 18 aprilie, in jurul pranzului, in localitatea gorjeana Stoina. A fost activat planul rosu de interventie.

Interventie dramatica in Gorj. Un pod s-a prabusit peste muncitori. Doua persoane sunt ranite grav

Update:Dupa ajungerea pompierilor la fata locului s-a constat ca doar douapersoane prezentau diferite leziuni, dar constiente. Dupaefectuarea recunoasterii de la fata locului, a fost deza.

Pod prabusit in Gorj. A fost activat Codul Rosu de Interventie. Cate victime sunt

Un pod s-a prabusit peste mai multi muncitori, in judetul Gorj. Autoritatile au activat Codul Rosu de Interventie, dupa ce la numarul de urgenta 112 s-a comunicat ca sunt 7 victime. 2 persoane au fost ranite si transportate la spital. Pana in momentul transmiterii stirii, nu se cunosc cauzele prabusirii podului din judetul Gorj. Autoritatile [] .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2417 seconds )